Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sffssfdsfsdf

Co dziś na obiad?

Polecane posty

Gość sffssfdsfsdf

Myślę i myślę i wymyśleć nie mogę a już robię się głodna :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość janina z mazur
placki ziemniaczane z kwaśną śmietanką :P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość spaghetti

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość bleblable
placek po cygansku! uwielbiam :P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość sffssfdsfsdf
A jak przygotować gulasz do takiego placka? Co z sosem...?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość dfghnry
ja robie nozki z kurczaka w przyprawie pomysl na i frytki haha dzis fast food moj maz sie ucieszy hihihi

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość bleblable
gulasz robie tak jak zawsze, tylko mniejsze kawalki miesa i bardziej pikantny :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość bleblable
sffssfdsfsdf, ostatnio z niego korzystalam tylko ze ja do mieska daje same ziola prowansalskie bez oregano no i pieprz odstawiam do lodoweczki na jakas godzinke zeby sie przegryzlo potem dodaje soli, rumienie na patelni, potem do gara, zalewam bulionem lub woda, gotue, w sumie to dusze do miekkosci mieska, sosik doprawiam jeszcze, zageszczam. :) cala filozofia :P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość mjki
zupa ogorkowa

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość emmmmmmm
placuszki z piersi kurczaka :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Nutelka000
ja gulasz robie ten sam do placka po cygańsku, do ziemniakow i do klusek. kroje mięso wieprzowe (moze być piers kurczaka, lub wołowe) w kostkę. dodaje 2 ząbki czosnku i przyprwy,sól, piep,papryki ostrrej i przypr. do gyrosa. mieszam wszytsko i odstawiam na godz lub dwie do lodowki. przyprawiam wczesniej mnieso, ponieważ pozniej lepiej smakuje. smaze na patelni, kilka razy podpiekam i dodaje wody. potem dusze jak mieso jest miekkie to doprawiam do smaku i wtewam mąke rozrobioną z wodą- i wychodzi sos. natomiast do gulaszu z zmieniakami dodaje jeszcze marchew, pieczarki cebuje i por.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×