Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zawsze szczera_

Non omnis moriar- nie wszystek umre jak twierdził Horacy

Polecane posty

Gość Sami*w pomarańczach
deko mozesz wejsc na gg?

deko szmaragdziku watpliwej jakosci.... w dalszym ciagu uwazam ,że twoje myslenie jest wysoce ograniczone.... a to twierdzenie jest sprzeczne z tym co wypisujesz, i nie swiadczy o Tobie dobrze., szmaragdzik niestey nie zrozumiał/a intencji...naisał/a cyt;\'Szmaragd Królowej Nilu jesli ktos tworzy sobie obraz wspolczesnego swiata biorac sobie za wzor kafeterie to w sumie nie dziwie sie twojemu zdaniu \"...wyjasniłam dlaczedo odniosłam się do kafe... dalej uwazam,że to co tu czytam jest odzwierciedleniem realnych zachowań.... sposobu myślenia, ect...

nie moge wejsc sami, bede koło 18, ale możesz n amaila napisac teraz:)

Gość Sami*w pomarańczach
poczekam do 18 . bużka

Panoszące się wszechogarniajace kłamstwo, obłuda, oszukiwanie siebie samych i najbliżych... zdrady, wyzbycie sie wartości wszelkich, brak szacunku do siebie, innych... Pogoń za pieniędzmi , osiągnięcie własnych celów kosztem kogoś innego ..czy taki ma byc obraz współczesnego człowieka? weź i zamien sobie to co napisała szczera - na pozytywne wartości. ja nie mam raczej chyba ze sporadycznie kontaktu z takim ludźmi jak opisała szczera. Nie wiem może poprostu mam takie szczęścia że ludzie wokół mnie są uczciwi, maja i znaja wartości swoje i innych, wiedza czym sie maja kierować w życiu. Nie dążą po trupach za kariera osiagnieciem zysków. Może zwyczajnie mają wpojone prawdziwe wartości jakimi powinien kierować się czlowiek na codzień w życiu..

ok deko, w takim razie sa moim zdaniem 3 mozliwosci: - albo tego nie widzisz - albo udajesz, ze nie widzisz - albo mieszkasz na wyspach bergamutach :-)

wiesz ja nie mowie ze tego nie ma, ale ja sie nie otaczam takimi ludźmi.. . to raz a dwa to naprawde nie znam zbyt wielu ludzi tego typu co opisala szczera. dlatego moge twierdzic, ze obraz współczesnego człowieka nie jest taki jak opisala szczera

bo w swoim środowisku mam wiecej przypadkow zaprzeczajacych tem,u co pokazala szczera.

Panoszące się wszechogarniajace kłamstwo, obłuda, oszukiwanie siebie samych i najbliżych... zdrady, wyzbycie sie wartości wszelkich, brak szacunku do siebie, innych... Pogoń za pieniędzmi , osiągnięcie własnych celów kosztem kogoś innego ..czy taki ma byc obraz współczesnego człowieka? weź i zamien sobie to co napisała szczera - na pozytywne wartości. ja nie mam raczej chyba ze sporadycznie kontaktu z takim ludźmi jak opisała szczera. Nie wiem może poprostu mam takie szczęścia że ludzie wokół mnie są uczciwi, maja i znaja wartości swoje i innych, wiedza czym sie maja kierować w życiu. Nie dążą po trupach za kariera osiagnieciem zysków. Może zwyczajnie mają wpojone prawdziwe wartości jakimi powinien kierować się czlowiek na codzień w życiu.. deko.... czyli zyjesz w swiecie bez mała doskonałym? wiesz nie wierzę,ze nagle wszycy wokół ciebie są uczciwi,lojalni, dobrzy... widziałas kiedyś takie figurki trzech małpek... jedna miała zasłoniete łapkami oczy, druga usta , a trzecia uszy.,... nic nie widze, nic nie mówie, nic nie słysze... to bardzo dobra metoda na to aby przewegetować zycie ... udając ,że jest pieknie i cudownie... a chyba nie o to chodzi... pzdr.

wiesz nie bede sie z Toba sprzeczac na ten temat:) Nie znasz mnie o wyrazasz i oceniasz na wstepie, nie znasz szmaragdwoej a ją oceniasz.. wystawiasz opinie na temat osob ktore kilka razy zobaczylas na forum .. no, tez tak można. ja pisze o swoim środowisku, a nie o calym swiecie. nie jest tak źle że na swiecie ze sa sami źli ludzie,

dostrzegam zło tego świata, ale i dobro równiez. A to jakimi ludźmi sie otaczam jesli o moje najblizsze otoczenie chodzi to decyduje ja.

