Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość keseraa

mam w mieszkaniu syf a nie chce mi sie sprzatać

Polecane posty

Gość keseraa

mam poczucie winy, ze jest brudno i nieporządek ale nie mogę sie zmobilizować by to zmienić :( obiecuję sobie, ze jutro od rana będę sprzatać :) a jak jest u Was mamusie, jak sobie radzicie?

Gość mój syn jadł chętnie
to normalne :0 zwłaszcza na początku lepiej mieć gary w zlewie, nieodkurzony dywan (póki malec jeszcze nie pełza) ale za to się połozyc czy poczytać! wiem co pisze, sprawdzone

np. teraz nie mam bynajmniej syfu, ale mam: suche pranie do złożenia (prawie nigdy nie prasuję), i lodówkę przydałoby się umyć. ale ja od pól godizny zyli od kiedy syn zasnął na drzemkę, siedzę sobie na necie,sprawdziłam pocztę... zaraz złożę to pranie,poczytam książkę... a lodówka poczeka do wieczora albo jutra ;)

Gość keseraa
najgorsze są wyrzuty zamiast siedzieć na kafe powinnam sprzatnąć a tak mi się nie chce :(

Gość mam to samo ale co mi tam
właśnie zmobilizowałam się do poodkurzania, naczynia zmywam tylko wieczorem jak dzieci już śpią, a w dzień jak starsze jest w szkole a młodsze śpi to zazwyczaj siedzę i nadrabiam zaległości serialowe. Czasami tylko cos w tym czasie posprzatam ale tak generalnie to sprzatam wieczorami, a wyrzuty sumienia owszem mam ale jakoś sobie radzę

mi mąż mówi, że mam się zrelaksować jak tylko jest okazja, a nie latać z odkurzaczem i ścierką. czasami wrecz zabrania mi sprzątać, albo mówi :jkochanie,utro nie rób obiadu,ale sobie poczytaj". potępia tylko jak siedzę na NK, bo to dla niego strata czasu :P kochane raz się zyje :)

Gość onefgg
tak to jest jak lenie założą rodzinę. I co tu sie dziwic, że dzieci ze żłobka, przedszkola czy szkoły przynoszą wszy, no bo jak mają takie matki to niestety i inni cierpią, bo muszą później walczy z wszawicą.

Gość a ja na pewno
ha ha ha moj tez sie wpienia jak siedze na NK, wszystko inne mu nie przeszkadza cos w tym jest eee tam ja nie mam schizy ze sprzataniem, wole xzrobic pazury, maseczke, poczytac , a jak juz sie wezme to sprzatam wszystko razem z szafkami w srodku i wywalaniem starych ciuchow, rzeczy itp. tak raz na dwa tygodnie zreszta u mnie maz odkurza , ja kurze co dwa dni i lazzienke z kuchnia jak maz corke kapie wieczorem, gary na biezaco bo mam alergie na widok brudnych w zlewie ogolnie nie jest lsniaCO ALE NIE BRODZIMY W BAGNIE PZDR NIE DAJMY SIE ZWARIOWAC my tez sie liczymy i to bardzo11!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!