Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a_czemu_nie

wysokie kobiety a buty na obcasie

Polecane posty

istnieje jakas granica wzrostu przy ktorej powinno sie zrezygnowac z tej przyjemnosci jaka jest noszenie szpilek?

Gość semmi
A to przyjemność?

Według mnie nie istnieje. :) Jeżeli lubisz to je noś bez względu na to czy masz 150 cm czy 180. :D

ja sie absolutnie nie przejmuje :) z przyjemnoscia nosze 10, mimo ze mam 178 cm wzrostu. ciekawa bylam opini po prostu :P

Gość semmi
Haha co za szczęście, że nie stopy;)

Gość jkalnxjkxlqx
wysoka kobieta ( powyżej 175) jeszcze na wysokich obcasach będzie większa od większości facetów :D

Gość jkalnxjkxlqx
nie no nic w tym złego ,ale tak jest bo przeciętny facet w polsce ma nie więcej niż 180

Gość eM.
ja sie czuje niekomfortowo, kiedy jestem wyzsza od innych wokol (bo i tak zazwyczaj jestem od nich wyzsza), a zwlaszcza od facetow. Mam 173 cm. i z tego powodu nie nosze butow na obcasie ani szpilek. Jedynie na wyjatkowe okazje, ale to na na prawde minimalnym obcasiku.

Gość jkalnxjkxlqx
ale jak jest się wysokich nie trzeba rezygnować w ogole ze szpilek. Ale ja wybierałabym nie te 10 cm

[ 01:01 [zgłoś do usunięcia] jkalnxjkxlqx nie no nic w tym złego ,ale tak jest bo przeciętny facet w polsce ma nie więcej niż 180] na kafe to uslyszalas ? :D

Gość wielkie kobiety
wyglądają jak babochłopy ( nie mam krótkich krzywych nóg itd) . jeszcze te szczupłe jakoś wyglądają mimo ,że nie są zbyt kobiece ,ale te wielkie i przy kości to już tragedia. Takie jest tylko moje zdanie bo najlepszy jest średni wzrost u kobiety

buty na obcasie dodaja pewnosci siebie, poza tym od razu inaczej sie wyglada, bardziej kobieco :) jeszcze mi sie nie zdarzylo aby ktos marudzil na moj wzrost w butach :P no coz, jakby to ujac, wyzsze buty, dluzsze nogi :P

Gość wielkie kobiety
oj ma. Czytalam ,że kobiety niższego wzrostu mają zawsze większą różnice między talią ,a biodrami. Modelki 180 mają chłopięcą sylwetkę

[ 01:15 [zgłoś do usunięcia] wielkie kobiety wyglądają jak babochłopy ( nie mam krótkich krzywych nóg itd) . jeszcze te szczupłe jakoś wyglądają mimo ,że nie są zbyt kobiece ,ale te wielkie i przy kości to już tragedia. Takie jest tylko moje zdanie bo najlepszy jest średni wzrost u kobiety] Jarek zloguj sie :D

Gość wielkie kobiety
poza tym każdy wie ,że facet lubi się opiekować swoja kobietką i czuje się bardziej męski jak jest filigranowa

\"ale nie stopy rzadza nami prawda ?\" a tak żądzą wami wymagania wprowadzone przez mężczyzn (bo to pewnie mężczyźni wepchnęli wysokie obcasy do kanonu) :D \"e no nic w tym złego ,ale tak jest bo przeciętny facet w polsce ma nie więcej niż 180\" średnia wzrost polskiego 18 latka wynosi mężczyzny 178 cm a kobiety 167... z odchyleniem w obu przypadkach +- około 6 cm to tak statystycznie z jakichś warszawskich badań licealistów .... więc niewiele się pomylił :P

Gość wielkie kobiety
nie badania licealistów tylko przyjrzyjcie się facetom na ulicy to sami dojdziecie do tego wniosku ,że mają 180 lub mniej

Gość wielkie kobiety
w każdym razie jestem drobna i z tego co widzę bardzo podoba się to facetom :)

Gość wielkie kobiety
tak pocieszajcie się dalej i tak faceci nie lubią wielkich kobiet :p idę spać .papap

wygralem mowiac wprost mam gdzies kto kiedy i dlaczego liczy sie jak JA sie czuje w butach na obcasie a czuje sie zajebiscie :classic_cool: nie zawsze ale usredniajac> :classic_cool: i to jest dla mnie najwazniejsze