Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Takie małe ciekawe świata

Do hakerów, informatyków, maniaków techniki, proste ale nurtujące mnie pytanie

Polecane posty

Witam Czy można odzyskać nagrane filmiki i zdjęcia, oraz smsy z telefonu komórkowego, mimo dawnego skasowania? Tysiące wysłanych sms? Nagranych filmików, zdjęć... to byłoby okropne!!! Można? Dziękuję i sorki za takie denne, proste pytania, na które nie znam odpowiedzi aczkolwiek wiem że nie da się to jedynie parasola w dopie odtworzyć ;- )

Jestem paranoiczką, oddaję jutro telefon bo rozwaliłam w nim wyświetlacz i mam schizy że jakiś psychopata odzyska moje zbreźne filmiki :P

Jeśli masz połączenie z komputerem przez USB, bez pośrednictwa specjalnego programu, to można. Z symbiana 6 3rd 9.2 też można, jest do tego programik, ale nie pamiętam jak się nazywa.

O matko z córą!!! Można? Mimo dawnego wykasowania, nie piszcie że tysiące smsów też, zdjęć, bo zeschizuję się zupełnie. Najbardziej o filmiki mi chodzi, co za wstyd... [ czerwona jak burak ] Zbreźne właśnie, siara jak chóy ;) Co prawda nic strasznego tam nie było ale takie badawczo- poznawcze o zabarwieniu erotycznym... wstyd mi za to jak cholera, czuję się teraz osaczona :P Nie oddam telefonu, zwłaszcza że to będzie znajomy mojego przyjaciela Gupia paranoiczka ze mnie.

NIe czuj sie osaczona, nie poddawaj się bez walki :P Mało prawdopodobne, żeby miał programy i wpadł na pomysł odzyskiwania danych.

Mam nadzieję że trudno zdobyć te programy i ich użyć, tylko maniak wpadłby na to a takich na szczęście nie ma wielu ( naiwna) :) Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź.

Gość wyczochrane czupiradlo
o masz :o mam nadzieje, ze nikt nigdy nie wpadl na pomysl zeby robic cos takiego z moimi telefonami :o

Gość znajomy twojego przyjaciela
wszystko mozna odzyskac i tak tez zrobie:classic_cool:

Gość kurdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ale masz problem! to oddaj go gdzie indziej!

Jest problem, już piszę dlaczego- Tel mi leżał w szufladzie i wybieram się z nim już jakiś czas, dziś mój przyjaciel mówi że jutro przyjdzie znajomy i wymieni mi wyświetlacz, żebym nie zapomniała wziąć telefonu no i od razu się zgodziłam, później przyszła schiza :P Chłopak pomyśli o mnie żem jakaś głupia ( jestem ale on tego nie widzi ) i kręcę :D Odpowiedź przyda mi się już na przyszłość, bez względu gdzie oddam ten tel. schiza będzie, to nic złego, niewinny wstyd, a jednak nie chciałabym żeby ktokolwiek na świecie oglądał moje wykasowane zdjęcia, filmy i smsy ;-) Jestem paranoiczna, taka jestem i trudno.

to "żem" jest celowe, proszę czasem mnie nie poprawiać ( kolejny przykład paranoi, ha ha )