Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość limonka2+1

PAŹDZIERNIK 2009

Polecane posty

Betix, zauważamy. Ja miałam robioną cytologie, ale oznaczenia na wyniku mam napisane rzymskimi cyframi (ja akurat mam II) i szczerze Ci powiem, że nie spotkałam się z innymi oznaczeniami.

Witam Was Mamusie:-) Mnie moja dzidzia dzisiaj zrobiła prezent, po raz pierwszy mnie tak kopała,ze ruszał mi sie brzuch. Do tej pory czułam pulsowanie i pływanie rybki :-) Poplakałam sie ze szczescia.....a potem obdarzyłam ja najpiekniejszymi slowami i pieszczotkami:-) Betix----> ja tez nie mam wpisanej cytologii a na wyniku nie mam zadnej cyferki, tylko opis.... Dzisiaj byłam na zakupach owocowo-warzywnych:-) Juz zeżarłam truskawki, do tego na wieczor zrobiłam galaretke z truskawkami, mniaaaaaam ;-)

Gość Żaneta83
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD :UUUUUUUUUUU

Ja miałam robiona cytologie na poczatku ciązy i lekarz powiedział mi tylkoże wszystko jest w porzadku, nie mialam żadnych cyferek, wiec betix musisz może poszperac na internecie

ja na internecie nic nie znalazłam o takich wynikach jak ma betix, wiec może najlepiej zadzwonic do lekarza i zapytac co znaczy ten wynik. Ja bym tak zrobiła, gdyby mnie cos martwiło

Gość nieznjaoma4303
Witam dziewuszki:) Jestem obecnie w 22 tygodniu ciąży i planowany termin jest na 1 pazdziernika 2009 zostało jeszcze tylko 128 dni odliczam z niecierpliwością :) Pozdrawiam was serdecznie:*

Gość nieznjaoma4303
Dagar:) Co do owoców i warzyw to ja również mam takie wielkie zamiłowanie mogłabym jeść i jeść bez końca bez znaczenia czy kwaśne czy słodkie. Tak samo mam z mięskiem i każdego rodzaju wędlinką wcianam aż mi się uszy trzęsą...:)

Nieznajoma:-) Witaj:-) Ja jem tylko slodkie owoce i warzywa, od kwachoty mnie odpycha :-/ A mieso mogloby dla mnie nie istniec, jem , bo wiem,ze musze, dla dzidzi :-)

No to ja mam tak samo. Wczoraj wciagnelam peczek rzodkiewek, nawet nie wiem kiedy hihihi Wszystkie owoce i warzywa MMNNIIAAMM!! A miesko tez tylko dla dzidzi, bo mnie wogole nie ciagnie :)

Gość nieznjaoma4303
Dagar:) Mam pytanko do ciebie i wszystkich kobitek. Od pewnego czasu mam delikatna wysypkę na dekoldzie oraz na plecach oczywiście zaraz po kąpieli smaruje ciało oliwką bo słyszałam że ona najlepiej nawilża skórę nie wiem tylko co z ta wysypka macie dziewuszki:)jakieś rady:)

Hm .......ja mam taka wysypke na udach, ale lekarz powiedzial,zeby sie tym nie przejmowac........nie wiem, czy taka sama masz na plecach. Lepiej zapytac lekarza.....

Gość nieznjaoma4303
No właśnie.....To mnie denerwuję bo czasem są tak piękne dni że aż się prosi żeby pokazać kawałek ciałka a tu takie niespodzianki..... Mój partner powtarza mi że mi teraz na wszytko wolno i niczym nie powinnam sie przejmować ale ja jakoś nie umię......:/

Nieznajoma witaj!!! Ja też mam takie małe krostki na dekoldzie, ale nie ma co się nimi przejmować, np u mnie wychodzą od słońca, albo jak u dzieci tzw potówki też może być :-p Pozdrawiam

Kochane mamuśki, ja juz za Wami nadążam. Jeżeli chodzi o poród, to ja narazie się nie boję. Dzisiaj w nocy urodziła moja koleżanka. Rodziła niecałe 2 godziny i nawet jej nie nacięli!! Farciara. Jest szczęśliwa i nie powiedziałabym, że właśnie urodziła. Dzieciątko jest śliczne i zdrowe. Też bym tak chciała.

