Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anndzia

Bóle łydek przy tabletkach antykoncepcyjnych/Pomocy

Polecane posty

Gość anndzia

Wcześniej brałam Femodette/dwuskładnikowe.Lekarz przepisała mi Cerazette bo na tamtych tyłam.Bóle łydek jednak nie ustają,zaczęły się po paru miesiącach stosowania Femodette.Powinno niby przestać,bo Cerazette ma mniej hormonów,a jednak nie przestało.Jest to taki ból jakbym biegała po 100 km dziennie,taki jak ból mięśni.Najgorzej jest w nocy,boli strasznie.Co robić?przestać brać? :( Pomocy

odstaw tabletki idź do gina, powiedz mu o objawach. To są wg mnie objawy niedokrwienia spowodowane zagęszczeniem krwi co może prowadzić do zakrzepów oraz żylaków.

Gość anndzia
no właśnie wiem.tylko dlaczego sa okresy kiedy mnie nie bolą i są okresy kiedy zaczynają mnie boleć znowu.sama już nie wiem,bo jesli bolą mnie przy Cerazette to już nic innego nie mogę brać.Cerazette podobno są dla kobiet które mają problemy z krązeniem :(

Andzia tro normalne przez ranie tabletek. Ja 1 miesiac z harmonetem mialam to samo i mnostwo innych nieprzyjemnosci. Potem bedzie ok:)

Gość anndzia
jezus maria właśnie naczytałam się o zakrzepicy,za pozno leciec do doktora.łyknełam aspiryne :O jutro ide do lekarza.wiem ze to moze sie utrzymac przez jakis czas,ale ja sie boje :(