Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aidina

Dawajcie foty swoich oczu!P

Polecane posty

Gość ......u..............
zresztą wszytko zalezy od makijazu moze poprostu brzydko pomalowalas te oko

u...... ale ty tępa jestes.... nie mam ani kszty makijazu :O zazdrosne babsztyle.............................. na serio musi cos w tym byc skoro tutaj tyle jadu a w realu na odwrot

Gość ......u..............
wredne kociatko bo ak wyglada jakbys jasny cien miala na powiece lol i sama jestes tepa :D w realu ci nikt nie chce przykrosci robic to cie nie powie prosto w oczy ze masz brzydkie oczy :D

Gość taaakkk
taaaaaa zazdrosne :D jakos jak nam sie spodobały innych oczy to mówiłyśmy :P poprostu sa brzydkie :D

Gość taaakkk
autorki też mi się nie podobają :D ale nawet ladniejsze od twoich troche :D

kociątko ... weź się dziewczyno uspokój bo faktycznie wygląda jakbyś miała jakiś perłowo-niebieski cień , nie musisz od razu się tak unosić bo wiekszość tych negatywnych komentarzy wcale nie jest przez twoje oko tylko przez to jak się odnosisz do ludzi.... :o

Gość wrózka dobra rada D
wredny kocie może zacznij się malować poprostu ...?

u..... na serio cos nie tak z twoim aj kju dziecinko, jak mi sie komus czyjes oczy nie podobaja to mu nie mówie " o JEZU jakie masz zajebiste oczy" :D:D tylko zostawiam to dla siebie idiotko chyba ze ty tak mówisz .......... a jakby było jak piszesz to co kazdy spodkany człowiek na mojej drodze nie chcłaby mi sprawic przykrosci :D psychologia sie kłania :O

Gość wrózka dobra rada D
niektórym to pomaga ...

Gość buahhahahaha
wredne kociatko jakies uomne jest xDD nieczająca kosmitka brzydkie gało ma i sie rzuca ze jej ktos prawde w koncu powiedzial hehehe humor mi kretynka poprawila :D

Gość buahhahahaha
hahahah!! słownik sobie kup lepiej :D

przedewszystki najpierw leciały komentarze na temat mojego pieknego oka a potem ja kontratakowałam.... matko kolejna gwiadza intelektu :O ale... co tam to topik o oczach wiec wkleiłam ale mam w dupie wasze pełne jadu zazdrosne komentarze od osob ktorych nie znam, licza sie ludzie w realu i to co oni mowia pasztety :D

Gość brzydkie oczy masz komu je das

Gość brzydkie oczy masz komu je das
heheheh brechta :D powinnas w cyrku wystepowac :D

ale tak to juz jest ze paszteciary zawsze beda trzymac razem sztame przeciwko najładniejszej :classic_cool: zamienił sie w gowno bo wiekszosc z tych dzieciaków ma kompleks brzydkosci :D

dziewczyno jakbyś to miała w d**** to nie lałabyś na wszystkich strumieniami jadu :o jak można się tak przejmować opiniami na forum :D weź wyluzuj , zamknij ten temat i nie pogrążaj się .

Gość miau miau miauu
szczerze to najbrzydsze oko moim zdaniem masz z wszytkich tutaj zamieszczonych wredne kociątko ale co sie komu podoba :-] 🖐️

to ze tak pisze nie znaczy ze sie telepie za monitorem :D jak jakas we mnie jadem plunie to co mam jeszcze potwierdzic :D to tylko forum wiec co sie przejmujesz............

Gość gryzik
kociatka ale po co tyle jadu od razu? mi tez tutaj kazdy powiedział ze mam brzydkie oczy a w realu nawet dostąłam od nieznajomego kwiaty w centrum za piekne oczy..wiec skoro ty sama wiesz ze masz piekne oczy to nie rob komus awantury ze ma inne zdanie niz ty..

Gość no nie mogę z mańką
Wredne kociątko ! nie mogę cie czytac bez kitu :O pare osob powiedzialo ze masz brzydkie oczy i od razu sie pizgasz, ze zazdrosne itd :O wez sie ocknij dziewczynko. nikt tu nie jest zazdrosny o oczy !!! w dodatku nie robiace tak naprawde szalu............... skoro masz to w doopie to sie nie odzywaj, wykaz ignoracnje to wtedy moze ci uwierze, ze sie tym nie przejmujesz. bo jak narazie to kretynsko chcesz sie wybronic , oczerniajac innych. zalosne :///

Gość miau miau miauu
blue bird ładne oko :) podoba mi sie