Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewelinka17

Czy mam go zostawic???

Polecane posty

Jestem z chlopakiem od roku ciagle sie klocimy i powodem tego sa pieniadze ktorych nie ma. Wiesz ze nie sa one najwazniejsze ale glupio sie czuje gdy nie mozemy jechac na zadna impreze a jak juz jedziemy to musze kupic sobie sama bilet.Czasem sie go wstydze:-( Zdarzaly sie sytuacje w ktorych nie mial na paliwo zeby do mnie przyjechac. Moglby zmienic swoja sytuacje idac do pracy ale chyba tego nie chce. Szuka ale twierdzi zecnie ma nic dla niego. Rozmawiam z nim na ten temat ale on sie zazwyczaj obraza i tak zostaje. Ja juz naprawde nie mam sily. Kocham go ale jesli on bedzie sie tak zachowywal to nie widze dla nas przyszlosci:-( Co mam robic????

Gość jajc
zostaw lenia:P

Gość zainteresowana..
calkiem jak ferdynand kiespski "w tym kraju nie ma pracy dla ludzi z jego wyksztalceniem" ha ha :)

"Jestem z chlopakiem od roku ciagle sie klocimy i powodem tego sa pieniadze ktorych nie ma." "Szuka ale twierdzi zecnie ma nic dla niego. Rozmawiam z nim na ten temat ale on sie zazwyczaj obraza i tak zostaje" Niech on się zastanowi najpierw jak widzi swoja przyszłość nie pracując