Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kciukiem

POCHLASTAM SIE ALBO QRWA UPIJE

Polecane posty

dupa z ta robota, wkrecic mnie chcieli w roznoszenie ulotek. 4 numery firmy nieczynne, w koncu ktos odzwonil, babsko mowic nie umialo, albo brak jezyka albo mega wada wymowy;O nic nie zrozumialam , co gadala.

Gość faworkowa
:D moze obiad miala akurat

Gość a chcesz z bani
maria kurde jeszcze raz uzyjesz slowa "mega" gdziekolwiek kiedykolwiek to dostaniesz lepe w pysk jak dzisiaj przyjdziesz do domu

Gość faworkowa
moze w tym SPA wszystkie panie mialy zajete usta??? :O zadzwon pozniej

spa, spa:O sie okazalo, ze ot ulotki, spr w neecie-prawda. 4 numery byly do tej firmy, wszedzie poczta, w koncu babsko odzwonilo i KOMPLETNIE QRWA NIC NIE ZROUMIALAM. kto jej kazal do ludzi dzwonic?? ja pierdole. nawet z poczatku mysslalam, ze ktos sobie ze mnie jaja robi:D ale sie okazalo, ze nie co za ludzie, co za swiat. a przed chwila wyczytlam ogloszenie o prace, facet prosil o przyslanie maila o tresci ,,szczeguly'' wyslalalam, poprawnie napisane, ciekawe czy odpisze;)

i nawet na bilet do mojego miastecka bym nie zarobila. nie ma co ,świetna praca;)

Gość a chcesz z bani
no siostra siostra nic bym nie napsiala ale twoje wypowiedzi wolaja o pommste do nieba. wpadaj do nas zobaczyc moje wlosy sie troche razem posmiejemy bo jest z czego masakra hehehe i nie pisz nigdy wiecej mega ty zdrajco

Gość a chcesz z bani
nie wiadomo jeszcze kiedy kasia przyjdzie bo maly smierdziel musi sie wyspac damy ci znac ale badz w gotowosci jakby co

yhm, a ty juz mnie wiecej nie podgladaj, nie wszystko musisz wiedziec. w ogole skad wiedziaas jaki mam nick