Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zawsze szczera_

Non omnis moriar- nie wszystek umre jak twierdził Horacy

Polecane posty

wypowiedziała się gwiazda dobrze ze nie zapomniales o sobie no co tu z toba zrobic deko, chyba nie pozostaje nic innego jak to samo co z sami :-) powodzenia :-)

szczera a ty o czym teraz piszesz? bo nie łapie. o cudzysłowie nie było o Tobie.

Gość a ty szczera nie masz
pomyslu na nick i jestes adwokatem tego madralinskiego? ladnie to tak dwoch na jednego? bo gdzies klonie zagubilas sie w temacie

a ty szczera nie masz pomyslu na nick i jestes adwokatem tego madralinskiego? ladnie to tak dwoch na jednego? bo gdzies klonie zagubilas sie w temacie klonie? klonem bym była mając nicka"zawsze szczery"... czyż nie? odsyłam do www.google.pl... haslo- klon:P(klonowanie)

ciekawe jakim cudem ten kontekst miałby sie odnosic do Ciebie? oczywiscie o kwestie cudzysłowu mi chodzi.

Gość trudno was odroznic
bo jedno pierdzieli gorzej od drugiego i dla mnie jestes klonem i to malo udanym a co do ciebie madralinski tak przedszkole zwazywszy napoziom dyskursu( pomijam deko ) ktora probuje was ogarnac za co podziwiam🌼

ale deko tu nikt nikogo nie pdrabia... doprawdy... jesli to maja byc twoje argumenty.,.. to faktycznie ja ci dziekuje za rozmowe juz... milego dnia.

Gość trudno was odroznic
z tym sie deko zgodze:) probuje babina probuje ale nijak nie wychodzi:D

nawet sie nie staram, wkoncu podróbka juz poszla:D ciekawe po co Ci identyczny nick? ciekawe czy gdyby szczery pisala pod miedzy oczy, bylabys pewnie miedzy oczy bis:P

a co do ciebie madralinski tak przedszkole zwazywszy napoziom dyskursu( pomijam deko ) ktora probuje was ogarnac za co podziwiam argumenty prosze :-)

jak sie nie ma o czym pisac to sie bledow czepia:o

a jak widac w temacie znasz znaczenie powiedzen :) -- szczery wiesz że nawet byłam zdziwona że jeszcze sie nie uczepiles zadnego przejezyczenia czy tez literowki:)

Gość autorka uciekla super
:D:D i szuka po googlach:D

Temat jest ciekawy przyznaje,ale złozony... potrzeby duchowe?czytanie, poezji, biblii uczyni Nas bogatszymi wewnętrznie i lepszymi od tych ,którzy harują na budowie po 14 godz.? --można stać w gównie i udawać ze to czekolada ,by poczuć sie troszkę lepiej:)

kobieto bez skrzydel, to bardzo glebokie, ale co chcialas tak naprawde powiedziec w tym jak to okreslilas: ciekawym, zlozonym temacie

Ja pozwolę sobie na cytat Carlosa Ruiza Zafóna ''Że też tacy pokręceni chodzą po świecie, choć nie dziwota z drugiej strony, bo i świat też jakiś pokręcony.'' ;) miłego dnia