Gość dane statystyczne on....
dyskusja miala chyba byc bardziej lotna... a nie ograniczona do wlasnego podworka.... deko skoro masz takie cudowne srodowisko to wspaniale...ale niestety zycie nie jest az tak rozowe... polemizowac mozna zawsze... tylko trzeba umiec...

zastanawiające mogłoby byc gdyby to prawda była szczery.;) choć wiem ze Twej szanownej osoby nie przekona nikt oprócz samego Ciebie:) eh szczera - wiesz własnie zakończmy tą polemike, można wnioskac z twego tematu ze zabardzo nie wiesz o czym piszesz.. i mylisz znaczenie słów, tez. itd. :)

zastanawiające mogłoby byc gdyby to prawda była szczery. choć wiem ze Twej szanownej osoby nie przekona nikt oprócz samego Ciebie podaj argumenty zamiast pustych slow :-)

i to jest tez dobre deko: Nie znasz mnie o wyrazasz i oceniasz na wstepie, nie znasz szmaragdwoej a ją oceniasz.. wystawiasz opinie na temat osob ktore kilka razy zobaczylas na forum .. no, tez tak można. a z drugiej strony: choć wiem ze Twej szanownej osoby nie przekona nikt oprócz samego Ciebie :-) to w koncu jak? bo ja to nazywam podwojna hipokryzja:-)

zawsze szczery...ale bardzo łatwo jest odebrac krytykę wypowiedzi -personalnie... dlaczego? ano dlatego, iż zakładając,że słowa które poddajemy pod krytyke wypowiada osoba, która wierzy w to co mówi .. wówczas zwyczajnie po ludzku mozna czuc się urazonym... bo odbieramy krytyke bardzo osobiście... nikt sie nie zastanawia nad tym,że krytyk ma na myśli rzeczone słowo... tylko to,że odnosi się do\"mnie\'... stad takie nieporozumienia... ale dobrze,że zwróciłes na to uwage....

staram sie dorównąc do poziomu rozmowy z Tobą :) eh szczery z Toba "rozmawiam" już jakis czas i pisze to co zauważyłam, zreszta nie ja tylko to widze. a szczera wyraze opinie mogace byc obrażliwa dla kogos. i jednak twierdze zze mysli sa zintegrowane z osoba,

oczywiście, ale dzięki twym cennym uwagom... być może kilka z nas już będzie zauważało tę subtelną różnicę pomiędzy krytyką wypowiedzi, a krytyką osoby:)

eh szczery z Toba "rozmawiam" już jakis czas przypomnij mi choc jeden temat ktory omowilismy? jakos oprocz dogryzania to malo widze tresci, a i wypowiedz sie odnosnie hipokryzji :-)

czy tez ten cudzysłów nie dał Ci do myślenia?;)

czy tez ten cudzysłów nie dał Ci do myślenia? nie deko, bo do tej pory zadna twoja wypowiedz (podobnie jak i ta) nie dala do myslenia, bo do tego potrzeba przemyslenia wypowiedzi natomiast co do \"wypowiedzialam sie\" - to znow sobie przeczysz bo albo \"rozmawianie\" - w znaczeniu brak rozmowy albo chcialas powiedziec, ze rzekomo mnie znasz :-) tak czy siak, podobnie jak w przypadku paru innych tutejszych \"gwiazd\" - zero tresci :-)

wypowiedziała się gwiazda:) dobrze ze nie zapomniales o sobie:)

swoja droga weź sie zastanow o czym ty piszesz próbujesz cos stwierdzic zmieniajac sens wypowiedzi. ?