Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sunny01

spotkanie we dwoje

Polecane posty

czy jest sympatyczna dziewczyna i zgrabna miła i kulturalna na spotkanie przy kawie..?

Gość a skąd jestes
?:D:D:D:D

Nie, co roku tam jezdze :) Kocham podroze, zwlaszcza zagraniczne, ale nie mam zamiaru sie stad wyprowadzac. chyba ze hatne sie z jakims szejkiem arabskim ;p

pomorze jest piękne, lecz zycie w naszym kraju nie, Można wiedzieć co porabiasz? czy pracujesz ?

Gość ja jestem z dolnego slaska
blizej kolo legnicy :)

lepiej wyjechać do Francji iżyć jak człowiek, u nas będzie ciągle kiepsko.

Wiesz.. nie lubie tego jezyka :D Na same wakacje jest ok, ale gdybym na dluzsza mete miala tego sluchac.. Mieszkanie niby tam mam, ale co z tego, skoro tutaj sa wszyscy znajomi?.

na codzien? jak juz wszyscy znajomi opuszcza moj dom zaszywam sie w kacie z ksiazka i slucham muzyki ;)

Fuu, jaki wstyd! co dzien, oczywiscie ;) a kawe.. tylko frappe z galka lodow waniliowych ;) normalniej nie pijam :)

do języka pewnie mozna sie przyzwyczaić po jakimś czasie a do kraju przyjezdżać na wakację. Do dziadostwa w "naszym" wykonaniu ciężko przynajmniej mnie przywyknąć.

moze i masz racje.. no ale poki fundusze plyna z zachodu, nie narzekam ;) tylko szkoda, ze relacje rodzinne sa przez to rozluznione.

filologia germanska z translatoryka a pozniej logopedia ;) w sumie wszyscy mowia, ze na psychiatre bym sie nadawala, no ale niestety... matury z chemii nie zdam, a bez tego o medycynie moge pomarzyc ;)

a gdzie tam chemii, jak na moim profilu juz sie dawno skonczyla ;) nie mam do tego glowy i tyle :) a jezyki mi same wchodza, wiec z tym wiaze przyszlosc :)