Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniolek27

Najlepszy zespół weselny Dekoracja Kościoła

Polecane posty

Gość aniolek27

Słyszałam opinie na temat ShowBand,Raja,Mirage,Mega,Time,AdamBand(w samych superlatywach)...Może któryś jest godny polecenia??? Może znacie jakąś dobrą firmę dekorująca kościół????

Gość aniolek27
Podlaskie ;)a konkretnie Białystok

z podlaskiego to nie znam :o wogóle znam dwa zespoły,godny polecenia jest Travelling Band grają w W-wie w pubach,ale na weselu też zagrają. Drugi to Prima Music,tyle ze oba zespoły sa z W-wy.

Gość aniolek27
Oj oj to daleko...w Warszawie też taki problem z rezerwacją zespołu? U nas te''lepsze'' mają już wziecie na 2011 SZOK!

Gość aniolek27
Serio...żebys wiedziała,że czyta!;)

Gość kaska_wrzesien09
w zambrowie jest kilka bardzo fanych zespołów, Effect, Kartel, Delta a w białymstoku bardzo dobry jest carino, w pierwszej chwili jak weszłam na ich strone to tak nie zaciekawie ale posłuchałam ich kilku nagrań w internecie no i musze powiedziec ze facet nawet fajnie brzmi

..powiem wam,że są orkiestry/kapele,zespoły/,które mają zajęte terminy na 2012 rok,a ceny piszą w euro...szok,co to się porobiło:)

...też się bardzo dziwię.Zapobiegliwość granicząca ze zdrowym rozsądkiem,napędzana przez...no właśnie przez kogo?:)

..a wracając do głównego tematu..Nie można bębnić,że coś jest najlepsze.Czy nie lepsze jest powiedzenie...np.mnie odpowiada,uważam za dobre..itd.Takie określenia wykluczają w znacznym stopniu złe intencje:)

Gość www.carino.pl
Hej Wesele- najbardziej nie uczciwy portal w Polsce.Wlasciciel portalu pan.Edwin jest rownierz szefem zespolu Carino i wyrzuca posty z forum dotyczaca jego zespolu.Kazdy post negatywny nie tylko jest usuwany ale rownierz osoba piszaca jest wyrzucana z forum.Takie portale nie powinni prowadzic ludzie ktorzy maja interes w branzy weselnej

..prosty,a skuteczny sposób,to nie zaglądać tam.Takie praktyki są codziennością.Twoje zdanie to słuszna uwaga...ale,nic się nie zmieni:)

Gość gigaar
My mielismy Kors&Relax z Bielska zamawialismy go rok przed weselem, fajnie się spisali a co też ważne niedrogo

ale katujesz tym korsrelaxem na różne sposoby, że już zrobiło się to nudne i niesmaczne

Gość wtfxd
Ja tam akurat Carino polecam. Grali na weselu i mi się podobało, więc nie wiem dlaczego takie złe opinie macie.