Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawalek serca...

fajne ksywki!!

Polecane posty

Gość kawalek serca...

z trojka najlepszych kumpeli postanowilysmy zalozyc klub dziewczyn ktore zawsze beda trzymac sie razem. tylko my i nikt inny... i teraz musymy sobie wymyslic jakies ksywki... zebysmy nie mowily do siebie po imieniu... no i kompletnie nie wiem jak mam siebie nazwazc... blagam podajcie mi jakies fajne ksywki( nie misza byc od imienia!) bo jutro mamy te ksywki posdac... dodam tylko ze moje imie to klaudia

Gość faworkowa
­­­­­­­­­­­ :O bójka, bajka i brawurka?

Gość KarminowaPanna
hahaha!!! :D

Gość kawalek serca...
poooooomozcie!!

Gość zxzxzx
Klub ktory bedzie istnial do czasu kiedy odkryja istnienie mezczyzn , potem bedzie po klubie .

Gość faworkowa
:o

trochę własnej weny twórczej dziecko... to ma być Twoja ksywa, wypadało by , żeby wyrażała w jakimś stopniu Ciebie :)

Gość faworkowa
­­­­­­­­­­­ zawsze myslalam ze ksywy to wymyslaja nam inni ludzie? moze..lodziara albo druciara :O

Gość kawalek serca...
nie bo to ma byc jakias slodka ksywka... a druciara nie pasuje chociaz nosze apar\aat staly ortodontyczny... ;P

Gość .... napisz sama ....
dajka jeden ... dajka dwa .. dajka trzy :)

Gość faworkowa
­­­­­­­­­­­ jak macie problemy z otyloscia to moze byc ptysia, eklera i bajadera te sa slodkie

Gość kawalek serca...
nie mamotylosci ani zadna z kumpeli ale radz dalej bo dobrze kombinujesz ludzieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nie przeklinajcie tylko dawajcie jakies pomysly!!!!!!

Gość kawalek serca...
czternascie a ma to znaczenie????

Gość faworkowa
­­­­­­­­­­­ w taki przedziale wiekowym to proponuje siksa i smarkula

Gość hmmmmmmmm mkhik
to pomoze popatrz na nicki niektórych z kafe...albo wpisz w google ksywki itp moze betty blue?:P

Gość Damaris
oj ludzie trochę wyrozumiałości :) Ja jak miałam 14 lat też miałam taką paczkę z dwoma koleżankami, trzymałyśmy się zawsze razem :) Ksywki miałyśmy Dżaga, Gejsza i Stajla bo tak nam wymyślili inni :D Oj to były piękne czasy :):):)

Gość kawalek serca...
damaris a teraz ile masz lat?????? wreszcie jakas osoba mnie poparla.... dzieki

Gość Damaris
Heh teraz to już 21 :D Ale ten okres wspominam bardzo miło :) I lepiej że dziewczyny zakładają klub dziewczyn trzymających się razem niż żeby wyrywały podstarzałych panów w centrach handlowych :O

Ma znaczenie, bo właśnie w tym wieku wymyśla się ksywki i zakłada kluby, swój też pamiętam :)

Gość kawalek serca...
kretyn z ciebie!! siedzialam kilka minut i czytalam bo myslalam ze jest to ziazane z tematem... a ty mi opisujesz swoj dzien?! a co mnie to obchodzi?! to zaloz jakis temat a nie takie pierdoly bedziesz mi tu pisac!!!! a co ma to wspolnego z tematem lktory zalozylam?!

Gość waszka g
moze waszka g??? albo sweet brokacik

Gość kawalek serca...
sluchajcie nikt mi nie pomogl... szkoda... a myslalam ze ktos mi pomoze ale niestety... jeszcze nie jest za pozno mozecie jeszcze pisac propozycje... zalezy mi bardzo...

Ludzie, mam 15 lat i mimo wszstko wydaje mi się że twórczynie owego klubu mają nierówno pod sufitem. Kochanie, w takie rzeczy przeciętne dziewczynki zabawiają się w wieku 7-8 lat inspirując się chociażby głupimi komiksami typu W.i.t.c.h. Moja mała kuzynka jest tego najlepszym przykładem. Na miłość boską, nie zaniżaj mi tu publicznie poziomu polskich nastolatków, którzy albo zaćpani leżą wtuleni w kąty albo tak jak słynna koleżanka zakładają \'friend cuby\'. To jest niesmaczne.. a artykułów dowodowych jest już dosyć. Daruj sobie, zaszyj w pokoju i myśl w ciszy nad tymi imionami dziecinko