Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlodziutki taki chłopak.......

Pytanie do czterdziestek........................................................

Polecane posty

Gość awril
mnie osobiscie nie interesuja młodzi chłopcy.i to tyle na ten temat:)

Gość lizak117
no właśnie gdyby podszedł do Ciebie na ulicy, jakiś młody rodzynek i powiedział: " ma Pani piękne nogi, czy mógłbym wylizać Pani cipkę"?

Gość gwena
zresztą, gdyby nawet znalazłby się taki odmieniec, to przecież nie nazwałby siebie "młodziutkim takim chłopakiem...." jakaś dziewucha ma dobrą zabawę :P

Gość lizak117
Ja mam takie fantazję, ale brak mi odwagi. Nie wiem jak kobiety na taka propozycje zareagują.

Gość awril
młodziutki:) dodam jeszcze-wierz mi na słowo,nie wygladam jak mamuska:)...nic z tych rzeczy,ktore ci sie z mamuska kojarza-szczupła,b.atrakcyjna brunetka..i wygaladam duuuzo młodziej niz ''mamuska'' w moim wieku to juz naprawde wszystko:) pozdr:)

Gość lizak117
Napisz czego mogę się spodziewać. Jakaś porada.

Gość chyba bym
umarła ze śmiechu :D to tyle w temacie

Gość awril
gwena-i nie dziewucha...no sory...

Dla mnie to nie są bzdety , piszę jak najbardziej powaznie. Kobiety po 40-stce nie sa wcale mniej seksowne niż nastolatki ! Nie wiem dlaczego wszyscy myślicie że super seks to tylko z młodym mięskiem ? Wcale tak nie jest ! JUz nie raz widziałem 40-stkę na której widok mi stanął . Przykładowo : siedzę sobie w autobusie , naprzeciwko siada czterdziestka z niezbyt głębokim dekoltem , spódniczce po kolana ( jak usiądzie to trochę wyżej ) i tylko spojrzałem dyskretnie w dekolt i stanął mi. POważnie piszę i gwarantuję że nie tylko mi jednemu bo kazdy facet ( młody ) chciałby mamuśkę popieścić. Mamuśki są super :) Oczywiście mowa o tych w miarę zadbanych , powiedzmy że o tych takich które troszke sie wyróżniają i widac u nich pewnośc siebie i świadomość swojej atrakcyjności :)

Gość lizak117
Jest jakaś chętna Pani?

Gość gwena
mówię, ze zamiast młodziutkiego chłopaczka topik załozyła kobitka i ma zabawę ;) mamuska brzmi aseksualnie

Gość lizak117
dzisiaj widziałem taką Panią miała z 50 lat i takie piękne nogi! Jak bym ją wylizał!!!

Nosz kurde !!!!!!!!!!!!!! Małolaty daja dupy starym emerytom i jest dobrze. A młody chłopak nie może dojrzałej Pani popieścic ???????? Dlaczego ??? A i tak nie wierze Wam 40-stki że nie macie ochoty na młodego przystojniaka :D Tylko nie chcecie się przyznać. Skoro uprawiacie seks z mężem ( 40-50 lat , co drugi ma problem ze swoim penisem :D:D ) to i młodego byście nie odrzuciły :D TYm bardziej że młodzi mają sztywne pałeczki :) i wielka ochotę :)

Gość lizak117
mamuśka wcale nie brzmi aseksualnie- to podniecajace!

Z calym szacunkiem dla zalozyciela watku, ale co 21 chlopak moze zaproponowac 40 letniej kobiecie jezeli chodzi o sex?? Ja mam 27, zawsze mialam mlodszych partnerow i bylo mi z nimi dobrze. Ale wczoraj kochalam sie z 30 facetem, i za przeproszeniem tak mnie zerznal , ze caly smutek po moim bylym zniknal jak reka odjal. Watpie, zeby 21 koles byl odpowiednim partnerem seksualnym dla dojrzalek kobiety.

Gość ona 39 i pol
no ja bym nie przesadzala z ta sztywnoscia u 20latka :D

lizak 117 : 50-tki też potrafią być mrrrrr ......... Znalazłem kilka zdjęć na NK Pań po 40-stce i nie mogę wyjść z podziwu :D Walę konia patrząc na te laski :D

Gość mysle sobie
Nie wiem dlaczego wszyscy myślicie że super seks to tylko z młodym mięskiem ? - no wlasnie!!! za mlodys:D

Gość lizak117
A cipki nie dałybyście wylizać- tylko tyle.

Gość lizak117
znajomy83@gmail.com

Gość lizak117
Drogie Pani, nie myślcie że takie młodego wykorzystujecie. My tego chcemy, to nasze marzenie!

Ona 39 i pół :::: OOOO widzę że jakaś interesująca osóbka tu zajrzała :) Hmmm.... mój jest sztywny jak gwóźdź :) Długośc i grubość jest w sam raz , zaręczam :) Nie jestem takim tępym smarkiem jak większość w moim w wieku. Zdolny jestem , niezła przyszłośc przede mną , w głowie mam poukładane i wiem doskonale jak podejść do tych spraw :) Dużego doświadczenia w seksie to ja nie mam bo nie robie tego z kim popadnie ale robię to z jedną osobą z każdego przedziału. KOniecznie chce teraz sprawdzić jak się robi to z : - nastolatką - studentką - 30-stką - 40-stką - 50 - znak zapytania bo musiałaby być naprawde napalona i sexi :) - niską - wysoką - szczupłą - puszystą To jest wszystko ! Chce przeżyć 8, albo 9 ( 50-tka ? ) stosunków , po jednym z każdym rodzajem :)

Gość lizak117
Napewno jest jakaś Pani tak 40- 50 lat chętna na pieszczoty.

Naprawdę żadna nie ma ochoty ??? :( Nie wierzę w to ! Przecież jako 40-tki jeszcze to robicie więc o co chodzi ? O małe doświadczenie ???????? Co z tego że małe skoro penis jak złoto , a nie jakis miedziak u 40-tka który ma prostatę :D

Gość lizak117
a jaki język!

Gość lizak117
wylizał bym Ją i pupę również!!!

laski , piszcie :( No kurcze :( A może za kasę dacie nam??? :) TYlko o jeden raz chodzi więc mogę sypnąć troszkę :)

Nie chodzi o to, ze masz duzego, chodzi o doswiadczenie, ktore mozna nabyc tylko z wiekiem...I nie mow mi, ze przelecialo 100 tysiecy lasek, bo to nie zmienia faktu, ze masz 21 lat i ze starszym facetem nie masz szans.