Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlodziutki taki chłopak.......

Pytanie do czterdziestek........................................................

Polecane posty

ja bym z NIa wszystko robił co by tylko chciała , niesamowita jest :D

Gość lizak117
ale chodzi tylko o minetkę. Nie macie ochoty? Nie wierzę gg 7105178 znajomy83@gmail.com

Nie chodzi o to, ze masz duzego, chodzi o doswiadczenie, ktore mozna nabyc tylko z wiekiem...I nie mow mi, ze przelecialo Cie 100 tysiecy lasek, bo to nie zmienia faktu, ze masz 21 lat i ze starszym facetem nie masz szans u dojrzalych kobiet.

Gość lizak117
napewno są takie Pani, które podnieca to, że współżyją z młodym!

Gość lizak117
głupie jesteście- stare baby!

Gość ona 39 i pol
no Ciekawe cele :D W zyciu trzeba wszytskiego sprobowac

czereśnia :::::::: wierzysz w to co mówisz ???????? Przecież starsi faceci , po 40-stce są kiepscy w łóżku. Może są bardziej romantyczniejsi bo młodociani nie potrafią być tacy czuli ale jeżeli chodzi o sama sprawnośc penisa to gdybym miał konkurować z 40-latkiem to bym zostawił go w tyle ! Mogę robic to na okrągło , jak wytrysnę to za godzine moge znów a taki stary cap to może góra ze 2 razy na dobę :D:D:D Poza tym jestem wysportowany , silny , zwinny jak żmija , kurcze no :( Zerżnął bym Cie tak że zapomniałabyś gdzie jesteś !!!

Gość lizak117
to zrobić Ci minetkę?

Gość lizak117
jak ma znaleźć taką dojrzałą i chętną na pieszczenie Jej skarbu?

Ona 39 i pół :::: włąsnie o to chodzi ! :) Chce spróbowac wszystkiego żeby później nie zastanawiac się jakby było gdyby ............ Mam być prawiczkiem do ślubu ??? Później po ślubie przez jakiś czas będe w niebie bo będę to wreszcie robił a po kilku latach będa mi wracać mysli --- a ciekawe jak by to było z małolatą albo z puszystą ??? I co wtedy ? Zdradzać mam , tak ? PO slubie żadna nie bedzie się dla mnie liczyła i dlatego teraz chcę :( Ona 39 i pół , czuję ze sympatyczna osóbka z Ciebie i chciałbym Ci zaproponować spotkanie na ..... chwilke zapomnienia i odprężenia się przy mnie i przy moim małym ( nie jest taki mały :D )

Gość lizak117
NIech Chętne piszą na email znajomy83@gmail.com

musze niestety lecieć teraz , na wszelki wypadek zostawiam do siebie nr gg - 737654 :) Tego że sam dojadę nie musze chyba mówić :)

Gość lizak117
moje gg 7105178 mogę popieścić Panie w każdym wieku

ech a gdyby to jakas laska tak sie pchala do lozka starszym faceton , zaraz by sie posypaly komentarzem ze sie kurwi...

Gość lizak117
zaraz byliby chętni, a tu nic

Gość lizak117
proszę piszcie

Gość lizak117
stare idiotki

lizak , psujesz mi topik baranie ! Uprzedzałem że to ja wymysliłem a Ty tu tylko wchodzisz i czekasz na gotowe , nic nie piszesz , nie argumentujesz , tylko w jednym zdaniu odrazu pytasz a za minutę wyzywasz Je. Sam sobie założyłem topik dla siebie , a Ty jeżeli chcesz się dołączyć to jakiś poziom zaprezentuj bo mi wszystko zwaliłeś !

Gość fadsfadadfa
co za durny topik

Gość Topik jest ok..........
lubię młodych chłopaków, bo mimo iż niewiele potrafią nie są egoistami w łóżku. starają się za trzech:) wystarczy tylko nimi pokierować. ponadto nie mają zahamowań. miłość oralną czy analną traktują jak wyzwanie. i potrafią dopieścić kobietę jak żaden 45-latek. hmm....aż się rozmarzyłam:)....mam 38 lat

Gość zielona_fala
fajnie to napisałeś misiek ale nie miałabym wrażenie , że z synem to robię

oddajac sie takiemu mlokosowi czułabym sie jak jakas cholerna pedofilka....takie mlokosy potrafia tylko mahac swoimi fujarkami a stateczni panowie po 40 wiedza co to prawdziwy sex:) :) :)

myślcie sobie co tam chcecie, mój facet jest 12 lat ode mnie młodszy i jest zaje....... wyczyniamy takie rzeczy, których nie zdarzyło mi się robić z żadnym 35 czy 40-latkiem

Gość zielonaFala
o felicita widzę cię hmm po głębszym przemyśleniu doszłam do wniosku , że może bym spróbowała czort wie ty tak ładnie to naisałeś tak słodko, żeślinka leci

Zielona:) ja też mam teraz partnera młodszego od siebie xDi....i nie zamieniłabym go ex:D za żadne skarby

zielonaFala- mówię Ci szczerze że zanim go nie poznałam i nie poczułam "tego czegoś" myślałam dokładnie tak jak Ty. Ale nic z tych rzeczy..... rajcuje mnie nawet sam fakt, że on ma tyle lat ile ma, to jak widzę ile się uczy..... jak teraz o tym piszę to mi gorąco:)