Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja sie dopisze......

Od wczoraj jestem ex fuck friend i zle mi z tym

Polecane posty

Gość Tez to przeszlam...
Oleś-ia -"Jak parowka z lidla" :D:D:D:D:D:D Ale sie usmialam!!!!:D:D

no jakby mi powiedzial, ze chodzi mu tylko o sex to miotle od razu bym wziela i pogonila dziada, a ze nie powe, to sie tak bawie w chowanego! juz raz wylaczylam telefon na caly dzien, to odezwał sie jak wlaczylam, i powiedzial ze nauke mial.... teraz se nie odzywa, moze na jakies kobity poszedl, ciekawa jestem jak cholera, ale nie napisze, o nie... ostatnio jak lezelismy powiedzal ze nie jestesmy zwykymi kolegami, no ja mowie wiem, bo jestesmy niezwyklymi kolegami,albo spytal : ola nie uwazasz ze zachowujemy sie jak zakochani? pfyy....proste ze tak:/ ale to zachowalam dla siebie

Gość a mi szkoda
prawiczek i kropka 1987 -------------------> co za bałwan z Ciebie... fajnie usłyszeć, że co by się nie zrobiło, to i tak będzie się żałosną... bo albo się puszczasz, i ktoś Cię będzie żałował, albo nie - i też... kurczę, czemu mierzyć wartość człowieka tym, czy pozwolił sobie na moment zapomnienia, czy nie? ja mam właśnie zryty mózg przez gości, którzy zawsze byli tacy zachwyceni tym, że się z nimi NIE przespałam... ach, bo ja taka fajna, taka wartościowa, itd... dlatego zawsze spieprzałam, jak już się robiło za gorąco i nigdy mi się nie udało być z nikim naprawdę blisko... bo się tak strasznie bałam chyba, że wtedy już nie będę TAKA FAJNA...

witajcie dziewczyny --> ej no? jak mial sie zakochac, skoro pwnie prezez dlugi czas zalilas sie mu na temat ex...

Gość ja sie dopisze
Do - > Witajcie dziewczyny To z dwojga zlego wole Twoj problem ze to on sie zakochal a nie Ty ;) Ja nie mowie o zakochaniu, bo kochalam raz w zyciu faceta z ktorym bylam 6 lat i potem tez raz w zyciu cierpialam Tutaj sie zauroczyla a teraz mi zle Ale co te huje maja w mozgach ze maja czelnosc nam babkom mowic "Jestes najfajniejsza dziewczyna jaka znam, uwielbiam z Toba spedzac czas ble ble ble" Podobamy im sie to daczego do cholery sie nie angazuja!!!??? Tylko my sie angazujemy glupie dupy (mowie o sobie tutaj zeby nikogo nie urazic :P)

a ja wlasnie probuje stac sie taka "wartosciowa" ktora nie idzie po paru randkach do lozka...siebie mecze, jego mecze - wiem... myslicie ze nie chcialabym sie z nim bzyknac ? pewnie, ze tak...i tak by to nie zmienilo i tak, wiec lepiej palec w dupe...

Gość ja sie dopisze
a ja do tego dupka odzywac sie juz nie bede, teraz zagadal na gg bo pewnie chce zeby bylo jak dawniej, zebym byla pogotowiem przytulankowo- seksualnym z dowozem do domu jak pizza jakas

Gość kasienka........
--> Oleś-ia o tych kolegach.. to jakbym o sobie czytała :(.. bylam w długo trwajacym zwiazku, pozniej sie sprzeprzylo bla bla bla i chcac zapomniec o tym wszystkim.. poprostu puscilam sie z "kolegami" rowniez 3 razy.. teraz poznalam wyjątkowa osobe, on po zerwaniu ze swoja dziewczyna z ktora byl kupe czasu przezucil sie ( jezeli mozna to tak powiedziec) na mnie :O na poczatku bylismy przyjaciolmi co do czego .. :/ skonczylo sie w lozku i to n ie jeden raz. Ja powoli sie zakochuje a on? wiemo tym że dalej mysli o swojej ex a w towarzystwie rzadko kiedy mnie przytuli czy pocaluje.. :(

