Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eloili

Powróżę.

Polecane posty

Gość Eloili
Agnieszko - narazie w Twoim życiu cisza. Ale jest to cisza przed burzą, widzę w Twoim życiu mężczyznę - bruneta kochającego samochody. I Ciebię:) Zanim jednak to się stanie zadbaj o siebie i zacznij sie czesciej uśmiechać.

Gość KitKacik
Eloi, wiem ze juz bylo 5 osób... ale i tak prosze... Kasia 28.11.1986r. czy związek w którym aktualnie jestem to ten na cale zycie?

Gość Eloili
beatka - karty pokazują mężczyznę, którego nie zauważasz, a który przygląda się Tobie. Rozglądaj się uważnie i nie zmarnuj szansy, bo chyba masz do tego dendencje.

Gość Brawissimo
Eoili dzięki za odpowiedź. :-))

Renata 08,09,1986 Rafal 26,05,1986 czy ten zwiazek przetrwa??? i czy jest na powaznie ze strony mojego faceta??? z gory bardzo dziekuje

Gość Eloili
Kasia - szykują się zmiany w Twoim życiu. Narazie nie jestes jeszcze w pełni gotowa na dziecko, ale za 5 lat zostaniesz matką i będziesz bardzo szcześliwa. Będzie to córeczka. A co do mężczyzny to daj sobie szansę, aby facet mógł Cię poznać taką jaka jesteś naprawde i daj coś od siebię.

Gość /////////////////////////////
co za obciach ............. naiwniacy

Gość Eloili
PROSZE JUŻ NIE ZADAWAĆ PYTAŃ. Odpowiem tylko na te i na dzisiaj koniec, miało byc tylko 5 osób, ato jest męczące:)

Gość Takijedenowocowy
Czy spotkań wkońcu miłość życia? Długo muszę czekać? Monika 19.11.1984

Gość Takijedenowocowy
Zakończ na mnie proszę. Nie widziałam twojej informacji bo pisałam do Ciebie droga wróżko

Gość Eloili
Marzena - na początku nie będzie za dobrze, widzę kilka małych konfliktów, z których jeden będzie się ciągnął dłuższy czas i zostanie w niego włączony ktoś z bliskiego otoczenia. Jednak będziecie dobraną parą i przez pierwsze lata będziecie bardzo szczesliwi. Uważaj na nowopoznaną kobietę o brązowych oczach.

Gość Eloili
Narazie to wszystko, resztę jutro. Prosze nie kasowac wątku. Mam nadzieje, że pomogłam.

16.07.1989. Aleksandra Kiedy miłość? Chodzi mi kiedy spotka mnie związek solidny,dlugotrwały..Moze ślub hehe??

Gość KitKacik
ejj, ale skoro nie wierzycie w to, lub uwazacie ze to glupie to poprostu nie piszcie tutaj:/

czy ja rowniez moge spytac o to czy ta milosc ktora mnie spotkala bedzie na cale zycie?

Gość Eloili
hahaha jestem zajebista! Chciałam sprawdzić, czy nadaję się do roli wróżki czytającej przyszłośc z kart! I spodobało mi się, nawet dobrze mi to wychodzi! ;);) Sory, że Was nabrałam, ale nudziło mi sie i chciałam troche porozrabiać. Ale dobre rady dawałam, nie? ;)

Gość kuzynka Grzesia
ja sie przypominam:( czy z mojej rodziny ten mezczyzna straci prace??ur.30.06.1974

Gość Eloili
prosze sie nie obrażac te osoby, które prosiły o rade ;)

czy ten zwiazek przetrwa? czy on kocha szczerze? czy mysli o mnie powaznie? jesli nie to czy spotka mnie jeszcze miłosc prawdziwa? ja Alicja 26.02.1988, on Łukasz 27.07.1985.

Edyta 02.02.1983 Piotr 22.01.1983 czy ja rowniez moge spytac o to czy ta milosc ktora mnie spotkala bedzie na cale zycie, czy mam szanse na slub i dziecko ?

Gość Eloili
no mówie wam, ze se żarty robiłam, ale w pewnym momencie mi sie Was szkoda zrobiło :) I przestane. Ludzie , nie wierzcie w takie bujdy o przepowiadaniu przeszłosci. Tylko bierzcie sie za swoje życie i coś z nim zóbcie bo to tylko od Was zależy a nie od jakis nawiedzonych wróżek!!!! pozdrawiam. p.s. i to nie podszyw

tu nie chodzi o wiare ale o ciekawosc, dzieki wskazowkom mozna cos zmienic zwyczajnie, moga nas na cos naprowadzic, ja lubie takie rzeczy i nic mnie nie powstrzyma :):)

Gość ona 28
małpa @@@@

Gość Eloili
;);)

Gość /////////////////////////////
Ostrzegałam, ale Wy jak muchy leziecie do lepu, Oj naiwność!

Gość KitKacik
eee, wydaje mi sie ze podszyw:)