Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aidina

Dawajcie foty swoich oczu!P

Polecane posty

Gość wwwwwwwwwwwwwww
wredne kociątko ma brzydkie :D i wyłupa :D

ja swojego ślypia nie daje za brązowe.......... tak pozatym nie było mnie tu chyba z rok ale wasze wypowiedzi sa nadal na tym samym poziomie, wszedzie pełno jadu , dziewczynki spokojnie czemu sie zaraz odrazu zazdrosne robicie jak ktos ma cos od was ładniejszego i plujecie jadem na wszystkie strony :D ehhh baby.... :D

[zgłoś do usunięcia] Samy Deluxe Ja mam rozdwojenie jaźni ? :O Przeczytałam ostatnie komentarze i nie widzę w nich nic niepokojącego ;) Może w jednym nie napisałam do kogo piszę i wyszło jakoś \"dziwnie\". Czepiacię się, phi :classic_cool:

Gość dfsdgf
samy delux a gdzie ta fota twoja

PS odnosze wraznie ze ideałem u wiekszosci z was sa małe swinskie głebokie oczka hehehe co nie znaczy ze wyłupiaste sa ok , moim ideałem sa duze głęboko osadzone jak ma Kociątko i jeszcze jedna.. nie pamietam nicku :(

Nie no chyba powinnam opuścić ten temat bo większość oczu mi się nie podoba :O gryzik - :O dałaś taką fotę, że ogólnie to chyba cała Twoja twarz wraz z oczami jest nieciekawa. Nie ładna po prostu.

Gość jaskoleczka aa
mi sie najbardziej podoba princessy a najbrzydsze moim zdaniem jest wrednego kociątka

Gość elem lait
gryzik wogole nie w moim typie :(

gryzik oczy twoje nie robią szału praktycznie zadnego a w połączeniu z reszta twarzy zerowe... oj ferrari narcyzko a gdzie twoje gały

Narcyzko odrazu... Tobie też się oczy i ogólnie domniemany całokształt aparycji Gryzika nie podoba, więc co :) Moje gały mam pod czołem nad polikami po prawej i lewej stronie nosa.

teraz wyjdzie na to ze bronie Wrednego kociatka czegop nie chce ale.... widze ze niektóre z was sa okropnie zazdrosne o te oko :D, ktore jest tutaj najładniejsze a ze sama brzydko napisała o oczach autorki to teraz dostała spowrotem sierpowego od autorki z najbardziej obskurnymi oczami tutaj ktora sie podszywa za kilka osob :D nie no...

Gość gryzik
szczerze to niegdy nie usłyszłam złego komentarza na temat swoich oczu.w ogóle to zazwyczaj kazdy sie niemi zachwyca ;P

Gość Krukówna
Gryzik coś ty cpała?

Gość 123456789434
samy delux chyba ma takie same brzydkie oczy jak wredne kociatko i tak go broni teraz:D przeciez te oko wygląda jakby tabake brała przed chwilą :D najladniejsze jest priincessy:) gryzika nie sa takie zle tylko moglyby byc wieksze a nie takie wąskie :):)

gryzik - to jest forum i tutaj każdy pisze co myśli. a przecież koleżanki CI nie powie, że masz brzydkie oczy ? :O Samy Deluxe - nie wiem co Ci się może podobać w oczach wrednego kociątka ! ale nie wnikam , bo o gustach się ponoć nie rozmawia. a jak oko kociaka uważasz za najładniejsze to moje Ci się nie spodoba. I nie czuję potrzeby byś je w ogóle oglądała :classic_cool:

Gość gryzik
mam duze oczy i wiele osob nawet obcych mi to mowi a do fotek zqwsze przymykam bo mnie lampa razi ;P ale to kwestia gustu nie ?;P

hehehehe :) tak się tutaj wszyscy kłócą o oczy wrednego kociątka ( zupełnie ok swoją drogą , choć ja wolę ciemne ) ;) że aż nikt nie zjechał moich a specjalnie je wkleiłam bo swego czasu miałam kompleksy na ich punkcie... :P weźcie się wyluzujcie to że każdy ma inny gust nie znaczy że trzeba innych obrażać

Gość ja bylam prawdziwa
brzydkiemu kociątku tak brzydko oko wyszlo pewnie dlatego ze tylko cieniem sie pomalowala bez tuszu...

OGLĄDAŁ!!!!! ferrari wiec moze rzeczywiscie lepiej nie pokazuj .... no a ja to sie nie mam czym chwalic... skosne... :O i brązowe w dodatku. dobra dziewczynki spoko majonez juz nic nie pisze bo nie chce miec na sumieniu waszych dup które zazdrosc ściska

Gość ......u..............
rachatłukum bo ty masz fajne oko tylko troche za malo pwoieki widac :D ale fajny kolorek

Aha, toś Ty samiec jest :) To tym bardziej Ci nie pokażę. I żadna zazdrość mnie nie zżera :O jak mi się podobały usta i oko Princessy to napisałam jasno i wyraźnie.

dzieki samy :) no masz racje ze sa chyba zazdrosne bo od zawsze po dzis ludzie sie zachwycali moim pięknymi oczętami i to zarowno faceci jak i kobiety no ale jak to baby tylko w wirtualu potrafią pokazac jak sa ostre czego w realu napewno nie potrafiłyby wyjakac :D samy ja lubie brazowe:P

Gość ......u..............
kociatko wredne wklej jakies inne bo na tym zdjeciu to napawde niekorzystnie wygląda