Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 4h2l2hj432

Podnieca mnie zapach skarpetek mojej dziewczyny - czy to normalne ?

Polecane posty

Gość 4h2l2hj432

jak w temacie... Jak wraca z pracy zawsze rozbiera sie i idzie pod prysznic, Jak zostawia skarpetki w pokoju zawsze je wacham i onanizuje przy nich. Wogole lubie jak jest przepocona.... bardzo mnie to podnieca A was ? ponoc faceci tak maja.... Narka !

Gość 4h2l2hj432
AJRON SAN widzisz....nawet nie reprezentujesz poziomu gowna na mojej podeszwie... wiec jedyne co mam Ci do powiedzenia chamie... takie teksty to puszczaj do swojej mamusi ktora najwyrazniej nie zdazyla Ciebie wychowac Ale coz... kultura nie grzeczysz... ale za to pewnie masz duzego fiuta i on nadrabia Twoja watpliwa inteligencje co ?

Gość 4h2l2hj432
a jak sie zejsra to zzucam ja z kibla, zamykam sie w lazience ,nakladam recznik na glowe i inchaluje

Gość 4h2l2hj432
sam nosze jedna pare skarpet przez caly tydzien chowam ja do szczelnego woreczka i wacham w lato gdy moja kobieta chodzi w japonkach :(

Gość 4h2l2hj432
136pkt... ale chyba nie wliczyli inteligencji emocjonalnej bo tutaj szwankujesz kolego... a Krolowa F8 - chetnie poinhaluje sie Twoja bielizna ! Wbrew pozorom Krolowe kiedys nalezaly do malo higienicznych ...

Gość babcia rozalka
do autora - zazdroszczę twojej wybrance. Poprostu akceptujesz jej zapach ze wszystkich miejsc ;)

Gość fetyszysta
Ja też tak mam! Podniecają mnie wszelkie kobiece zapachy i wydzieliny. Kiedyś wynajmowałem mieszkanie 3 studentkom. Wwpadałem tam czasem jak byly na uczelni. I moglem się wtedy do woli rozkoszować zapachem ich skarpetek, rajstop i majtek wyciagnietych z kosza na brudną bieliznę. Ale prawdziwą ucztę miałem gdy w koszu znajdywałem zużyte podpaski. i tampony ... :)

Gość Smrkov aj
Jo zbožnuju ho také, rad přemlouvám pěkné holky ve vlaku jestli nechtějí masáž chodidel abych se moh kochat tou vůní.

Gość CZUŁY NA ZAPACH
Niestte moja żona zbyt często zmienia skarpetki, ale za to ja noszę 2-3 tygodnie a majtki nosze 2-3 miechy i tym nadrabiam zapach w czasie seksu. Wącham wtedy jej usta. Ale zato zapach spod pach ma piękny (Chociaż jak żona mnie pocałuje pod pachami po 2-3 miesiącach od mojej kąpieli to już jej zapachu nie czuję gdy ją pocałuję - ale spróbujcie - to jest fantastyczne.

Gość dupa że fiu fiu
normalne mój chłop też wącha moje rzeczy;) powiem wręcz takie samcze:D wszystko z tobą ok;) nawet bardzo:D ja z kolei jak wyjeżdża na dłużej to śpię w jego przepoconej piżamie o yeeeeeeeee :D

dla mnie to nie jest normalne, ale różne fetysze ludzie mają a ten jeszcze nie jest taki najgorszy :P

Gość zaxu
Moja dziewczyna ostatnio popuściła w gacie, poprostu nie mogła znalezc toi toia. Po powrocie zacząłem wąchac jej majtki z kawałkami stolca...nie ukrywam zrobiło to na mnie duze wrazenie i sprwiło przyjemność.

Gość AnonimGAlL
Mnie też podnieca zapach skarpetek mojej dziewczyny i jej spoconych stóp. Uwielbiam wąchać lizać itd

Gość CO ZE MNĄ

Mnie też podnieca