Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to oceniacie

kobieta 163cm, 55kg. jak to oceniacie

Polecane posty

Gość jak to oceniacie

duzo/mało/bardzo duzo/normalnie?

Gość normalnie

ocenić mogę Twój łeb :O infantylność i tyle. źle się czujesz to się odchudzaj, albo żryj ile wlezie. trudno ocenić kogoś po takich wymiarach :O

Gość dareklina
ja tak mam, na serio mam drobne kości więc tych kilogramów nie widać /no i troje dzieci/ jedynie martwi mnie niski wzrost, no ale już nie urosnę :P

Gość za malo o jakies 3 kg

Znowu te głupie pytania... Przecież to, jak wyglądasz zależy w dużej mierze od tego, czy jesteś wysportowana, proporcjonalna... Mięśnie ważą coś koło 3 razy więcej niż tłuszcz, więc możesz ważyć 55 kg i nie mieć prawie mięśni, tylko tłuszcz, albo na odwrót...

Gość dareklina
może za dużo o trzy kg, bo na pewno nie za mało wcześniej przed dziećmi ważyłam 47kg i jakos dobrze czułam się w tej wadze, w tej też dobrze się czuję...

Gość jak to oceniacie
kieedys wazylam 45kg... niecale dwa lata temu... nie wiem w ktorym momencie tak strasznie przytylam... nie jest ze mna zle...mam plaski brzuch, zgrabne nogi...ale... czuje sie jak monstrum,z drugiej strony nie chce znów wpaść w wir odchudzania...

Gość jak to oceniacie
dokladnie....najlepiej sie czułam ważac równo 47.... nie wiem tylko jak wrócić do tamtej wagi..

Gość CzeKoo
bardzo normalnie i jeszcze zalezy ile masz lat:D

47kg przy 163 cm to już granica niedowagi (BMI poniżej 18) a 55kg to dobra waga przy takim wzroście (wtedy BMI trochę mniejszy niż 21 a 21 uznaje się a ideał)

Gość ja mam 164 cmm
56-57 kg i uważam że wyglądam dobrze (rok po porodzie). mam 27 lat

Gość dareklina
może postaraj się pozostać przy tej wadze i jednak więcej nie tyć.... w ciąży jak mi przybywało kilogramów już ok 60 kg nie podobało mi się ... ta waga 55kg jest akuratna ani dużo ani mało...przynajmniej dla mnie mamusi po 30-stce ale u młodej dziewczyny samopoczucie może być inne

Gość Ja mam 170
i ważę 55. Jestem szczupła. I waga jest ok.

taka mała uwaga, jakby ktoś nie wiedział, BMI jest wiarygodne wtedy, gdy obliczane jest dla ludzi, którzy nie uprawiają żadnego sportu regularnie

Gość jak to oceniacie
No ok, tyle że wy jesteście kobietami (wasze ciało nabrało kobiecości po urodzeniu dziecka) a ja jestem 21 letnią dziewczyna, bez ciąży, porodu a jedyne co naprawde rujnuje moje ciało to tabletki antyk.a nikt mi w to nie wierzy.od czasu tabletek zaczął mi się robić POTWORNY cellulit, zaznaczam, że kiedyś nie wiedziałam co to wogóle jest

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zupelnie normalna waga, pewnie nosisz 36 a uwazasz ze jestes za gruba:/

Gość gdsjjgdsa
hmmm jesli porównac cie ze mna to wazysz za mało - tylko, ze ja uprawiam regularnie sport, jestem wysportowana, do tego mam grube kości a waze 63 przy takim samym wzroście, a wygladam dobrze...wiec trudno stwierdzic po opisie

Gość jak to oceniacie
no ok, ale rezygnacja z tabletek wiąże się z ryzykiem ciąży a ja jestem dopiero na 3 roku a do ślubu zostały dwa lata...do dziecka conajmniej 4

Gość jak to oceniacie
kiedyś regularnie biegałam, pływałam, teraz siedzę jak sflaczały grzyb i nie mogę za chlerę zmobilizować się do ruchu....chciałabym chodzić na basen, ale w poznaniu graniczy to z cudem ( nie ma w trakcie roku szkolnego miejsc na pływalniach), obiekty takie jak siłownie zwalają cenami z nóg

tylko, że z tabletkami to też różnie bywa, znam kilka przypadków kobiet, które brały przez długi czas tabletki anty. i nie mogły później zajść w ciąże... Z tego co wiem, jest tak dosyć często - po prostu rozstrajasz nimi cały układ hormonalny

Gość jak to oceniacie
no dobrze, ale powiedzcie mi kobiety jeśli ja naprawdę czuję, że tabletki (yasminelle) fatalnie wpływają na moje samopoczucie( osłabienie, rozdrażnienie, tycie) to czy mogę przeprowadzić badania jakieś, ktore stwierdza, że tabletki zle na mnie wpływają? Jelsi tak by się stało, zdecydowałabym się je odstawić, ale co wtedy mi zostaje?....prezerwatywa...:(

ja też mam kiepski dostęp do takich miejsc, ale ćwiczę codziennie w domu po jakieś 40 min, i nie mów, że nie masz czasu, bo ja też za wiele go nie mam, ale mimo to ćwiczę. Poza tym, poza niezłym ciałem mam lepsze samopoczucie. A co do tych waszych BMI - u mnie wychodzi, że mam 17,86 ale jakoś chuda nie jestem.

Gość gsdagaga
a moze zmien tabletki?? i przestan pierdolic, ze jestes gruba:O wnerwiajace sa juz takie babki jak ty. nie masz na co narzekac? moze na swoje kompleksy i charakter, bo z waga wszystko w porzadku:O

Gość jak to oceniacie
A powiedz mi ćwiczysz z jakimś konkretnym zestawem ćwiczeń? Czy ogólnie przysiady i takie tam?

Gość jak to oceniacie
Nie rozumiesz, ja nie twierdzę, że jestem za gruba, stwirdzam jednak fakt, że w przeciągu ostatnich 2 lat przytyłam 10 kg, a to nie jest raczej normalne w przypadku młodej dziewczyny, prawda?

oj, przysiady dla mnie nie są za dobre, bo bardzo rozwijają mięśnie ud. Jak chcesz mieć powiedzmy zgrabne nogi, to różnego rodzaju wyrzuty, nożyce i takie tam;) poza tym brzuszki no i pompki, ale nie za dużo, tylko żeby mieć zarysowane mięśnie. No i co najważniejsze - na początek sporo rozciągania - to wysmukla:)