Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fan_tastyczmny

a czy warto otwozryc sie z milosci a na kobiete ktora porzucial .....

Polecane posty

Gość kasia_0909
zareczyny?:(

Gość kasia_0909
widze ze ja bardzo kochasz - skoro zerwala zareczyny i teraz cche sei zaczac z kims spotykac ---------- to tym bardziej sie zastanow:(

Gość fan_tastyczmny
wiesz co to wszystko jest tak zagwatmane z e ja sam nei iwem o co chodzi ........on zerwala a by byc sama podobno , po 2 miesiacach jakis koles zaczol do niej pisac ......zauwazylem a narazie nie ma nikogo bo nie chce tak mi powieidizala ,ale jak bedzie to czas pokaze ........wies z co nei rozumiem tego dlatego tu sie znalazlem wiem jedno ze ja kocham ...........................ale co i jak to sie zgubilem juz

Gość fan_tastyczmny
ona chce wiesz podobno nie chce spotykac sie z nikim ......tylko ktos ja pzrekonuje ze tzreba sprobowac .....a ja to juz nieiwem ....zgubilem sie jak wczesniej napisalem chce powalczyc do konca sesji ale neiiwem czy sie oplaca .........taka milosc zdarza sie podobno raz na cale zycie .........

Gość fan_tastyczmny
mielismy planowac slub na pzryszly rok .....bo w tym roku nie mialem kasy az tyle ....

Gość kasia_0909
daj sobie czas wszystko sie ulozy,,, jesli to jest prawdziwa milosc wszystko si eulozy pozytywnie , w koncu to zwiazek na przyszlosc - myslieliscie o malzenstwie- to dla was proba --------- lepiej wczesniej niz pozniej

Gość fan_tastyczmny
wiesz co o to chodzi z e jak ona bedzie z innym facetem to mi duma juz nie pozwoli abysmy razem byli potem .......zreszat ja zaczne po swojemu ukladac zycie pewnie z kraju wyjade itp .....

Gość kasia_0909
bardzo ci wspolczuje ,bardzo ja kochasz, ale daj jej czas, wydaje mei sie ze ty juz wszystko zrobiles- ona wie ze chcesz z nia byc- teraz ona powinna zrobic prerwszy krok.

Gość fan_tastyczmny
to tez wiem dlatego nic juz nei robie czekam w sumei na jej krok tylkoona jest tak uparta ....ze .....mnie bierze nei umie sie pzryznac do bledu chociaz juz mi to mniej wiecej powieidizal z e nigdy mnei nei zapomni , bardzo lubi i darzy jakims uczuciem ...............ma wszystkie pamiatki po mnie itp .......wiec ja juz jestm w kropce

Gość kasia_0909
pewnie ze tak!, ale jak ona juz tearz odejdzie o do innego:( to myslisz ze cie kocha? czy warto?walczyc ajk cie zostawi dla innego?ty juz zrobiles swoje ONA WIE ZE JA KOCHASZ I CHCESZ Z NIA BYC- teraz do niej nalezy pierwszy krok!nie narzucaj si ejuz

Gość fan_tastyczmny
to tez wiem ale co to znaczy nei narzucac sie ??????????

Gość kasia_0909
chesz sie z nia ozenic a ona ci mowi ze darzy lubi cie i darzy jakims tam uczuciem?- zastanow sie sory za szczeros\c ale dla mnie ona jest bardzo dziwna!

Gość fan_tastyczmny
wiesz co nie tylko Ty tak sadzis z ja tez tak w sumei sadze wszyscy dziwia sie jej w sumei ........nei iwem co ona chce sobei udowodnic .........tylko milos c jest slepa ...i to jest najgorsze .......

Gość kasia_0909
jakikilwiek pierwszy kontakat z twoejjej strony jest narzucaniem sie- po tym jak po zerwaniu zareczyn ona chce sprobowac z innym! a cha - powiedz mi jak ty niby teraz chcesz walczyc o nia?

Gość kasia_0909
nic nie chce sobie udowodnic, ona cche sprobowac z innym-egoistka aa pozniej co? cche wrocic do ciebie??? dobrze ze teraz ci powiedzila a nie po slubie. Milosc jest slepa ale mozna poznej bardziej cierpiec...

Gość fan_tastyczmny
tak tylko na slub i na to wszystko ona sam mnei namawiala aby brac slub itp wszystkie te sklepy z suknimai slubnymi itp....nei wiem jak walczyc ....chyab mnei przekonasz abym ja znienawidzil ....

Gość fan_tastyczmny
a druga rzecz chyba to jest naprawde pechowa dziewczyna ........zinnymi jakos sie po rostaniu spoko luz koniec konie a zta sie borykam w sumei 2 miesiac .......brak mi slow ......

Gość kasia_0909
nie chce bys ja znienawidzil -poprostu chce z toba pogadac- czasem milosc jest slepa, ale przesadzila z tym ze "cche sproowac z innym"borykasz sie bo ja kochasz- pzrekonasz sie teraz czy ona cie kocha...........

Gość fan_tastyczny
mozliwe ale coz trzeba zaczekac chwile a potem chyba dac sobie spokoj ...bo szkoda pradu ..w sumei chyba chce zobaczyc jak jej wyjdzie zwiazek ...bojuz mowi aby nie dzwonic tylko zaczekac do 14 lutego

Gość kasia _0909
jest z innym a ty bedziesz czekal ??? brak slow - i ty mowisz ze ie jestes ciepla klucha sory za szczerosc

Gość kasia _0909
za jakis czas jej sie znudzisz znow i co znow odejdzie by sprobowac z innym a ty bedziesz czekal??? albo sie kogos kocha albo odchodzi i pozwala sie tej drugiej osobie ulozyc zycie- ona wie ze bedziesz czekal i sie toba bawi ocknij sie!

Gość kasia _0909
jest z innym caluje sie z nim sciska aaaaaaaaa ty czekasz do 14 lutego:( i nawet juz nie mozesz zadzwonic! po co dzwoniles

Gość kasia _0909
chyba juz nie bedziesz ze mna pisal ,sory za szczerosc

Gość fan_tatsyczny
to nei pisz hehe........jakos ja ci nei kaz e ja jakos nie jestem ciepla kluch ...ja tak czy tak szukam sobie zawsze musi byc wyjscie awaryjne nei moge zadzwonic moge uwierz mi .....zycz e szczesciea w twoim zwiazku