Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fan_tastyczmny

a czy warto otwozryc sie z milosci a na kobiete ktora porzucial .....

Polecane posty

Gość kasia_0909
zerwalam bo od pewnego czasu ciagle klocilismy , ale uczucie wciaz jest, staly konakt- niejednokrotnie miam juz powiedziec ze chce wrocic , ale nie moge sie przelamac,,, cierpie ja cierpi on, bo wciaz mi powtarza ze chwile z emna byly najpiekniejsze w jego zyciu,piekne wspomnienia, a za chwile mi mowi ze lubi ze mna rozmawiac jak z przyjacolka:(nie rozumiem go! zastanawiam sie czy calkowicie nie zerwac kontaktu ale nie potrafie!!

Gość fan_tastyczmny
nei mam humoru na usmiech ale dziekuje

Gość kasia_0909
jesli moge ci doradzic- nie pozwol by byla twoja przyjacilka - nie ma nic gorszego,, bedziesz oczekiwal czegos wiecej a ona ci bedzie pisala jak fajnie jej minal dzien(bez ciebie)

Gość fan_tastyczmny
wiesz moz e ja sie tez nie dogadywalem ostatniego miesiaca ale wystarczylo powieidizec ..zwolnij ...usiadz rozmowa ...itp widz e z e ona tez by chciala wrocic tylko boi sie ze ona jest taka dumna itp

Gość fan_tastyczmny
wiesz akurat ona mi pisze ze dobzre sie czuje dobzre jest w domu ale ja jej powieidizalem albo bedziemy razem albo ja znienawidz e i nie chce jej znac

Gość kasia_0909
a ty jej powiedziles by wrocila?Bo on mi ciagle pisze ze byl z emna szczesliwy itd,, ale nie powiedzial bym wrocla, tylko ze chce miec ze mna kontakt che bym byla, nie chce ingerowac w moje zycie itd,,,nie rozumiem go.

Gość kasia_0909
i co ci odpowiedzila?

Gość fan_tastyczmny
ja powieidizalem tak jeszcz e nie teraz bo co szybko sie zaczyna to szybko sie konczy ale zawsze jest czas aby byc znow razem i aby dala nam szanse abysmy sprobowali o cos takiego

Gość fan_tastyczmny
nic ...................usmiechnela sie i spytala czemu .......

Gość kasia_0909
ona teraz sie troszke toba bawi bo wie ze bardzo ci na niej zalezy - zwolnij troszke a zobaczysz ze ona sie zmieni my kobiety tak mamy!Ja kiedys tez taka mazdra bylam wiedzilam ze mu bardzo zalezy ze bedzie chcial wrocic , ze bedzie prosil itd.... a teraz jest inaczej tym razem mi bardziej zalezy ..bo on juz sie tak nie narzuca ..

Gość kasia_0909
jutro tu zajrze ciekawa jestem co postanowisz , dzis zmykam sapc ,,papapa

Gość fan_tastyczmny
no dobzre tylko ciekawe ile czasu musi uplynac i czy nikt jej nei wykorzysta o tak .......

Gość fan_tastyczmny
oj jutro mnie nei bedzie chyab

Gość kasia_0909
czesc co u ciebie??? napisz

Gość fan_tastyczmny
w sumie na ta chwile rozmawiam z nia niby do niej jakis koles teraz podbija i chyba zaczyna jej sie podobac bo dziwne napisy ma na gg ale rozmawiamy idoszlismy do wniosku z e wszystko wyjasni sie po jej sesji jak by miekkla powoli ale nei iwiem jak by go nie bylo to latwiej mi by bylo

Gość kasia_0909
czesc ja juz zmieklam, powiedzilam mu ze bardzo mi na nim zalezy- nie narzucaj sie jak cie naprawde kocha sama zacznie mowic o uczcuciach

Gość kasia_0909
nie pisz perwszy do niej, ona wie ze ty chcesz wrocic , teraz niech ona sie zdecyduje, takim ciaglym narzucaniem nic nie zyskasz - moze byc tylko gorzej

Gość fan_tastyczmny
i co jestescie razem ??????tak tylko ona chce sprobowac z tamtym ja sie nei narzucam jak dzwonie czy rozmwiam pytam co slychac u niej czasem raz dzinnie zadzwonei cos tam powiem i koniec ....dzi tylko napisalem ze dziekuje za sen cudny ....to sie zdziwila

Gość fan_tastyczmny
doszlismy do wniosku z e po sesji powiem mi czy bedziemy razem czy nie ......do 14 lutego ma sie okreslic taki ona termin wybrala

Gość kasia_0909
wszystko jest na doberj drodze ze bedziemy- za tydzien mamy sie spotkac- zrozumilam z ego naprawde kocham(mam nadzje ze sie wczesniej nie poklocimy)ONa cche sprobowac????oj gdybym ja tak mu powiedzila na pewno nie chcial by mnie znac- ja bym sie nei odwazyla. mielismy przerwe prawie pol roku

Gość kasia_0909
wiec - nie pisz do niej!on amusi zrozumiec co moze starcic, a jak bedziesz pisal to bedzie ci zwodzic i nigdy nie bedzie zdecydowana.

Gość fan_tastyczmny
tak tylko to jest jej zdanei nei moje z eona sie okresli a nei ja

Gość fan_tastyczmny
wiesz co masz racje o tym samym myslalem ale o to chodzi z e jak zdecyduje sie na tego kolesia to ja razcej juz nie bede mial szans ...na powrot do niej ...........

Gość kasia_0909
ja nie spotyklam sie z nikim przez ten czas- on tez- dalismy sobie czas...... gdybym sie spotykla on na pewno nie chcial by byc ju ze mna- facet gdy ma zasady kobiety bardziej go cenia - pamietaj o tym ~`a z takim co moga robic wszystko - bo i tak przyjdzie-to "takei cieple kluchy:jesli ci na niej zalezy - wytzrymaj i badz facetem z zadami , a nie takim ktory na wszystko sie godzi BO ON TAK CHCE!

Gość kasia_0909
A MYSLISZ ZE JAK BEDZIESZ SIE NARZUCAL I WALCZY O NIA TO POMOZE? jak cie koccha to zostanie z toba , jak nie odejdzie. myslisz ze warto walczyc o cos - o kogos- kto moze za jakis czas tez zechce Z KIMS SPROBOWAC?? i co z now jej dasz czas??? jak cie kocha nie odejdzie !!!

Gość kasia_0909
jak ona mogla co powiedziec po 2 latach zwiazku ze chce z innym sprobowac?brak szacunku - ja bym sie nei odwazyla bo mi zalezy-

Gość fan_tastyczmny
a ona chyba chce sie zaczac z kims spotykac tak mi powieidizala ......ale moze znowu zemna chociaz boi sie albo znajdzie kogos a juz widizialem ze jest jeden taki chetny i zaczyna w glowce buszowac a ona wie ze mam zasady bylismy 2 lata .....zesoba i na ciepla kluche raczej nie pasuje ...moze romantykiem jestem ale bez przesady ....poprostu dalem jej czas na namysly ale normalnei czasem rozmawiam z nia ........im wiecej rozmawiam tym bardziej jest za mna zauwazylem ze blizszy jestem jej

Gość fan_tastyczmny
wiesz co do tej pory nei wiem czemu zerwala ....................zareczyny ......

Gość kasia_0909
czego ona sie boi????ja zerwalam ale dalismy sobie czas i nawet przez mysl mi nei przyszlo by sie zaczac z kims spotykac- to byl czas na rzemyslenia ale zwiazane z nim , a nie z jakims innym gosciem.