Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

normalny zdrowy facet

poważna sprawa

Polecane posty

od razu zastrzegam, ze nie jestem desperatem mam żonę, która nie lubi seksu (wiele pewnie jest takich kobiet). Ostatnio powiedziała mi, ze mogę poszukac sobie inną kobietę do seksu, bo ona tego nie lubi i nie musi tego robic, a chce abym był zaspokojony. Zwracam się z zapytaniem, czy znalazłaby sie chętna na taki układ aby spotykac się o czasu do czasu na sex bez zobowiązań?

Jasne stary wszystkie chcą:) Weź nie pierdol idź lepiej odnów relacje z żoną.

Gość nie wierze nie wierze
żadna kobieta by cie tak nie powiedziała

normalny :O to tzw poczatek konca :O jej na tobie nie zależy 🖐️

Gość Roman 120 w pasie
Brachu ja jestem chętny, jeżeli twoja żona nie ma nic przeciwko to chcętnie będę Cie zadowalał

Gość nigdy nie lubiła
czy nagle przestało jej sie podobac???

niezła :D:D portki w domu musi miec i moze kochasia na boku :D

Ajron kase ma na czysto i wysiliac sie nie musi ot dobry biznes kręci :classic_cool:

ooo i jeszcze taką co za darmo ;) widzisz Ajron takiej kobiety ze swiecą szukac :D:D

Gość McLaren
Ty,a może ma siostrę to porodzinie byś sprawę załatwił ? Albo słoninka i kaloryferek jak masz potrzeby a chajsu szkoda !

Gość poszukaj innego pretekstu
fajny sposób szukania dupy na "oziębłą zone, co przyzwala na kochankę"

ale z C mąż.... wiesz nie wierze w to żeby jakakolwiek kobieta mogłaby tak powiedzieć swojemu mężowi bo \'nagle straciła ochote na seks\" moim zdaniem moze jest cos nie tak po urodzeniu dziecka? albo jakis olbrzymi kompleks ktory sprawil ze chce sie tak poswiecic dla Ciebie. A Ty z nia gadałes w ogole o tym? mowisz jej ze chce sie z nia kochac, ze jest piekna i Cie podnieca? czy tylko \"ok znajde inna nie ma problemu\" ? faceci...

ale z C mąż.... wiesz nie wierze w to żeby jakakolwiek kobieta mogłaby tak powiedzieć swojemu mężowi bo \'nagle straciła ochote na seks\" moim zdaniem moze jest cos nie tak po urodzeniu dziecka? albo jakis olbrzymi kompleks ktory sprawil ze chce sie tak poswiecic dla Ciebie. A Ty z nia gadałes w ogole o tym? mowisz jej ze chce sie z nia kochac, ze jest piekna i Cie podnieca? czy tylko \"ok znajde inna nie ma problemu\" ? faceci...

moja teoria jest taka :) złapała faceta na dzioecko dla kasy a teraz sie brakiem chęci wykreca :D:D w dzisiejszych czasach bogaty mąz to dobry interes a o spadek libido to dobry pretekst zeby takiego tykac nie musiec :classic_cool:

Gość McLaren
Kobitki to jak psy ogrodnika !

Gość McLaren
A może ty się wody boisz, co ? No nie wiem?

no to akurat jest dziwne do zrozumienia, dajesz jej odczuc ze ja kochasz itp? jest wiele czynnikow potrzebnych zeby kobieta nabrala ochoty na seks zwlaszcza ze wnioskuje jest to dojrzala kobieta

Gość McLaren
Podaj numer konta zrobimy zrzutę to ci jakaś przynajmniej za kasiorę nadstawi, bo ci jajca pękną !