Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joaśka LO...

...z trawką czy bez..

Polecane posty

Gość Joaśka LO...

Mam na imie Joaśka,mam 19 lat.Mieszkam z rodzicami,ktorych bardzo kocham i oni mnie też.Piszę tu bo nie chcę ich niepokoić ani martwic a mam problem.Mój chłopak chce żebym spróbowała trawkę i mówi że będzie mi bardzo dobrze z nim ,że sie nic złego nie stanie bo to bardzo słabo działa,a ja sie zastanawiam, bo nigdy nie próbowałam niczego takiego. Może mi ktoś pwiedziec jak to działa i czy jest niebezpieczne.Ja kocham mojego chlopaka i dobrze nam razem,ale teraz nie wiem co robic bo wiem że rodzice nie byliby za tym żebym to zrobiła.. Koleżanki mówią ze to nie szkodliwe a ja nie wiem..czy ktos mi może coś poradzic i czy moge potem przestać ..Dziekuje za wypowiedzi nawet te złośliwe.Joa.

Gość ehjjjj
to niezły ten twoj chlopak, do zlego namawia...

Gość wiadomo
nie jest szkodliwa raczej ale moga wystapic skutki uboczne po paru dniach, ale nie ruszaj tego dziadostwa bo ten chlopak może chciec cie wykorzystać i zgwalcic:(:(:( ostrzegam!

\"Mam na imie Joaśka,mam 19 lat.Mieszkam z rodzicami,ktorych bardzo kocham i oni mnie też \"-kogo to obchodzi ? :-0 :-0

trawka to jest cos takiego jak piwo bezalkoholowe czy papieros bez nikotyny:) to zaden narkotyk! nie mozna sie od niej uzaleznic, jak chcesz to sprobuj, nic ci sie nie stanie:)

Gość moja ulubiona
trawke podaja w zubrowce:)

ciotella swojemu dziecku daj :D ale pewnie nie masz , jasne ze nie grozna , ale w 1 na 100 przypadkow ktos stwierdzi ze skoro trawa to jak fajki to moze w zylke sobie zajebac....

Gość MMNNBB
jak mu ufasz, to zapalcie troszkę czemu nie, ale w samotności. tak intymniej, bedziesz się lepiej czuła. mnie chłopak kiedyś namówił na trawę, daaawnooo temu... mieliśmy 21 i 22 lata. niezbyt mi smakowało,ale potem super się nam rozmawiało i seks był udany :D :P ale spalilismy bardzo mało,bo się trochę bałam (nie wiem czego)). teraz, jako małżeństwo, zdarza się że popalamy, ale tak góra 4 razy w roku... jak dziecko jest u babci ;)

Gość Joaśka LO...
dzieki Wam, za te wszystkie wypowiedzi ale ja nie wiem czy rodzicom mowic,ja dlatego wspomnialam ze ich kocham i nie chce martwic,ale chłopaka tez kocham i nie wiem sama jak to zrobic ze by było dobrze, my mamy poważne plany ja i mój chlopak ale ktos z Was wwspomnial że on do zlego mnie namawia, to jednak jest to coś złego?, to ja nie chce..ale jak mozna skonczyc kiedy się chce to moze warto?..ojejku ...nie wiem...

Gość dziecko nie....
dziecko,nie dotykaj tego świństwa,mam córkę w Twoim wieku,raz myślałam że jej nie odratują,lepiej postaw chłopakowi warunek,ma cie szanować od początku bo potem zlekcewazy..nie rob tego czego nie czujesz że jest dobre! Matka..

lol Zyjesz dla rodzicow czy dla siebie? Zyjesz dla faceta czy dla siebie? Zastanow sie..heh Podejmij decyzje zgodnie ze soba i wlasnym sumieniem.

Nic ci nie będzie :O oczywiście jak nie zjraszam sama wszystkiego :P ale po 3,4 buszkach na pierwszy raz będzie ok :) Tylko wiesz nie wciągnij się w to :P