Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość W.M.W.

Mam 25 lat i nie chcę nigdy mieć dziewczyny

Polecane posty

Gość chora *Sami*
no i co z tego?Ludzie mają wieksze problemy niz Twój nieużywany penis:O

Gość AAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Ręka nigdy Ci nie odmówi

Gość kotek na daszku
Nie masz peniska ? :-p

Gość hahaha znowu
cream atakuje pod pomarańczką :P nie martw sie, ciebie też żadna nawet nie chce wiec problem odpada

dlaczego nie chcez miec dziewczyny? ja tez mam 25 lat i chcial bym miec dziewczyne ale jej nigdy nie mialem:(

Widać, że ciężko jest kobietom zaakceptować fakt, że nie są facetom do niczego potrzebne i można się bez nich obejsć :P

bez każdego się można obejść, pytanie tylko po co?

Gość ja mam prawie 30tkę
I też nigdy nie miałem dziewczyny.

\" bez każdego się można obejść, pytanie tylko po co?\" a już na pewno bez związku w którym nigdy się nie było bo niby skąd wiadomo, że będzie ok? przecież sami tego nie wiemy a relacja osób trzecich nie musi się przekładać na nasze sytuacje i odczucie.. więc nic nie tracimy

Gość prawiczek 22 lata
ja też nie chce miec dziewczyny ale na ten czas. Nie chce uprawiać seksu będąc beznadziejnym nieudacznikiem. :P

Gość pompidu
a kogo to obchodzi?? mozesz nie mieć i nie chcieć mieć./

"ja bym chcial poznac kobiete swojego zycia jak juz bede prawdziwym mezczyzna i ona bedzie widziec we mnie macho, bedzie mnie pozadac i bede dla niej na maksa pociagajacy seksualnie" Dokładnie, bo co to za przyjemnosc mieć dziewczynę mając swiadomość bycia nieudacznikiem? :P Cały czas zastanawiać się czemu ona z Tobą jest i że marnujesz jej życie. :D

Gość Ktoś.
No ja mam troszke wiecej , kiedyś miałem długo dziewczyne ale teraz jestem sam. Zastanawiam się poco faktycznie mi kobieta nikt mi nie powie , że jest łatwiej bo nie jest kiedy to facet ma niedość , że tyrać na siebie to jeszcze na kobiete., która jak zechce to i tak odejdzie bo kobiety nie myślą racjonalnie i irracjonalnie postępują. Więc poco to wszystko. Nie lepiej zająć się czymś ciekawym? jakimś hobby. Myśle , że to lepsze bo kobiety chcą tylko być.Najlepiej korzystać z tego co facet zaproponuje myślą , że jak dadza miłość i seks to to wystarczy a facet ma charować jak wół eee bez sensu to wszystko. Zresztą kobiety się nie szanują a potem udają świetoszki cnotliwe ....

Gość do Autora.........
jaki jest tego powód, że nie chcesz?

Gość azker
ja mam 26 lat i tez nie chce miec dziewczyny. Wole zycie samemu

Gość edek111
Przecież to prowo. Autora już nie ma. Czyta i śmieje się. :)

Gość azker
nie lubie kobiet , dlatego nie chce dziewczyny . Dla mnie ich charaktery sa zbyt wredne .

Ja też nie chcę bo i tak nie będę miał Ale jak miałem 25 to miałem jeszcze nadzieję teraz za 2 miesiące będę miał 27 i marzenia odpłynęły Co ja bym robił z taką dziewczyną

Gość azker
przeszkadzaja mi zbyt ich wady . Sa wredne , wyżywają sie nad ludzmi psychicznie , zazdroszcza jedna drugiej , plotkuja . Dla mnie sa to wady nieakceptowalne , a kazda kobieta taka jest.

Gość mateusz......
dokładnie chłopi macie racje. ja tez niecierpie stałych związkow. lepiej zarywac 100 lasek i sie z nimi bzykac lub chodzic na dziwki. a taka dziwka jest o 100 razy lepsza niz kochanka. niemusisz na kobiete harować, pracujesz sam dla siebie, i co najwazniejsze- mozna oddac sie swojemu hobbi, moim jest lotnictwo i modelarstwo, jakbym mial kobiete to niema szans zebym sie w tym poglebiał, mam 23 lata. kocham swoje zycie, duzo podruzuje, dobrze zarabiam, mam swietnych przyjaciół i dobre znajomosci. kazdy dzien wygląda inaczej i jest bardzije ciekawy bo niewiadomo co sie moze wydazyc. często jezdze ro drodziny i wogule naprawde jest cudnie. o kase sie niemusze martwic, o prace tez, o sex tez nie. czego trzeba wiecej? miłośc do kobiety dla mnie jest zbędna, ja kocham swoją prace rodzine i moje życie. życie singli wygrywa. no moze po 40 zaloze rodzine ale teraz mi sie niespieszy do niczego. POZDRO : )

Gość azker
my mezczyzni mamy czystszy umysł . KObiety kojarza mi sie z wrednymi istotami , podchodza emocjonalnie znecaja sie na ludzmi , wykanczaja ich psychicznie . Zawsze marzylem o kobiecie z czystym umyslem niestety nie ma takich,