Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mrru_miau

dziewczyny tez tak macie ???

Polecane posty

Gość mrru_miau

po jakims czasie po ogoleniu łydek swedza was miejsca gdzie spodnie ocierają o skore lydki ? po ogoleniu nog pojawiaja mi sie na skorze takie plamy suchej skory i okropnie swedza, szczegolnie z tylu lydki, plus jeszcze jakies krosty ale bez ropy, takie suche krosty, jak temu zaradzic ? smaruje to balsamami szczegolnie po myciu i goleniu ale niewiele pomaga :(

Gość mrrru_miau
zdaje sie , ze ma mendy i one mnie gryza.

Gość mrru_miau
musisz sie podszywac? cos ci to daje ? pytam sie grzecznie a ty musisz mieszac

Gość mrru_miau
uzywalalam tez oliwki ale po tym tez swedzi, i nie moge sie powstrzymac od drapania tego, niestety, i chyba juz zostaly mi zaczerwienienia na skorze po tym drapaniu, i strupki po krostkach,

Gość mam cię
też tak miałam, drapałam się nawet przez sen i całe nogi miałam w plamach i strupach :( wstyd :/ ale odkąd co 2-3 robię delikatny peeling całych nóg (podczas kapieli) ten problem mnie prawie całkowicie nie dotyczy! :) a nogi swędzą bo włoski odrastają i czasami wrastają się w skórę

Gość mrru_miau
dzieki za odp, wlasnie tez mam te plamy, takie czerwone plus do tego luszczaca sie sucha skora, i drapie sie w nocy tez, bo to po prysznicu, mimo tego ze nasmaruje sie balsamem nawilzajacym, moze to wina wody, wyprobuje Twoj sposob i bede robic peelingi, no niestety te krosty to przez wrastajace wloski, i te nieszczesne strupki nie za ladnie wygladaja

Gość bjk
Pomoze tylko peling

ja na łydkach nigdy nie mam zaczerwienienia ani nic... tyko jak tam na dole sie wydepiluje to mam krostki ... ale po 2 dniach przechodzi ale cholernie boli:/ nie cierpie tego a gladka lubie byc