Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakrecona drajwerka

instruktor a egz na prawo jazdy

Polecane posty

Gość zakrecona drajwerka
odnosnie ---> no i juz widzisz dlaczego mam taki nick :P czy ja musze wszystko wiedziec,,,doprawdy ? :D:D:D:D przynajmniej masz sie z kogo posmiac :D:D:D ;)

Gość bosanoga
a kiedy Ty miałaś ten egzamin łączny? Rok temu? Poza tym uprzejmie informuję że są różne rodzaje prawa i takie np akty prawa miejscowego obowiązują na danym obszarze

Gość odnośnie imienia
acha i jeszcze jedno - intruktor (jeśli go zabierzecie, czego osobiście odradzam) w trakcie egzaminu NIE MOŻE się odezwać. Może jedynie swoje uwagi przedstawić po egzaminie. Jego obecność ma chyba na celu jedynie uspokojenie zdającego. ktoś tam wyżej zapytał o znajomości, bo egzamin był łączony, Bzdura. Tak może zrobić każdy. I ja tak zrobiłam i moi znajomi i moja mama i mój kuzyn i sąsiadka. To jest normalne i raczej się to preferuje (załatwic wszystko za jednym razem) a Twoj instruktor nagadał Ci bzdur

Gość odnośnie imienia
zakrecona drajwerka ale ja się nie śmieję... Przeciez nie ma w tym nic śmiesznego :) bosanoga Prawo odności Wojewódzkich Ośrodków Ruchu Drogowego tyczy się całej Polski. Egzamin zdałam 12 stycznia 2009 r., czyli jakieś 1,5 tygodnia temu więc chyba nie na tyle dawno, by zmieniły się jakieś przepisy prawda?

Gość odnośnie imienia
będę po Na Wpólnej więc odpowiem na ewentualne pytania zainteresowanych tematem. Pozdrawiam

Gość bosanoga
no to ja nie wiem gdzie ty masz wen swój WORD bo w miom nie można mieć mieszanego egzaminu

Gość alliska
na pewno mozna we wroclawiu walbrzychu klodzku, to moj rejo n wiec wiem

Gość odnośnie imienia
bosanoga bo Ci tak Twój egzaminator powiedział? :O chyba gdzie Ty masz ten egzamin... bo wszędzie, gdzie się orientuję egzamin można mieć łączony i większej bzdury nie słyszałam, że nie można. Ja zdawałam w Bydgoszczy, ale łączony można mieć w Koninie, Katowicach, Dąbrowie Górniczej, Poznaniu, Warszawie, Krakowie, czyli... w całej Polsce. I nie warcz na mnie

Gość odnośnie imienia
instruktor miało być*