Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość korczaszkoo

Do studentów! pilne!

Polecane posty

Gość korczaszkoo

czy jest cos takiego, że indeks nalezy zlozyc do konca sesji poprawkowej do dziekanatu?czy do konca trwania ogolnie sesji?

Gość korczaszkoo
a zazwyczaJ?

Gość korczaszkoo
???

Gość korczaszkoo
eee to spoko, czyli ci co nie maja zadnych poprawek tez czekaja zeby zlozyc indeks do poprawkowej, nie trzeba sie spieszyc? jestem na I roku, wiec nie wiem jak to jest;-(

nie musisz się spieszyć, możesz złożyć jak już wszystko zaliczysz i będziesz miała wszystkie wpisy, ale możesz też złożyć po sesji poprawkowej nawet

Gość ona tylko
jak nie masz poprawek to tez mozesz juz zlozyc,nic sie nie stanie jak dluzej polezy z dziekanacie:P

witam... wrrr juz mnie wkurza ta cała cafe Trzeci raz piszę post i za kazdym razem go \'zjada\';).Sarenko, wczoraj chwileczke rowerkowalam,6km=138 cal...ktos mi kiedys mowil,ze wynik czyli te cal dzieli się przez 4 i otrzymujemy wynik w kcal (nie mam pojecia czemu przez 4 skoro \'kilo\'oznacza 100...)Ogolnie nie mam czasu na cwiczenia, bo zablizaja mi sie dwa straszliwe zaliczenia :( :( :(.

termin po poprawkowej to ostateczny termin, nie oznacza,że nie możesz złożyć wcześniej

Gość kulik
a czym sie różni "koniec sesji poprawkowej" od "konca trwania ogolnie sesji"?:o

Gość kulik
ale autorka napisala "koniec ogolnie sesji" wiec raczej miale na mysli i podstawowa i poprawkowa:o

Gość korczaszkoo
u mnie jest cos takiego Zimowa sesja egzaminacyjna: 28.01.2009 - 30.01.2009 Ferie zimowe: 02.02.2009 - 15.02.2009 Zimowa poprawkowa sesja egzaminacyjna: 16.02.2009 - 27.03.2009 czyli indeks moge zlozyc nawet 27.03. do dziekanatu bez wzgledu na to czy mam poprawki czy nie?

Gość kulik
a skad ty wiesz ze nie miala tego na mysli? eh..

Gość ona tylko
ja bym zlozyla wczesniej,zeby miec pewnosc,ze mi tam wszytsko powpisuja i podstepluja.

Gość powiem tak...
Przede wszystkim nie rozumiem osób, którym żal/ wstydzą się czy jeszcze coś innego wykonać JEDEN telefon do dziekanatu w celu uzyskania takich informacji. To naprawdę nie boli. Z tego powodu rozwalają mnie tez topiki "czy jestem w ciąży". Kupcie sobie test ciążowy :o. Ale wracając do tematu - skoro żal ci zadzwonić albo osobiście zapytać, to zerknij sobie na stronę swojej szkoły, u mnie podają takie informacje. Przeważnie termin jest do końca sesji poprawkowej, ale uwaga! Kiedyś czekałam tak długo, potem wyleciało mi z głowy, że jeszcze indeksu nie oddałam i w rezultacie zostałam zawieszona :o Skończyło się na nerwach i płaceniu kary. dlatego teraz oddaję indeks po uzyskaniu wszystkich wpisów. Jeszcze jedno - koleżance w dziekanacie zgubili indeks, nie mogła im tego udowodnić i znowu - zawieszenie, kary itp. Więc teraz większość od nas bierze z dziekanatu potwierdzenie złożenia indeksu. Nie zaszkodzi.

Gość korczaszkoo
???

kulik....... "...do konca sesji poprawkowej do dziekanatu?czy do konca trwania ogolnie sesji?" chyba by nie pytała autorka/autor czy ma złożyć do końca poprawek czy do końca poprawek, bo tak zrozumiałeś/aś pytanie... to chyba logiczne!

Gość korczaszkoo
hehe tak! nawiasem mowiac ja w ogole nie mam sesji, tylko zbieram zaliczenia, mam tylko sesje letnia w czerwcu.no i wlasnie o te zaliczenie mi chodzi, bo studiuje w NKJO(a tam maja tylko sesje letnie) a jestem obecnie chora i obawiam sie ze do konca ferii moze mnie nie byc juz w kolegium, wiec mimo ze mam wszytsko zaliczone moge sie starac o wpisy dopiero po feriach?:-)

Gość korczaszkoo
???