Gość a mi szkoda
Oleś-a ------------------> no a ja się właśnie zastanawiam nad taką odwrotną opcją;) zawsze byłam taka "wartosciowa"; i klimaty z cyklu: "ale na Ciebie warto poczekać" - i co mi z tego?

no wlasnie - dlaczego??? chyba nie ma odpowiedzi na to pytanie! nie angazuja sie, nie chca byc...a bawią sie w kotka i myszke... Dziewczyny....musimy ich odciąć, amputowac jak konczyne z gangrena, wykarczowac z serca tych dziadów!! tylko jak :(

Gość Witajcie dziewczyny
Oleś-ia -> widzisz, ale sie zakochal... To ja jestem druga strona, ktora chciala sex-ukladu i niczego wiecej, a moj kochanek sie zakochal we mnie :o

Gość kasienka........
oczywisciel, że wydzwania, pisze, slodzi tylko bardziej mnie nakreca..

Gość ja sie dopisze
Oleś-ia podziwiam za wytrwalosc a to w sumie czemu nie jestescie para jak dzwoni i zabiega? To widac ze mu zalezy Ile asz lat? tez tak chce, moglam dupy nie dac to by sobie mogl tylko pomarzyc a teraz juz za pozno.... ale bylo zajefajnie, chociaz kilka chwil przyjemnosci :)

ja sie dopisze - nigdzie nie jedz...siedzisz to siedz. chociaz sie odezwal do Ciebie a do mnie palant nie. kasienka --> i jak, utrzymujesz kontakt z tymi kolegami? bo ja nie. pomoglo ci chociaz? bo mnie tak, mimo ze podczas seksu z pierwszym kolega mowilam imie tego bylego...ale to nic. Ty wez sie go spytaj prosto z mostu jakie ma zamiary wobec ciebie i po sprawie, jasno bedziesz miala przynajmniej... a mi szkoda --> ja juz sama nie wiem co jest lepsze, ale chyba ta twoja wczesniejsza opcja niz puszczalstwo...

Gość kasienka........
😭

Gość ja sie dopisze
kasienka.... Troche podobna sytuacja do mojej, z tym ze moj juz nie wydzawania od jakiegos czasu a teraz jak go postawilam pod sciana to bedzie uwazac Ale po 6 letnim zwiazku tez sie przespalam kilka razy z kolegami ae jednorazowo, w ten uklad sie dalam wciagnac sama na moje nieszczescie

Gość kasienka........
nie utrzymuje z nimi kontaktu :O czasami napiszą co u mnie.. tak od niechcenia, w sumie to i dobrze ;) z checia bym zapytala go o to.. ale boję się ze moge go stracic ..wiem wiem jestem glupia

Gość ja sie dopisze
Mimo wszytsko jestem za (wbrew temu co mowia) stawiania palantow pod sciana Niech sie decyduja: albo woz albo przewoz Tym sposobem oszczedzamy sobie to udzenie sie ze moze pokocha i bedzie cudownie takze Kasienka-> pytaj o co mu chodzi, szkoda czasu dziewczyno

Gość Witajcie dziewczyny
Ale co te ch*je maja w mozgach ze maja czelnosc nam babkom mowic "Jestes najfajniejsza dziewczyna jaka znam, uwielbiam z Toba spedzac czas ble ble ble" Podobamy im sie to daczego do cholery sie nie angazuja!!!??? Moze sie boja zranienia. A moze mowia prawde, ale nie cala. Jestes najfajniesza z tych, ktore znal do tej pory (bo ex po przemysleniach okazala sie nie fajna - zranila, zdradzila, rzucila, etc.) - ale brakuje Ci czegos, co chcieliby wdziec u partnerki. Z autopsji mowie... Ja nie bawie sie w kotka i myszke, od poczatku mowilam, ze nic z tego nie bedzie... a on nie chce odpuscic... a i ja nie chce tego ucinac... wykorzystuje go? Tak! dowartosciowuje mnie :( ale od poczatku bylo to jasne... i on tego chcial... teraz widze, jak sie meczy... a mnie wkurzaja jego teksty o wspolnym urlopie...

