Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawalek serca...

fajne ksywki!!

Polecane posty

Gość marlenka453
mirabela:)

Gość ansggeedf
allle lol! UMARŁAM JAK PRZECZYTAŁAM TO! TEN TOPIK JEST TAK BEZ SENSU ŻE OMG! NIE MOGE! ZARAZ ZLEJE ZE SMICHU. TO MUSI BYC JAKAS PROWOKACJA Xdddddddddddddd

Gość ljnrd
A dlaczego nie mozesz sie nazwac po prostu kawalek serca:>?

Gość atak ślepej kiszki
"kawałku serca, idziemy dzis na zakupy?" 'tak, Nadgryziony Pączku, idziemy. Kupimy słitasne różowe kozaczki, łiiiii" "czy Bąbelek Kibelek może isc z wami?" 'tak Bąbelku Kibelku chodz xD"

Gość atak ślepej kiszki
może nazwij się "Sercówka"? albo 'Serduszko"? "Sercowa Panienka'? to bedzie słodkie ;) :D a jakie ksywy mają twoje kumpele?

Gość BuziaacZEEK**
WieSz Jaką Se Daj DuŚŚka:DPzDr^^.

Gość któóś...
Daj se ksyffke Kala ;pp

Gość o ja jego
O jA jebie zal mi cie JUSIA.GY jesteś poje**na sama robisz wstyd polsce chyba lepiej zakładać klub najlepszych przyjaciułek niż ćpać po kątach niee.? a Twoja mała kuzynka kur*a jest przykładem gówna ogarnij sie i daj dziewczynie pomysły na ksywy a nie piszesz o takich gównach dziw*o sama masz nierówno pod sufitem i masz 15 lat to powinnaś wiedzieć ze NA MIŁOŚĆ BOSKĄ to jest stary przechodzony tekst I sama idz do kąta i przemyśl ssobie to co napisałaś do SŁYNNEJ KOLEŻANKI jak to ty napisałaś może piszesz to bo nie masz przyaciuł i nikt Cie nie lubi i błagam cie OGARNIJ SIE

Gość xDDDDD
buhahaha oo żall ja takie klubiki to zakladalam w 2 klasie podstawówki . ! teeraz mam 14 lat i żygać mi sie chce jak o tym slysze..to już wiem jakie wy musicie być popierdolone i dziecinne żeby takie swoje popierdolone klubiki zakładać widac ze niektórym na ttym świecie sie nudzi i są pojebani jak małe dzieci..xDDD

Gość xDDDDD
i popieram ta 15 latke bo teraz tak jest i ci którzy bawią sie w jakieś witch tą mają niższy poziom . niedorosły i są ofiarą doo dobrego uśmiania sie do łez xD oj serduszko może lepiej baw sie już po kryjomu z koleżankami swoimi lalkami barbie a nie zakładaj kluby i jeszcze pisz o nich na necie bo robisz obore całej polsce ! xD

Gość xDDDDD
a ja jak przyjaźniłam sie z koleżanką jakieś 3 lata temu to nazywałyśmy sie bad girl i ja bylam gaga a ona daga xD alee to bylo dawno teraz nigdy w życiu bym niezałożyla takiego klubu a na dodatek jakiegoś słodziutkiego co ich ksywki to jakieś pojebane serduszka;/ ooo żal !!! :D:D:D

Gość nicolaa .;]
mogą być takie ksywy jak : -tośka , -nikaa , -kinia , -dżela , -mika (mikuś) , -puuma (pumek , pumcia) , -duśka , -tola , -rudaa , -sivaa , -ElfiK , -pyza , -miśka , -lola , -weercik , -maffi , -adulajda !. ;p to ksywy lasek z mojej paczki . ;b()d;

Gość Małaaa:*
Wy "dorosłe" 15 latki!! Myślicie że świat się kręci wokół was? Dziewczyna przynajmniej ma jakiś pomysł.Wy tylko byście ćpały po kątach!Pier*****e się!Jeżeli piszecie nie na temat to lepiej wogóle nie piszcie!

Gość andrzelika
kjkjgirjgkgirtrikgnkr

Gość earring
Myśle że ksywke powinien nadac ci ktos kto cie zna lub ty sama ale zawsze możesz Jasmine lub Tatiana sa ladne he...:) trzym sie ;p

Gość xxxenia
Hej autorko. Proponuje żebyście wymyśliły ksywki dla siebie nawzajem.

Gość BlonDee_xx
Hymm.. Ksywki Taakk.. ?! No to ja Proponuje: *Mucha *Barbie *Dzika *Zelka *Nikita *Blonde *Smerfetka *Grandziara *marichuana ;D

Gość Magik z wielką różdżką
Ostro ?? -Cipa -Głupia Cipa -Bardzo głupia Cipa dow yboru do koloru

Gość Aggro
Ja pierdole problem na całego ... takich rzeczy o ile wiem samemu sie nie wymyśla tylko wychodzi to samo po czasie z jakiś smiesznych sytuacji związanych z nami bądz wychodzi to od naszego nazwiska , zachowania itp. a ty tutaj masz 14 at i tylko się ośmieszasz przed wszystkimi co to czytaja bo jak już Jusia . gy napisała to robą dzieci które maja po 7 lat , zobaczysz jeszcze rok góra dwa i sie wasza paczka rozpadnie po przez CHŁOPCÓW i skończol sie te durne dziecinady z jakimis zjebanymi ksywkami wsumie to mi latte ale jeśli już tak bardzo chcesz tak bardzo miec taka ksywke to rusz szarymi komórkami .... bo jak dla mnie pasuje dla ciebie ksywka KLADZIA to p[asuje do kobiety .. Przepraszm do dziecka w tym wieku które nei nadąża nad rozwojem .... mam nadzieje że zrozumiałaś mój przekaz .. lan albo nie lan dziecko I z góry sorry jeśli cie za ostro pojkechałam, ale to tylko moje zdanie na ten temat!!! :)

Gość Luśka ; D
koona Kociaak Idaa lalunka sesiaa maLa otrObinka marcyska mowlak kolebkaaa imienniczkaa sel sela av ava may nilclia perlaine krostka klema lempard duska juzia edeek kri mowita joto SweeAngee cziken tatuś sowa princes nr 1 zul Kambodża mega zul mały vifon kurczak pikantny nora trampa buta beka beny lilaa siwy stefan\ duzy stefan maly ryc rydy ry c kumpel ika wiko solaaa imeczka lisaaa glupia wrednaa mala glupia wredna niedorajda imerrikaa bell kolesia kaka kilowat paczka irak ded drive gruby edzio' chuda na zabuj chuda szkapaa pan piostrus hahahha ;D :D :P :)