Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a_czemu_nie

wysokie kobiety a buty na obcasie

Polecane posty

o kur... zloty ja tak troche pozuje na ostra domine w realu to soft dominacja;) tzn taka lubie nie przesadzam traktuje to jako gre rozumiesz ? :)

1 TAK !!! brak jakichkolwiek zachamowan;) 2 nie robilam nic strasznego IMHO 3 nie robilam nie chce chyba nie wiem :O nie wiem zloty musimy sie zgadac na jakies konkretne topy czy co tam ja ide spac mozesz napisac foxylady77@o2.pl 🖐️

Gość Isadora_90
Bez szpilek mam 170 cm. Kiedy założyłam szpilki mające 8 cm wysokości (mierzyłam dokładnie;), a następnie zmierzyłam siebie, miałam 175 no może 175,5 cm. Czary-mary? :)

Gość wysooOka
wielkie kobiety "w każdym razie jestem drobna i z tego co widzę bardzo podoba się to facetom" a ja jestem wysoka i innym też się to podoba... tu chyba nie chodzi o wzrost tylko o urodę.. :P

Gość zboczekxx
wszystkei laski powinny zakładac buty na obcasie jak maja zamiar uprawiac sex:D

Gość wiki6
a ja mam 170 nie nosze obcasow nogi mam dlugie no i mam sporo lat a i tak podobam sie mezczyzna w roznym wieku jako ze lat nie mam wypisanych na czole to inni biora mnie za mlodsza gdybym miala 167 to bym nosila obcasy a tak nie bo nie chce byc wyzsza od innych ale jezeli inne wysokie kobiety nie maja problemow ze wzrostem to niech wkladaja buty na obcasch i juz

Gość oliwcia24
ja mam 179 cm wzrostu i kocham szpilki!!!!! im wyzsze tym lepiej:) i kazdy mowi ze wygladam swietnie, nawet w 12 cm obcasach :)

Gość Wysooka . ;(
ja mam 15 lat i mam 180 . Baardzo chciałabym nosic buty na obcasach . Ale wielu z was przyznaloby mi racje ze nie powinnam ich nosic . Nie mowie ze ich wogole nie nosze ale raz na pol roku zaloze buty ktore maja gdzies z 5 cm . Najgorsze to ze jak sa jakies sliczne buty to ich nie kupisz z powodu glupiego wzrostu . ja szczerze mowiac chciałabym miec z 160 . ;P