Gość nieznajoma4303
Ja również tez bym tak chciałam tylko że ja nawet nie wiem czy będę rodzic normalnie:(Od początku ciąży chudnę a mój lekarz powiedział że jak tak będzie do końca to mogę zapomnieć o normalnym porodzie i czeka mnie cesarka bo to za duży wysiłek a ja jestem dość drobniutka. Pozdrawiam:)

Witam nieznajową koleżankę ;) Dziewczyny wczoraj w końcu urwałam się z pracy bo myślałam że się uduszę i od razu o wiele lepiej się poczułam ;P zaszalałam poszłam do fryzjera i mam nową fryzurę :P później jeszcze dostałam od mężusia super tunike :) także dzień zakończył się superowo :) życzę wszystkim miłego dnia!

Rzeczywiscie miałas udany dzień!!! Witam Nieznajomą. Ja siedze w biurze i zupełnie nie moge się skoncentrowac na pracy. Myslami juz sie pakuje do Chorwacji. A do fryzjera tez idę, We wtorek przed samym wyjazdem. A jutro ide do połoźnej i gina. Znowu posłucham bicia serduszka. Ciekawe ile przytyłam - jutro wszystko sie okaże. Życzę wszystkim miłego dnia. Wczoraj objadalam sie na przemian szpinakiem i pierogami z truskawkami. Pychota!!! Polecam!

betix - nie znam takiego oznaczenia,ale jesli by cos bylo nie w porzadku to napewno lekarz by cos powiedzial rumianella - ale Ci zazdroszcze wyjazdu ;) super masz :) krostki na dekoldzie mialam kilka dni,ale zniknelo :) dzisiaj cos nie czulam rano dzidzi jak sie wierci,moze tez ssenny przez ta pogode .ja chyba nawet wole slonce i cieplo niz ten deszcz i dziwne cisnienie piszczie jak tam sie czujecie :)

Ja wczoraj sie martwilam,ze dzidzia cos malo sie rusza. W nocy sie obudzilam i tez nic. No i tak sobie z nim gadam: jak sie nie zaczniesz ruszac, to w czwartek idziemy do lekarza. Bedzie Cie ogladal na wszystkie strony i nic sie nie ukryje. No i wtedy dostalam kopniaczki jako odpowiedz: mamo, wszystko ok :) Ale dzis znowu dzidzia spi :)

Witam u mnie dzisiaj deszcz od rana .Trochę mnie to cieszy jest bardzo sucho a posiałam trawkę dywanową i podsypałam nawozami pod iglaki róże.Deszcz był bardzo potrzebny . Ja też tak mam z ruchami są przerwy nawet spore.Najbardziej atakuje wieczorem jak się położę spać :D Jeżeli chodzi o zagadnienia ,oznaczenia medyczne przy cytologii czy też innych wynikach najlepiej zaczerpnąć informacji u lekarza .Szukanie odpowiedzi na forum czy w necie może okazać się zgubne .Myślę ,że nie ma tu miedzy nami Pani ginekolog .

Gość nieznajoma4303
Witam dziewuszki:) Ja wczoraj tak się objadłam pierożkami z serem na przemian z ogórkami w śmietanie że ciągle jest mi mało jem i jem i nie tyje może potem przytyje. Ja również wybieram się do fryzjera niedługo a puki co lecę jeść śniadanko-uwielbiam jeść:) Pozdrawiam:)

Gość mazia112
witam moja dzidzia jest bardzo spokoja bo nie raz kopnie tak troszke a za 2-3 dzni znów ,nie wiem czy sie martwić bo to nie są takie dość kopniaczki jak byłam w 18 tygodniu to mocniej czułam chyba sie ułożył inaczej macie też tak? pozdrawiam miłego dnia:)

Moja dzidzia wreszcie kopie. Wczoraj wieczorem tuz przed zasnięciem bardzo czułam. Ale teraz cisza. Niech sobie spi. A jutro dokladnie wypytam lekarza jak to jest z tymi kopniaczkami to wszystko wam napiszę. Ale na moje oko każda dzidzia ma inny temperament i może kopać inaczej. U mnie wreszcie przestało padać i wyszlo słońce. A ja dalej siedze za biurkiem. Dobrze że jest to forum;)

