Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agus161616

pomocyyy

Polecane posty

Gość agus161616

kochałam sie z chlopakiem i okres mi sie spoznia 11 dni zrobilam test ale wyszedl negatywny od 6 dni leci mi taka wydzielina przezroczysta z pochwy taka ciagnaca sie ! pomocy co sie ze mna dzieje ??

Gość megiiiip
mozliwe ze jestes w ciązy rób drugi test, jesli i on wyjdzie negatywny to nie masz sie czym martwic w innym przypadku zgłos sie do lekarza który potwierdzi lub wykluczy ciąze.

Gość agus161616
megiiiip ale czy to jest możliwe ze moge byc w ciazy skoro zabezpieczylismy sie i prezerwaatywa i ja łykam tabletki a pozatym miałam dni nie płodne ! i mam nie regularny okres w cały świat go dostaje raz dostalalm 4 raz 6 raz 8 raz 11 i tak mi caly czas przeskakiwał !

Gość wwrrr
autorko, skonczylas juz 15 lat? ;o

Gość agus161616
Tak skonczyłam !! aha nie nie spuścił mi się ! tylko poprostu mam cały czas shizy ze jestem w ciżąży !

Gość agus161616
czemu niby jestem nie poważna ?

Gość KarminowaPanna
jestes niepowazna bo mowisz o dniach plodnych i nieplodnych podczas stosowania tabletek :/ Jak mozna brac tabletki i nie miec o nich pojecia.........

Gość agus161616
ale sluchaj ja mam znajoma co tez stosowala tabletki a mimo to zaszla w ciaze i ma dwumiesiecznego synka !

Gość agus161616
nie bende miała

Gość KarminowaPanna
bo pewnie Twoja znajoma: 1. pominela jakas tabletke 2. miala biegunke lub zwymiotowala i tabletka nie zdazyla sie wchlonac nim zostala wydalona 3. Brala jakies inne leki lub poila ziola i nie wiedziala, ze obnizaja one skutecznosc dzialania tabletek. Kobiety, ktore wpadly przy tabletkach nie chca sie przyznac ze to byla ich wina, badz tez nei potrafia sobie przypomniec czy byla jakas sytuacja typu biegunka itp. Nie ma czegos takiego jak dni plodne i nieplodne podczas brania tabletek anty!

Gość agus161616
ja nie wiem co ona dokladnie robila moze zle je stosowala i dlatego zaszla w ciąże !

Gość agus161616
ale tabletki tez maja pewne wady na przyklad takie jak : * możliwość wystąpienia skutków ubocznych i związanych z nimi działań niepożądanych * możliwość obniżenia skuteczności podczas przyjmowania niektórych leków * nie chronią przed chorobami przenoszonymi drogą płciową * konieczność regularnego przyjmowania może być dla niektórych kłopotliwa

Gość KarminowaPanna
co maja skutki uboczne do skutecznosci ochrony przed coaza? to zupelnie inna bajka......

Lista skutkow ubocznych utwierdzila mnie w przekonaniu, ze autorka jest w stuprocentowej ciazy i urodzi chlopca :D

Gość agus161616
bardzo wysoka skuteczność antykoncepcyjna - wskaźnik Pearla 0,01-0,02 !! dobra ale i tak nie wiem co mi jest bo nigdy wczesniej tak mi sie okres nie spózniał .

Gość agus161616
do te verde ! nie jestem w ciazy robilam test i wyszedl mi negatywny ! tylko nie wiem dlaczego nie dostaje okresu !

Gość agus161616
wiec dlaczego spoznia mi sie juz 11dni okres ?? do te verde

Dziewczyno, okres moze sie spozniac z wielu powodow. Jesli dlugo masz nieregularny mimo brania tabletek, moze wypadaloby porozmawiac z lekarzem? Swoja droga, po co Ci prezerwatywa przy tabletkach?

Gość agus161616
wiesz ostroznosci nigdy dosc ! rozmawialam z kolezankami i one mi mowily mi ze tez maja niereguralny i raz dostala a potem miala przerwe miesiac !