Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mysliciel42

pytanie tylko do dziewczyn

Polecane posty

Gość mysliciel42

Jak zauwazyc kiedy kobieta mysli powaznie o facecie a jak zauwazyc kiedy tylko gra? czy sa jakies zasady, reguly?

Gość mysliciel42
bo kiedy mowi, ze kocha a pozniej nie robi nic tak jakby w ogole nie interesowalo ja co robie, gdzie jestem, z kim sie spotykam i potrafi nie odzywac sie dopoki ja sie nie odezwe to chyba sa powody do zastanowienia sie...nie uwazacie?

Gość Ju......
Może życie ją tego nauczyło, żeby się nie interesować? Sprawa jest prosta: jak Ci na niej zależy, zaufaj. A jak niezbyt - baw się, póki zabawa trwa :)

Gość mysliciel42
mam nadzieje, ze sa tu jakies dziewczyny i podziela sie swoimi refleksjami

Gość mysliciel42
dzieki.."ju" to prawda, ale czy nie jest dziwne ta jej biernosc..czuje sie jakbym sie jej narzucal

Gość mysliciel42
mam troche inne wyobrazenie o zakochanej kobiecie

No niestety dzowna ta bierność. Czy tylko ta bierność cie niepokoi, czy coś jeszcze?

Gość aimieeee
To sprobuj mniej do niej pisac i odzywac sie. Zobaczysz co ona zrobi, czy bedzie probowac sie kontaktowac z Toba czy tez przestanie.

Gość mysliciel42
niegdy nie powie pierwsza kocham...nigdy pierwsza ze teskni..jezeli to mowi to tylko wtedy gdy pytam o to

Może jest to dziewczyna z kafe, która zna na pamięć \"Dlaczego mężczyźni kochają zołzy?\" :O 🖐️

Gość mysliciel42
aimee! jak tak zrobilem to zaczela pisac ale wtedy tylko robila mi wymowki i troche mnie opieprzac za wszystko

Gość mysliciel42
nie ona nie lubi internetu i tych spraw

Gość mysliciel42
jak dlugo nie odzywam sie to w koncu przychodzi tak jakby chciala sprawdzic czy dalej ja kocham a potem znowu znika bez sladu..czy ona sie bawi tylko mna..raz powiedzial, ze przyszla sie do mnie "naladowac"

Gość aimieeee
no to chyba juz tenb typ kobiety! moj byly tez taki byl- nigdy nie pisal pierszy, nie mowil ze kocha czy teskni, tylko wtedy jak ja go o to pytalam.

Gość mysliciel42
aimee i co ..jak wam sie ulozylo

Gość mysliciel42
bo ja chcialbym slyszec od niej samej bez pytania, ze teskni i kocha a tak czuje jakbym ja do tego ja zmuszal

Gość aimieeee
zerwalismy ale z calkiem innego powodu. Wiem, ze Ciebie wkurza jej zachowanie bo moj byl taki sam ale nie moglam tego zmienic, Niestety taki niedobry charakter. Wiele razy mowilam mu o tym,ze powinien od czasu doc zasu powiedziec sam ze mnie kocha czy ze tesknil ale do niego to nie docieralo.Nie umial okazywac uczuc i juz ....

Gość Ju......
Wiesz, niektóre kobiety tak mają. Nie lubią sie narzucać i uważają, że zawsze inicjatywa należy do mężczyzny. Ale poiwiedz jej wprost, czego od niej oczekujesz. Ciekawe, co CI odpowie...

Gość mysliciel42
ona ma znak zodiaku Ryby a ja Baran i mamy chyba cakiem rozne temperamenty i chyba daltego te nieporzumienia

Gość osoba_trzecia
A mówiłeś jej wprost, że czekałeś na jakiś sygnał od niej jak się długo nie odzywała? Ze tęskniłeś i cały czas o niej myślałeś? Może trzeba to jasno powiedzieć?

Gość mysliciel42
oj walnalem duzo bykow....sorry!

Gość mysliciel42
mowilem.. i ona powiedziala, ze tez tesknila ale wtedy tylko gdy o to zapytalem

Gość mysliciel42
jest ladna, mila, skromna i niesmial, ale wkurza mnie ta jej biernosc..my faceci tez potrzebujemy slyszec mile slowa...to pomaga zwalczyc niepewnosc

Gość Ju......
Ja mam faceta spod Ryb. I też żadnej inicjatywy z jego strony nie widzę. Ten typ tak ma, próba sił nic zdziała, tłumaczenia itp. Trzeba samemu robic pierwszy krok - i delektować się resztą. :)

Gość mysliciel42
a tak to trace do niej zaufanie i mam czasami chec skonczyc to wszystko

Gość mysliciel42
dzike "ju" te ryby to faktycznie strasznie bierne znaki i naprawde potrafia czlowieka zdenerwowac swoja biernoscia i takim brakiem pokazywania swoich uczuc

Gość osoba_trzecia
Skoro sam piszesz, że jest nieśmiała, to to może być powodem jej zachowania, które Ty nazywasz biernością :) To powinno z czasem minąć :)

Gość mysliciel42
nie wiem czy starczy mi cierpliwosci dla niej chociaz ja bardzo kocham, tak mnie to doluje, ze wszystkiego musze sie domyslac albo wyciagac z niej