Witam deszczowo! U mnie z kopniaczkami różnie, raz są bardziej mocne, potem ich długo nie ma.Na razie się nie martwię, bo gin na wizycie powiedział, że dzieciątko bardzo ruchliwe, wiec czekam na następną wizytę. Wczoraj miałam trochę stresu, bo mi gostek na parkingu wjechał w samochód, na szczęście już z niego wyszłam, ale i tak to całe zamieszanie, spisywanie oświadczeń i ten upał zrobiły swoje. Witaj nieznajoma :) Fajnie ze jest nas coraz więcej. Betix ja też się nie spotkałam z takim oznaczeniem cytologii, najlepiej rzeczywiście spytać lekarza. Widzę kobietki ze smaki na różne potrawy Was nie opuszczają.U mnie się to uspokoiło i jem normalnie, nawet zaczynam podjadać słodycze:) Ale truskawki - pycha

Ja tez Was witam deszczowo:-) Mnie moja dzidzia kopała wczoraj na Dzien Matki:-) Dzisiaj od rana czuje pulsowanie:-) Przyjemne uczucie. Wczoraj nawet moj maz poczuł delikatne kopanie:-) Ja wszystkiego jeszcze nie jem, nienawidze kwachoty (przed ciażą uwielbialam), a moglabym tonami pochłaniac slodycze.

Gość nieznajoma4303
Moja dzidzia kopie już od dłuższego czasu wspaniałe uczucie:) Najczęściej jak siedzę niewygodnie lub leżę na prawym boczku ja wolę leżeć na lewym ale czasami tak jakoś wychodzi:)Mój partner już też czuję ruchy dość intensywnie jak położy rączkę na brzuszku ale mówi że jeszcze lepiej wyrazniej czuję jak przytuli się policzkiem i sam do siebie się cieszy:)Kocham to uczucie jak mój mały urwis bryka:) Pozdrawiam:)

Wiiitam, jestem dzisiaj mega szczesliwa! Nawet to oberwanie chmury mnie nie wzrusza!!!! :D:D:D:D Byla u gin i wszysciutko OK :) Dzidzi zdrowiutkie i sliczniutkie! No i.... chłopczyk! Wszyscy jestesmy w siódmym niebie :))) Aktualizuje tabele :)

NICK WIEK DATA PORODU PŁEĆ aniabuu23........27..............pazdziernika.........? ??........... kliforka...........30...............1pazdziernika....... .???............ Stelka27..........29...............1pazdziernika......To mek .......... Paula1988........21...............1pazdziernika........? ??......... MG 29.............30...............1października..........synuś ........ Beagle.............35..............2pazdziernika....... dziewczynka ..... Alla23..............24...............3pazdziernika...... chłopiec.... czuła..............25...............3pazdziernika.....Ol iwka-99%.......... bulba77............32..............3pazdziernika.wg przeczucia kobita limonka2+1.......24...............4pazdziernika........? ??.......... migotka200......29...............4pazdziernika........?? ?.......... tymczasem1972..37.............5pażdziernika.według przeczuciafacet perełka1983.....25...............6pazdziernika.......Paw ełek ... Angela24..........27..............7pazdziernika......... ???............ olenkia-malenka......20...........8pazdziernika........? ???......... k.karla............25.............10pazdziernika........ .???........ mazia112.........32.............11pazdziernika......chło pczyk ......... MartaDz........30............ 11października.........???........ MERY27...........27.............8/12pazdziernika.......? ??..... Grażka23.........24.............14pazdziernika.........? ??........ kasia444.........27..............14 pazdziernika...chłopak/ przeczucie Renatinka.........26............17pazdziernika.......... chłopak Asienka478.......21.............18pazdziernika.........? ??......... Betix.............23.............18pazdziernika..??????? ??/........ Dagar..............34............18pazdziernika......... .???.......... Lalune.............27.............19 października.........???.......... SURI.............30...............22pazdziernika........ chłopczyk........ Małgorzata.........39..........22 pażdziernika.............???.............. Rumianella.........27............23 pażdziernika.........???.............. Agatek-gagatek..24...........24pazdziernika..........??? ............ lubila................32............25października...... ..../??........ agatka1984.......25...........25pazdziernika..........?? ?............ Skorpionka81......27..........25pazdziernika..........?? ?.......... agata_xyz.........28...........26pazdziernik........chłopczyk....... aadaa..............27............26 października........???............. edziorek1111...................28 październik..........???........... kozaki_87..........21..........28/29pazdziernik.......?? ?......... Ognik80.............28..........30pazdziernika.......... ???........