Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FACET-MAZ

Moja zona nie chce sie własciwie odzywiac w ciazy!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość FACET-MAZ

Skandal - glupia baba. Lekarz przepisal jej diete a ona i tak zre jakies syfy - batony, pizze. Nic do tego pustego lba nie trafia. Mowi ze jest głodna i tyle. Zrobilem tak, ze opróżniłem lodówke i umiesiclem w niej jedynie rzeczy które może jeść (sama nie wyjdzie po zakupy bo jest gruba i leniwa) następnie odebrałem jej telefon komórkowy oraz odciąłem na jakiś czas stacjonarny - koniec z pizzą oraz założyłem hasło na komputer żeby przez net nie zamówiła a teraz jej rodzina na mnie naskakuje, że jestem faszysta, tyran etc. co robić pomóżcie baby

Gość Lecz się
Tak, Ty - lecz się kolego.

Gość vcbgb
puknij sie w łeb.

Gość aMiiik
a normalna rozmowa nic nie moze zdziałac? przeciec chyba umiecie sie jakos dogadac, zadne zdrowe argumenty do niej nie docieraja? przez to tez jej dziecko, a potem bedzie jej ciezko zrzucic kilogramy

włąsnie dobrze, sie odzywia, w ciazy mozna jesc wszystko, pozniej jak bedzie karmic dopiero powinna jesc tylko gotowane daj jej spokoj sam sobie chodz z wielkim brzuchem przez 9 miesicy

Gość brrtaborety sa nada.
co za idiota,wlazl na ten topik..

Gość pomozcie baby
a to dobre po takiej prosbie liczysz na pomoc ?!

Gość FACET-MAZ
Dlaczego ze mnie?????????? to ona ma sie wlasciwie odzywiac bo jest matka naszego dziecka!!! jak nie chce, znaczy ze jest glupia i decyzje zostana podjete za nia!!!

nie chc ,przestan jej bronic.wogle co to z apodejscie,mowic o zonie ze glupia.

Gość FACET-MAZ
Lekarz mowi ze musi na diete to ja wierze lekarzowi a nie wam gruba jest i musi zrzucic, a nie tylko pizza, Snickers i biale pieczywo non stop

jets gruba bo jest w ciazy,pamietaj,zrzuci to jak urodzi.

Gość a dietę ma z jakiego powodu
dlaczego ma dietę? Jeśli ma cukrzycę, to myślę, że dobrze robisz.

Gość lakjdasdias
A Ty co jesz? Może potowarzysz jej i też jedz to co ona powinna?

Gość babki
a niech je. jak przytyje w ciągu miesiaca 10 kg to sama zmądrzeje ;) naprawde:)

Najlepiej znajdź w necie jakieś wypowiedzi o zagrożeniu jakie powoduje takie niezdrowe jedzenie a następnie porozmawiajcie. Ja wiem ze to nie jest łatwe ale jeżeli będziesz miał poparcie w faktach to napewno da jej dużo do myślenia i przyzna Ci rację. Nie możesz traktować jej jak więźnia bo tym nic nie zyskasz jeżeli ona tego nie zrozumie to staniesz sie dla niej wrogiem a na dziecku też może się to odbić.

Gość FACET-MAZ
A co za roznica co ja jem? moja sprawa nie ja jestem w ciazy ja tam nie wiem, dlaczego lekarz dal diete, ale jak dal to tak ma byc a ona mowi, ze dieta to byla przed ciaza a teraz to moze co chce, glupia baba

Gość głupi bucu
kobieta jak jest w ciąży, to jej buzują hormony- ty nigdy nie poczujesz jak to jest.... kiedy nie wiesz co się z tobą dzieje....masz wahania nastroju i dziwne zachcianki.... ja np. rzygałam na zapach słonecznika prażonego a zajadałam się ciastkami, choć normalnie nie cierpię słodyczy i nawet herbaty nie słodzę... taki urok ciązy.... owszem dbaj aby zona zjadała witaminy i warzywa, ale nie masz prawa jej zabraniać zachcianek- taki urok ciąży!...na odchudzanie przyjdzie czas po....

Gość FACET-MAZ
to moje dziecko i mam takie prawo moze sobie byc glupia, ale nie wtedy jak nosi moje dziecko potem moge sie z nia rozwiesc, jak nie zmadrzeje, i OK ale teraz ma donosic zdrowa ciaze!!!

Gość lakjdasdias
Ależ Ty jesteś głupi :D Normalnie współczuję żonie takiego męża :) Widać, że jesteś dla niej podporą. Deeeeebil. Bez kitu.

Gość twoje dziecko...
??? ostro cie po***balo :O

Gość PROWOKEJSZYN I TO MIERNA
:o dzieciaku do lekcji!!!!!!!!! tylko nie zamawiaj pizzy bo powiem mamie:D

Gość ztfuzuhbiu
chlopie ona jest w ciazy!!! Czy nie potrafisz zrozuimiec ze ma swoje zachcianki i jak chce sliedzie jesc z lodami i popijac mlekiem to niech tak robi!!!

Gość Nie karmic dziewczyny
TROLLA:)

Gość ja sie chłopu nie dziwie
wkoncu chce zeby dziecko było zdrowo odżywiane. To ze jest w ciązy tzn ze ma sie obżerac jak swinia? A potem bedzie plakac ze po ciązy nie moze schudnąc, a karmienie cycem to pewnie u niej nawet nie przejdzie, bo jakby mozna bylo zrezygnowac z tych wszystkich przyjemnosci społeczenstwo jest w dzisiejszych czasach "przekarmiane", za duzo wszystkeigo mają i w dupach im sie poprzewracało. To malenstwo u niej w brzuchu zyje i potrzebuje normalnego jedzenia a nie syfuuu :)

Gość makutra
Hmmm... Widzę, że uważasz żonę za swoją wyłączną własność... Przyhamuj, waść... To nie jest inkubator, w którym TWOJE DZIECKO ma dojrzeć do przyjścia na świat. Więcej szacunku.