Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pobił mnie byl pijany ...

Wczoraj pobił mnie mój brat...

Polecane posty

Jestem cała w siniakach. Prawa reka mnie tak boli że ledwo nią ruszam :( poprostu nie mam siły...wpadł w furie i okładał mnie pięściami aż zaczełam piszczeć...wtedy chyba się wystraszył i poszedł do siebie. Jestem załamana....

Gość żałosne to
zrób obdukcje i pokaz mu ze tak nie moze byc

Gość uuulalala
Nie pozwul mu na to! powiedz o tym komus bliskiemu ;)

Nie zasłużyłam :( nic mu nie zrobiłam :( moich rodziców nie ma w domu sa za granica a ja piore gotuje sprzatam ...niańczyłam go normalnie. Miał zawsze wszystko na swoim miejsu ale widocznie ma to gdzieś...byłam pzrerażona jak mnie bił:( ale obdukcji nie zrobie bo rodzice by sie wkurzyli a jestem od nich uzalezniona bo studiuje dziennnie

Gość mamamamammammamamm
nie rozumiem ,brat cie pobil i rodzice bede wkurzeni na ciebie???a jak cie zabije po pijanemu to tez sie wkurza??jak trafisz nastepnym razem do szpitala to i tak z studiow nici....

Gość trzecie skrzypce
No ale chyba musial miec jakis powod. Tak po prostu przyszedl i pobil?

Jemu czasem odwala ...zwłaszcza po alko. :( tym razem trafilo na mnie. Przyszedł pobil mnie i poszedł....wystarczyło to zebym sie popatrzyła...on zaraz mowi"co sie gapisz" wyzywa mnie a jak coś mówie albo sie nie odzywam to bije....

No to trzeba było wezwać policję, żeby zabrali go do izby wytrzeźwień. Od dziś mu nie pierz i nie gotuj. Nie odzywaj się do niego i zagroź, że jak jeszcze raz cię dotknie, to wezwiesz policję i mu założysz w sądzie sprawę o pobicie i pójdzie siedzieć. I nic cię nie będzie obchodziła opinia rodziców. Zadzwoń do rodziców i powiedz, że cie skatował po pijanemu. Badź stanowcza i konkretna, żeby się przestraszył, bo inaczej pobije cię jeszcze raz. Powiedz, że mu tego nie darujesz.

Mój chłopak ma zamiar z nim porozmawiac o tym...ale boje sie ze wyniknie z tego bójka jakaś :( Mój chce dobrze dla mnie. To pierwsza osoba do ktorej zadzwonilam po pobiciu..

Gość Takie małe ciekawe świata
Dokładnie, okazując słabość dajesz mu pozwolenie, to absurdalne ale tak jest. Nie wolno okazywać słabości i trzeba walczyć o swoje. To okropne. Mnie brat raz rzucił i kiedyś przydusił, rzucał rzeczami, a za co? Za to że rozbiłam niechcący talerz, po ojcu. Pożałował tego szybko.

Mam nadzieje ze i mój bart tego pozałuje...

już mu powiedziałam, że od tej pory nie mam zamiaru sypiać z jego psem, nawet jak mnie będzie na kolanach błagał. Ma mnie przeprosić, to wtedy możemy porozmawiać co dalej

Głupi podszyw

Zrob obdukcje , to ci kose wbije i juz nie bedzie problemu z siostrą. Zrób zrób :D bieeeeeeeegnij