Gość kasienka........
raz probowalam.. powiedział mi, że bardzo mu zależy, że teskni ( wyjechał na czas nieokreślony, przyjezdza co miesiac na pare dni ) itp. Ale widze, że bardziej zalezy mu na seksie niz na mnie i wciąż pisze do swojej bylej!!!!!!!!!!! ( ona go nie chce )

witajcie dziewczyny --> zle przeczytalam, kurcze, juz wollabym byc na twoim miejscy, zeby o on sie zakochal! ale rozumiem cie pewnie nie jestes gotowa na zwiazek powazny co...? ja sie dopisze --> malutko mam latek, bo dopiero 19, ale duzo przezylam, naprawde...nie wiem czemu nie jestesmy para, kiedy u niego nocowalam myslalam ze to poczatek bedzie naszego bycia razem, wiesz calowania itd...i wybuchlam i powiedzialam mu co mysle, ze wysyla mi sygnaly to powiedzial ze on nie chce wiazac sie z kimkolwiem, mnie dobrze nie zna , za krotko zna ale nie mowi nie, i nie powiedzial ze niechcialby mnie poznac, i ze przed nami moze byc b.fajna znajomosc...i tyle, i dupa jasio...meczace to jest cholernie, ale jeszcze troche poczekam... ja tez sie jednorazowo przespalam z tymi kolegami, o raz za duzo, buu...

Gość kasienka........
to powiedzial ze on nie chce wiazac sie z kimkolwiem, mnie dobrze nie zna , za krotko zna ale nie mowi nie :O:O:O co za palant, to po jaka cholere robil CI nadzieje!?

i jeszcze te zdrobnienia co do mnie mowi - misiaku, buziaku, pieszczochu, grrrrrr....po co do diabla tak do mnie mowi! dzis zadzwonil i powiedzial ze zaiczenie prawdopodobnie do przodu, i dzwoni zebym sie nie martwila...noz kuzwa... olewam go totalnie a on i tak swoje. nie daje dran za wygrana

Gość kasienka........
skad ja to znam, misiaczku koteczku kochanie ... :O

my juz gotowalismy razem, juz myslalam ze przez ten cholerny zoladek do serca, niby mowil ze bardzo dobre, ale ...widocznie nie podzialalo powedzenie

Gość ja sie dopisze
A w takim razie powiedzcie mi jak rozumiec teks faceta: "jestes za bardzo podobna do mnie" ???? I to ma byc zarzut? kurde, ja sie cieszylam ze on taki podobny jest do mnie z charakteru i zachowania a ten mi takim tekstem wywala "to powiedzial ze on nie chce wiazac sie z kimkolwiem, mnie dobrze nie zna , za krotko zna ale nie mowi nie" Co za debil!!!! Drugi taki jak koj, powinni sie poznac Co to znaczy nie chce sie wiazac z kimkolwiek? Czyli Ty jestes kimkolwiek? A do lozka to chcial isc- palant. Mowie Ci jesli nie jestes gotowa na rozmowe (bo to trzeba miec nastroj) to poolewaj go niech zobaczy ze moze stracic i wtedy sie okaze, a do lozka juz bron boze z nim nie idz ja jestem madra po szkodzie

Gość Witajcie dziewczyny
Nie jestem gotowa na powazny zwiazek, a po drugie - choc go lubie, widze, czuje, ze nie pasuje do mnie w 100% :( Jasne, lepiej, zeby on sie zakochal i cierpial, niz ja... ale ja nie chce go krzywdzic. Nie uzywam zdrobnien, jak zaczyna jakas gadke o nas - pacyfikuje, zmieniam temat, mowie, zeby przestal, nie wprowadzam go w blad... ale teraz kazda decyzja bedzie zla :(

Gość kasienka........
faceci .. chyba nigdy ich nie zrozumiemy "jestes za bardzo podobna do mnie " może chodzilo o to że przeciwienstwa sie przyciagaja? :P ahah.. najlepiej dajmy sobie z tymi dupkami spokoj ( łatwo powiedzieć )