Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość W.M.W.

Mam 25 lat i nie chcę nigdy mieć dziewczyny

Polecane posty

Gość Ktoś.
Kij z nimi... Większość problemów na tym świecie wiąże się z kobietami więc czy warto sobie utrudniać życie?

Gość Ktoś.
Z takim myśleniem to napewno nie bedzie się miało szansy. Z kobietami jest tak , że im bardziej robi się swoje tym bardziej one się nami interesują. I nie chodzi tu o wygląd a o umiejętności radzenia sobie w życiu. Prędzej czy pózniej ktoraś to dostrzeże i doceni. Lamentowanie i szukanie na siłe bardziej zniechęca niz zacheca. Sprawdzone osobiście...

Na mnie żadna nie zwraca uwagi a ja też wiem że nie mam co się wychylać. I teraz już co raz bardziej bym się skłaniał do tekstu tematu tego topicu W wieku 27 lat jest już na to za późno Oczywi ście jak jakaś ładna dziewczyna się o mnie postara to może jej ulegnę

Gość aaaaaaab
"o wygląd a o umiejętności radzenia sobie w życiu. " czyli lecą na kasę 💤

Gość Ktoś.
Niestety tak to już jest. Kobiety mimo , że będą sie tego wypierały leciały , lecą i będą leciały na kasę... Rozumiem bierze się to z przeszłości gdzie samica wybiera takiego który da najlepsze geny i zapewni byt przyszłemu potomstwu. Dlatego już na starcie wygrywają nie zawsze ładni , mądrzy , mili ale za to zaradni faceci... Mi się to nie podoba dlatego olewam baby. No chyba , że spotkam taką , która równie mocno bedzie czula sie odpowiedzialna za zwiazek , bedzie pracowita. Ciężko taką wyłuskać z tłumu fałszywych , podstępnych nastsawionych na branie i wygodne życie kobiet. Faceci desperacko szukający dziewczyny miejcie sie na baczności bo jesteście łatwym kąskiem dla złych dziewczyn!!!

nomm: \"a Wy? dla kogo będziecie żyć? komu będziecie sprawiać radość? nigdy nie usłyszycie radosnego szczebiotu własnych dzieci...zarobicie kasę i kupicie sobie nowe meble, które będziecie oglądać siedząc sami w domu w poczuciu bezsensu... umrzecie w samotności, patrząc na szczęście innych i będąc zawsze z boku smutne to, smutne...\" Popełniasz typowy błąd w mysleniu. My CHCEMY ale NIEPOTRAFIMY przyciągnąć do siebie nikogo kto nam się podoba. Zresztą ... większość już dawno zajęta a ja nie zamierzam umieszczać anonsu w sieci ... tak nisko jeszcze nie upadłem.

Gość Ktoś.
Gdyby dziewczyny też chciały pracować na coś w życiu a nie szły na łatwiznę i lowily takiego , który już wszystko ma to może i bym się skusił. Dlaczego to ja mam wszystko osiągać a ktoś ma się do mnie przykleić na przysłowiowego krzywego ryja. Dlaczego ja mam nonstop zabawiać dziewczyne dbać o to by jej bylo dobrze kosztem swojego życia. Uważam , że dziewczyny są nie szczere , manipulują nie potrafia tak naprawde kochać i patrzą jak by tu w życiu się ustawić. A jakie to jest wsparcie dla nas mężczyzn? Czego my możemy po nich oczekiwać? Seksu? A za co żyć? Dlateog wole być sam.Mniej nerwów, mniej jakiś dziwnych podchodów , gierek. Przynajmniej można sie samozrealizować. Pieniądze idą na to na co planuje a nie na jakies popieprzone bzdury...

Gość ....ponawiacz........
ponawiam bo ważne

Gość zdeowy i pogodny
a ja miałem laseczke ze 3 lata temu he he, w sumie jedną w zyciu i nie czuję potrzeby wiązania się z kims, wspólne problemy radości i smutki, wzajemne wsparcie i takie tam aż mnie skręca fuj, też mam 25 i lepiej lub gorzej ale daje rade, najlepiej jest być samemu liczyć tylko na siebie i wywalczyć zajebiste życie, polecam zagubionym 'przebudzenie" autor de mello anthony

Gość boeing747
Każda kobieta jest jak pocisk karabinowy: pustoszy kieszeń, rani serce i wychodzi bokiem:P Nie znosze dziewczyn, kobiet itp chodzacych istot!! Nie są warte mojej uwagi!!

Gość boeing747
Żadna dziewczyna nie liczy sie dla mnie tyle co 747-200:) a że jestem fanem takich samolotów i lotnictwa to zakłócałaby mi moje hobby wymuszając wyjścia randki itp. A tak to problem z głowy;)

Gość mam 24 lata i nigdy
nie mialem dziewczyny :O kobiety to zuooooo!!!!!!

Gość gauczukowa
twoj wybór

Gość 26 lat i ciągle nic
samo życie :O:O

Gość a gdzie jest tomek
????????

Gość Sir gregory
A ja mam wyjebane juz na kobiety, mam 29 lat i takze nigdy nie mialem dziewczyny, ale życie mi pokazało, że kobiety widzą facetów wtedy i tylko wtedy kiedy czegos od nas chcą, proste. I jesli ktos mysli ze to facet wybiera kobetę to sie myli, to kobiety wybieraja nas facetów, przestalem sie ludzić i wole być sam :)

Gość Sir gregory
Kobiety chcą i pragną miec wszystko, a facet to chce tylko 3 rzeczy : 1. Dobrze zjeść 2. Dobrze poruchać 3. Zeby kobieta zamknęła mordę :D

Gość 100lej
mam 24 lata i nigdy patrzyłem dziewczynie w oczy :classic_cool:🖐️

Gość gość
Baby to c*******e, jak mawiał mój kolega Marian :)

Gość gość
"najlepsza baba to wlasna graba". Uwiez mi duzo w tym prawdy, p*****l baby badz szczesliwy - jednoreki bandyta pozdrawia