Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nuteczka20

Planujemy dzidziusia / młode przyszłe mamy

Polecane posty

Gość nuteczka20

Witam was kochane:) Za niedlugo bede starac sie o moje pierwsze malenstwo. Chcialam zalozyc topik by porozmawiac z mlodymi przyszlymi mamami. Sama mam 20 lat. Czy sa tu takie dziewczyny? :)

Gość nuteczka20
nie ma tu takich dziewczyn?:(

Gość nie za wczesnie na dziecko

hej :):) ja w lutym bede miała 21 :) ja tez niedługo chce się starać o maleństwo ale muszę troszkę odczekać bo niestety 3 tyg temu straciłam mojego aniołka :(:(:( Ale wzięłam się już w garść i chce za trochę próbować od nowa :):):)

Gość nuteczka20
nie za wczesnie na dziecko - wg mnie nie, moze dla niektorych tak. Kazdy dojrzewa do tego inaczej:)

Gość nie za wczesnie na dziecko
a masz męza? macie gdzie mieszkac? macie oboje prace?

Gość nuteczka20
seventy88 jestes odemnie rok starsza. Bardzo mi przykro, wiec za 3 tygodnie bedziesz sie starac? bo ja wlasnie za 3 tygodnie;)

Gość TAKAJEDNAŻONKA
JA RODZIŁAM MAJĄC 21 LAT I WIECIE CO JEST SUPER MAM 26 LAT ODCHOWANE DZIECKO I JEST SUPER JESTEM MŁODĄ MAMĄ I SZCZĘŚLIWA MAMĄ

Wlasnie :) ja juz sie w swoim zyciu wybawilam. Czuje ze to ten czas. To nie decyzja podjęta z dnia na dzien, przedewszystkim to nie kaprys.

No myśle tak od przyszłego miesiąca ale najpierw musze iść pogadać z ginekologiem czy już moge :)

seventy88 nie musisz sie nikomu tluimaczyc a juz napewno nie jakies pomaranczy. Ja wyznaje taka zasade:) Ja np. nie mam męża i co z tego? zaraz na mnie pojadą. Ale to tylko i wylacznie moja sprawa i moje zycie. To ze nie mam męża tylko narzeczonego nie znaczy ze moje dziecko nie będzie przez nas kochane.

seventy88 a wiec mozliwe ze zaczniemy starania prawie w tym samym czasie:) 3mam za nas kciuki kochana. A zalozylam ten topik by poznac wlasnie takie osoby :) wzajemnie sie wspierac itp. Czy jest jeszcze ktos kto ma takie plany jak my. Zapraszam!

:) ja mam 22 i sie staralam o dzidzie zaszlam jak mialam 21 ;] za 1 razem sie udało .. teraz biore slub i moge powiedziec ze jestem szczesliwa ! wiec powodzenia dziewczyny !

Asiaaa dziekuje kochana:) ;* u mnie problem jest z tym ze za bardzo sie nakrecilam , boje sie do rozczarowania.

ja tez sie strasznie nakrecilam az tak jak moj przyszly maz wrocil z misjji a jest zawodowym to mialam dni nieplodne doskonale o tym wiedzialam a jednak robilam testy ze stresu spoznila mi sie miesiaczka 10 dni a ja nakrecona ze w ciazy jestem .. pozniej mialam za miesiac plodne oczywiscie tez sie nakrecilam za wczesnie zrobilam testy juz bylam zrezygnowana ale jakos jak sie okres spoznil 3 dni czy 2 zrobilam test zostawilam go a tu zdziwniienie 2 kreski ! uczucie niewiarygodne bo juz bylam zrezygnowana,... za 1 razem sie udalo ..

my tez jestesmy czesto na odleglosc. Ale teraz wg obliczen wychodza te dni :) . Do tego wiem kiedy mam owulacje(klucia jajnikow) wiec jak nie wyjdzie to sie przeraże.

Asiaaa gratuluje i zazdroszcze. Pewnie juz widzialas dzieciatko i jak bije serduszko. Ja nie moge sie juz tego ddoczekac.

Gość ztfuzuhbiu
dziewczyny rozumiem wasze szczescie ale czy to powod do zakladania nowego topiku typu 'przyszle mamy, termin styczen, luty, lipien 2007/2008/2009' etc ??? Dobija mnie jak otwieram kafe a na 7 tematow ktore sie ukazuja 5 to tematy ciazy....

Gość axila
ej seventy jak to mozliwe ze jestes z 88 i za rok konczysz studia? chyba masz na mysli licencjat ?

widzialam ;] i rece i nozki :d wspaniałe uczucie :D teraz jestem w 3 miesiacu i ciesze sie ze brzuszek juz widac :D bo wcale sie z tym nie kryje

Gość nuteczka19
hej dziewczynki, podnosze temat;) zapraszam!:*