Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ejjtyyy

CZY MOJE DZIECKO WIDZI DUCHA??????JESTEM PRZERAŻONA !!!!!!

Polecane posty

Gość srutu tutu gacie z drutu
:-D :-D :-D Bójta się Wójta, a po gaciach nie srajta!

Gość no nie moggggggggggggggggge
Ja rozmawiałam z duchami przez tabliczke ouija... U nie w domu też straszyło... Normalnie same wszystkim poruszały... Istnieją.... Też możesz to zrobić jeśli jesteś ciekawa.

Gość uuuuu jestem duuuuchhhhh
i gadam w nocy przez Kaaafeeeteeeerięęęę!!!!!!! UUUUUUUUU - a spać, kysz, dziady małe, bo nartraaaaszęęęęę!!!!

Gość gotrfrydkaaa
ona sobie go wymyslila, dzieci tak maja. jest osamotniona bo wprowadzila sie do nowego domu nie ma tam kolezanek, dlatego nie chce tam wracac.

Gość No co ty To na pewno DUUUUUCH

Gość
to iż nie potrafimy czegoś racjonalnie wyjasnić ... nie oznacza iż się nie da :D Nie wierzmy w bajki ... nie oglądaj autorko tylu horrorów bo Twoja mitomania przybiera niebezpieczne oblicze :P

Gość Być może był to rodzaj
Ducha Bielucha. Czytałem o tym:classic_cool:

Gość Kasia11111
to dokladnie jak z filmu sierociniec;)

Gość eqed
Moja kolezanka w zeszlym miesiacu zmienila mieszkanie, bo w starym ja cos straszylo. Ona i jej maz maja pawie 30, w duchy zadne z nich nigdy nie wierzylo, a tu prosze - nie minal miesiac i zmienili mieszkanie. Nie wiem co dokladnie sie dzialo w ich starym domu, ale teraz podobno juz wszystko wrocilo do normy.

Gość rakiowed
looginka po jaka cholerę wydarłaś linka z ub, roku :o

Gość eqed ale mnie nastraszyłaś
Od tego momentu obiecuję zacząć wierzyć w duchy!!!! :-O :-O uuuuuuuuu uuuuuuuu uuuuuu huuuu huuuu spadaj duchu!!!

Wybacz, ale nie przeczytałam całego tematu, ani postów. Ale chcę napisać, że możliwe, że dziecko widzi jakieś dziwne rzeczy. Moja matka mówiła, że ja i mój brat w dzieciństwie, również widzieliśmy niewiarygodne zjawiska. Ja w sumie nawet jedną sytuację nawet pamiętam. Nie wierzę w paranormalne zjawiska, raczej to tłumaczę w ten sposób, że może dzieci mają tak silnie pobudzoną wyobraźnię, że tworzą sobie takie obrazy... (to moja własna nie zaczerpnięta znikąd teoria)

Gość blada twarz 1324657
Napisz list do tygodnik katolicki tam poruszaja takie tematy i podsuwaja rozwiazania

Gość Ania158469825
Ja tez nigdy nie wierzyłam w duchy aż sama kiedys cos przezyłam... Natomiast kiedy byłąm w Anglii... tam dopiero straszy.... Ludzie w to wierzą, niedaleko w mojej miejscowości gdzie moeszkałam był dom w którym straszyło, popełniono tam morderstwo, władze tego miasta wkoncu zabili dechami ten dom, i nikt juz tam sie nie wprowadza.... wiec cos napewno w tym jest... zresztą tyle osób widziało, od pokoleń, wiec nie wierze zeby temat duchów był jakąś bajką w którą nie nalezy wierzyc..

Gość adasdadas
Mój pies jak był jeszcze szczeniakiem (teraz ma ponad rok) to w nocy ,gdy spał obok mojego łóżka często widziałam jak się lampi na meble w totalnej ciszy i skupieniu, nieraz gapił się tak przez 15 minut. Przeszło mu... może to takie "szczeniackie" odruchy i reakcje?

Gość arabeskuniaaaaaa
mi się wydaje, że po prostu mała chce zwrócić tymi opowieściami na siebie waszą uwagę. Trzeba iść z nią do dobrego psychologa dziecięcego. Jest wiele filmów z podobnymi historiami, może kiedyś coś takiego oglądała??? Być może czuje się też samotnie w dużym starym domu, tata pewnie i mama dużo pracują, nie ma rodzeństwa do zabawy więc stworzyła w swojej wyobraźni przyjaciela, a jest zły bo to bardziej działa na mamę...gdyby powiedziała Ci, że ma super fajnego kolegę z którym się bawi to nie zareagowałabyś tak ja na chłopca który ją straszy i jest zły-)

Gość gość
Proponuje poczytac temat Nawiedzony Domy w Polsce.Na swiecie jest duzo rzeczy o ktorych nie snilo sie filozofom.Zlo isinieje tak samo jak dobro.W Watykanie jest 112 egzorcystow

Gość gość
ja tez widzialam ducha