Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A jak ty myslisz...........

Czy to tekst do do byłego czy do obecnego bardziej?

Polecane posty

Dzisiaj zgubię się w Twoich smutnych oczach Wszyscy niech obrażą teraz się Skreślono dawno nas, jesteśmy już straceni Cały świat zniknął nagle nam Musisz wierzyć, że to może się zdarzyć Bo przecież gdzieś tam jest, ktoś kto też w to wierzy On Cię wybrał, dawno temu wymyślił Cię sobie Gdy spotkasz go- powie Ci, że to Ty Zabierz dzisiaj mnie Na spacer, obiad potem trudny film Chce dziś być tam gdzie Ty Chce patrzeć, słuchać, czuć I dziwić się, że nie był do mnie nikt Podobny tak, jak Ty Musisz wierzyć, że to może się zdarzyć Bo przecież gdzieś tam jest, ktoś kto też w to wierzy On Cię wybrał, dawno temu wymyślił Cię sobie Gdy spotkasz go- powie Ci, że to Ty

prosze o interperetacje

Gość fajne słowa..chyba do obecnego

Gość lila224
A mi się wydaje że bardziej do byłego szczególnie to "On Cię wybrał, dawno temu wymyślił Cię sobie Gdy spotkasz go- powie Ci, że to Ty" :)

Gość osoba_
Dla mnie - grafomania na poziomie przedszkola. Ergo - dla żadnego z nich tylko do kosza :o

Gość ohohohohooooooooo
To przecież chyba słowa Anki Dąbrowskiej?! Ona zawsze śpiewa o nieszczęśliwej miłości więc pewnie to jest do byłego na bank;-)