Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qaz123

IP ktoś wie jak sprawdzić?

Polecane posty

Gość qaz123

ktoś wie czy da się sprawdzić numer IP osoby z którą prowadzi się rozmowę na gg? i jak to zrobić?

Gość qaz123
halo? nikt nie wie?

Gość qaz123
to powyższe to podszyw, kurde co za beznadzieja, jak pytam poważnie od razu podszywy, kafeteria schodzi na psy...

Gość qaz123
nie ma tu żadnych informatyków?

Gość qaz123
nie pokazuje, sprawdziłam właśnie, a nie wiesz od czego zależy że czasami pokazuje a czasami nie?bo nie u wszystkich pokazuje się IP w tym okienku

Gość hakerek
jak masz windows xp klikasz start-> uruchom w pasku wpisujesz telnet adresip gg po telnet i po adresip jest spacja inaczej krzyknie że nie ma takiego polecenia

Gość qaz123
hakerek a powiedz mi konkretnie chodzi mi o taką sytuacją --> piszę z pewną osobą na gg (1 numer gg), ale podejrzewam, ze ta osoba kontakktuje sie ze mną z jeszcze innego numeru gg. czy możesz mi napisać jak mam sprawdzić czy te dwa numery wychodzą z tego samego IP. czy da się to sprawdzić?

Gość hakerek
tak możesz tak samo tylko robisz zapytanie po odpowiednim numerze gg tak jak byś sprawdzał czy jest port otwarty czyli telnet adresip gg | numergg

Gość qaz123
jak wpisuje ta formułkę to mi znika wogóle to czarno pole może robie coś źle? wpisuje ( telnet adresip gg 12345 )może coś źle wpisuje?

Gość qaz123
bardzo inteligentny zawsze gdy próbowałam zinstalować power gg to mi gg wariowało lub nie działała ta wtyczka całkowicie, może masz jakiś sprawdzony link by pobrać power gg, takie które działa ? nie znam sie za bardzo na tym :( pomocy

Gość qaz123
tak sie składa że numer buta i pesel to znam tylko musze mieć pewność że to jedna i ta sama osoba, a wówczas inaczej się wszystko potoczy ...

Gość qaz123
bardzi inteligentny wiem, ja też mam taką funkcję, ale nie u wszystkich wyświetla się IP, u jednych sie wyświetla u innych nie nawet gdy są dostąpni, nie wiesz od czego to zależy?

Gość qaz123
mają mnie na liście gdyż piszę z tymi osobami codziennie i nie ma ich IP a u niektórych jest

Gość qaz123
jak myslisz, sprawdzenie IP przez osobę która jest z wykształcenia informatykim stnowi jakiś problem? czy jeśli np ta osoba ma mnie na liście i pisze ze mną codziennie z jednego numer, to jeśli założe drugi numer gg i zaczne do niej pisać to sprawdzi IP i będzie wiedzieć że to ja?

Gość qaz123
up up up

Gość qaz123
Bardzo inteligentny gdzie jesteś?? :(

Gość qaz123
ile masz lat?

Gość qaz123
jesteś informatykiem?