Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnulka74747

Odłożenie tabletek

Polecane posty

Gość czarnulka74747

Hej Dziewczyny... ja biore Jaśminelle 2 miesiac, w pierwszym czułam sie świetnie, a teraz z dnia na dzień coraz gorzej... najgorsze jest chyba to że już nie podoba mi się tak sex ;/;/;/ Doradzcie mi prosze, Czy można te tabletki odłożyć w trakcie brania czy muszę dokończyć to 2 opakowanie. Chodzę strasznie nerwowa i napięta, czuje że nie jestem sobą;/ Lekarz uważa że to nie jest możliwe od tabletek ale ja znam swoje ciało i chciałabym jak najszybciej je odłożyć.... czekam na odp i z góry dziękuje;/

Nie powinno się przerywać w środku blistra.WEŹ DO KOŃCA!Zresztą do 3 miesiąca to jest normalne i trzeba się przemęczyć, a nie od razu odstawiać.Tak organizm przyzwyczaja się do hormonów.Jeśli po 3 opakowniu, nie będzie poprawy to wtedy bym myślała o odstawieniu.ale zrobisz jak zechcesz, ale to opakowanie już zaczete weż do końca!

Gość kami6
jesli czujesz sie zle to odstaw.ja odstawilam po pierwszych 9 tabletkach bo czulam ze dop konca opakowania niewytrzymam.Ogolnie bralam 3 lata tabsy i mam dosc,teraz czekam na okres