Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka_jedna_pomózcie

jak trafic?

Polecane posty

Gość taka_jedna_pomózcie

mam problem, niewiem jak do niego trafic? chcialabym z nim byc, widuje go w szkole, razem studiujemy na jednej uczelni, mamy raczej staly kontakt przez smsy zazwyczaj albo gg...piszemy, mozna powiedziec ze powoli coraz bardziej sie otwieramy przed soba, ale jakos ciezko mi do nieg trafic, niewiem dlaczego...zwykle nie mialam problemu z nawiązaniem problemu a teraz jakos ciezko, wczoraj byl u mnie, rozmawialismy, ale w sumie o niczym konkretnym, ciezko mi wuczyc czego on chce, nie jestem nachalna, raz ja napisze pierwsza, raz on no ale cos jest nie tak...a ja coraz bardziej sie angazuje... prosze o powazne traktowanietego co napisalam, bo chcialabym sie poradzic,! :) chcialbym sie do niego zblizyc ale niewiem jak...a chyba sie zadłuzyłam...

Gość Ju......
Nie przyspieszaj niczego, wszystkio w swoim czasie. :)

Gość silvia_20
tak, wiem, staram sie ale no jakos ciezko mi tak czekac i czekac...mimo ze musze dac czas, wszystko ma swoje tempo ...sam wyszedl z inicjatywa zapraszjąc mnie do pizzeri, mysle ze to juz cos ale boje sie no po prostu nie wyjdzie...bo cos:(

Gość wieża
mam tak samo, sytuacja beznadziejna, balujemy razem, pomagamy sobie, iskrzy iskrzy no ALE, nawet nie wiem czym jest to ALE, ciagle bliskosc dotyk i BARIERA. niech on mnie wreszcie bzyknie. amen.

mam nadzieję że nie chodzi o " a niech mnie wreszcie bzyknie" :)...możesz jedynie obserwować i dużo pytać-o wszystko ...narzucanie się nie wniesie nic dobrego

Gość mysliciel42
rob to co kobiety przewaznie robia, uwiedz go..jak? wy to juz dobrze wiecie jak..macie wszystko co potrzeba a dobrej rady nikt ci tutaj nie udzieli bo kazdy facet leci na co innego ale wszyscy pragna zawsze jednego ..pobzykac sie, ale nie rzucaj mu sie w ramiona zbyt szybko bo napewno zniknie...nikt nie lubi latwych zdobyczy

Gość wieża
może też postawiłas niewidzialny (a jednak) mur - jak ja, niechcąco bo niechcąco ale jest, niestety chociaz z drugiej strony to nawet moze i dobrze, to jest takie fascynujace, te gierki gesty spojrzenia... i ta niepewnosc - chce czy nie chce - w zasadzie to mnie sie to nawet podoba, bo gdyby cala sytuacja stala sie (w ktoras strone) klarowna, i jesli w te dobra, to pewnie nie byloby to wszystko takie ekscytujace, byc moze nie dzwonilby o 22, ze chce sie ze mna spotkac, bo akurat naszla go taka potrzeba, nie dzwonilby za kazdym razem kiedy wysylam smsa... byloby inaczej. Czy lepiej? Pewnie nie, etap podchodow i tajemnicy tak czy siak jest ekstra :D trzeba nam sie cieszyć z tego, szczeniackie podchody na starosc to jest to ;)

Gość boyhotelowy
a nie lepiej z nim porozmawiać po prostu? pewnie on czeka