Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xyz82

jak czesto sprzatacie???

Polecane posty

Gość xyz82

ja mam jaks manie. caly czas wydaje mi sie, ze w domu jest juz brudno i trzeba znow sprzatac. jak czesto Wy odkurzacie, scieracie kurz, myjecie sedes umywalke itp.?

Gość jak sie pobrudzi
😴

Gość u mnie sprząta żona
jak często nie wiem, czysto jest

raz na tydzień albo jak mnie jakiś szczególny syf przerazi... ale póki nie wygląda, jakby miał ożyć, szczególnie się nie martwię :classic_cool:

Gość odkurzam bardzo rzadko
bo niecierpie odkurzac. Wiec jak juz leza takie wieksze smieci na dywanie to sei wezme. Kurz mi w ogole nie przeszkadza, dopiero jak na monitorze gorzej widze to przetre, a przy okazji moze jakies tam inne elementy w pokoju. Sedesu na szczescie w ogole nie myje. Robi to moj zaufany czlowiek :classic_cool:

Gość odkurzam bardzo rzadko
czyli zwykle - jak mnie juz ten syf porazi - jak ktos tu ladnie ujal ;) Ale nigdy w sobote!!! Sobota to moj ulubiony dzien tygodnia :) Nie bede sobie paprala ulubionego dnia tygodnia czynnoscia najmniej ulubiona ;)

Gość kiiika
Rano wieczór we dnie w nocy i nikogo do pomocy :(

Gość likto
na punkcie kibla tez mam chopla Musi lsnic,wiec przemywam i czyszcze codziennie Klapa tez musi blyszczec:) Dywany odkurzam co dwa dni,kurze tez A wogole to mam taki system-jak mam wiecej sprzatania to obiad jest skromniejszy a jak nie sprzatam to moge posiedziec w kuchni Przy okazji cos tam przetre i sciera przejade:)

Gość kajko i kokosz
Kuchnie codziennie na zmiane: raz ja, raz moj chlop (ogolnie, gary, przetrzec blaty itp). Raz w tyg sprzatamy razem reszte mieszkania, dzielimy sie obowiazkami na pol i wykonujemy je na zmiane, np w jeden tyd ja odkurzam, a on sprzata lazienke, w drugi na odwrot. A jak nam sie uzbiera np. papierzyskow, to juz kto sie za to wezmie. Pranie tez robi ten, kto akurat jest w domu, wychodzi pol/pol. No i gotuje ten, kto ma czas.