Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielonookaaaa

jak skutecznie szukac pracy?

Polecane posty

Gość zielonookaaaa

szczerze mowiac mam jzu dosc szukam od....grudnia wczesniej mialam 3 mc taka mizerna za 600zl ze sie zwolnilam byly ten nocki ...i weekendy a ja mam zjazdy wtedy..szukam wysylam i nic zaczynam juz watpic ze cos znajde zalamuje sie nie wiemmoze ja zle szukam?

Gość takowa ona
watpie czy zle szukasz moj tez wysyla Cv I nic wielkie bezrobocie i tyle

Gość zielonookaaaa
😭 niedlugo nie nede miec kasy na czesne kurwa mac :O dostaje dola

Gość i tak to się nie uda
może masz złe Cv? Teraz rekrutuje ludzi i jak czytam 90% CV to mam ochotę krzyczeć :(

Gość ania1983A
ja dzis miałam rozmowe w sprawie pracy, jestem od ponad 2 miesiecy na stazu znam juz programy w tej pracy wszystko na czym sie pracuje znałam ustawy na 1 pyt nie odpowiedziałam tylko a dupek przyjał kogos z zewnatrz dopiero co po studiach nie ma pojecia gosci ani o programach wewnetrzynch na ktorych tylko nasz urzad pracuje i chuj jak sie nie wkurwic-------- na układy nie ma rady nie masz znajomosci nie masz pracy i rob na stazu za 600 zł- nie chce mi sie w ogole isc do tego zasranego urzedu wrrrrrrrrr

Gość zielonookaaaa
nie sadze wzror cv wzielam z strony internetowej nie wiem jzu co pisac a skoro sie zajmujesz rekrutacja to moze micos doradzisz co pisac w podaniu? na co zwracaja pracodawcy uwage?

Gość zielonookaaaa
ania1983A : musze przyznac ze masz racje ...z tymi znajomosciamii to jest straszne:O:(

Gość ania1983A
daj spokoj ja mieszkam w małym miescie, byłam rok za granica wrociłam bo mam licencjata i ambicje i chciałam mgr zrobic i w sumie załuje po co mi posrany mgr i znajomosc jezyka jak nie mam znajomosci to nic nie zdziałam..... szkoda gadac a bezrobocie rosnie...

Gość zielonookaaaa
ania dobrze cie rozumiem bo ja tez mam jzu licencjat bylam 4 lata w anglii zarobilam na mgr w sumie tylko na i rok bo mialam inne wydatki pracy nie mma i zast sie jaki jest sens tracenia kasy i robienia mgr? co mi odbilo aby wracac:(

Gość ania1983A
no to nie tylko ja taka madra i powrociłam do Polski.... na błedach sie człowiek uczy... ja zaczełam w pazdzierniku mgr wiec do konca mam 1,5 roku kuzwa oszaleje , moze tobie sie uda znalezc prace jak mieszkasz w duzym miescie

Gość takowa ona
wiesz nie ma znaczeniaczy duze czy male miasto.moj szuka gdzie sie da i nici.tez rozwazam wyjazd za granice

Gość zielonookaaaa
noo ja tez zaczelam w pazdzierniku i tez mam 1,5 roku dokonca a mieszkam w miescie o 70 000 mieszkancow ..wiec juz sama widzisz:( ale co tak skoncze i emigruje dalej jak nic nie znajde pewnie i w wakacje tez bede musiala bo czesne tzreba bedzie z czegos placic:O

Gość ania1983A
no ja jeszcze mniejsze 40 000 mieszkancow wiec lipa gorsza, no to zaczełysmy w tym samym czasie.... tak czy siak czeka chyba nas emigracja bo jest gorzej wiec chyba cudów nie ma... eh.... nie ma jak Polska

Gość takowa ona
dokladnie nie ma jak Polska slychalam ze maja kilka tysiecy ludzi zwolnic jak nie kilkadziesiat

Gość ania1983A
o ludzie nic tylko płakac ...... az szkoda pisac.......

Gość takowa ona
niektorzy sie smieja z tych co wyjezdzaja ze cioty i buraki bo ida na latwizne ale jak tu znalezc prace jak?ktos sie stara a tu nici

Gość zielonookaaaa
😭 dokaldnie i styl zycia narzekajacy ludzie wokolo co mnie podkusilo i jeszcze studia zaczelam :( bez pracy:(

Gość zielonookaaaa
a ja dzis sobie zalozylam konto na cv raport i bede wysylac tak swoje cv ....mam wtedy mozliwosc zobaczenia zcy to jest czytane bo cos mi sie wydaje ze nie:(

Gość ania1983A
ja jeszcze raz składam do mojego urzedu bo jest druga oferta a jak mnie dupek nie przymnie to mam go w dupie. Moj tato chyba poszuka jakis znajomosci bo poki mam te studia musze miec prace, moze uda sie w inny sposob to zrobic jak w normalny nie idzie. Powodzenia zielonooka :-) wiare i nadzieje trzeba miec wiem jakie to uczucie byc bez pracy ale kurcze w takim kraju niestety sie urodzilismy !

Gość zielonookaaaa
nadzieja matka glupich ... Tobie tez wszystkiego naj..ja juz stracilam resztki wiary..:(

nie mam pojęcia :O szczególnie będąc nieśmiałym :O co gdzieś widać listę chętnych to po 20-40 osób na miejsce nie rozumiem jak ludzie piszą, że wysyłają po 80 cv :O nawet jak bym wysłał na wszystkich przedstawicieli handlowych to bym tylu nie znalazł... echhhhh