Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blacksheep

10 lat różnicy!!! a ja ciągle o nim myślę

Polecane posty

no boję się, że możemy się nie zrozumieć, zauroczył mnie, wiem, że mnie lubi, powiedział nawet, że szkoda, że nie jest młodszy:P ehh:( może kiedyś, jak będę starsza chociaż, nikt nie każe nam brać ślubu:P

Gość zawsze bylam ciekawa jak
wyglada seks z takim starszym i dojrzalszym.. nie wiem dlaczego ale jak starszy facet jestz mlodsza zawsze mi sie wydawalo ze patrzy u niej na sylwetke :| musi byc chuda zgrabna ..

Gość emilly8789
ja tez mam lat 19 a mój facet 35 i jakoś dogadujemy się bardzo dobrze...szukasz niepotrzebnie problemu tam gdzie go nie ma!

Gość xx....
10 lat to żadna tragedia, ja w wieku 19 lat miałam faceta co miał lat 31. I jakos umieliśmy sie dogadać

Gość szwagier kolaska
zawsze bylam ciekawa moze sprobujemy jak jestes ciekawa co?

Gość karola 22 aa
ja tez zawsze byłam ciekawa jak to jest ze starszym :) zazdroszcze Ci, Co Ci szkodzi... spróbuj :) najwyzej sie rozejdziecie jak się nie będzie układać Prawdziwy dojrzały mężczyzna mmm:)

osobiście myślę, że bylibyśmy ze sobą zgodni pod względem charakteru ja jestem spokojna, raczej rozważna i dojrzała jak na swój wiek;) on też, co nie znaczy że jest snobem, przeciwnie jak na swój wiek jest ok, żaden z niego wielki dorosły;) zastanawiam się tylko czy nie jestem za głupia dla niego... on wciąż się uczy, zjeździł pół światu, jest naprawdę mądry, a ja kończę liceum, matołem nie jestem, ale nie jestem światowcem jeśli chodzi o rózne sprawy, rozumiecie, on więcej wie o zyciu

ze mną tak zawsze, tysiące obaw:) brak wiary w siebie? nie wiem:) ale spróbuję, nie będę się narzucać oczywiście, chcę sprawdzić czy się dobrze dogadujemy, bo nie miałam zbytnio okazji ostatnio, on nie jest z Polski, ale wkrótce przyjeżdża, będziemy się widzieć:)

Gość edewdewdw
jestem w Twoim wieku mam faceta ktory ma 22 ale dają mu ok 28 :D i jezeli chodzi wizualnie to ludzie mowią,że widac ze jest starszy ale nikt nic nie komentuje :P

Gość xx....
Ja tam uważam że starsi faceci są lepsi więc nie zastanawiaj się dlużej nad tym i bierz się za niego:)

ja myślę tylko o takich z 10cioletnią różnicą ;) powodzenia :)

mam 20 ale czasem "czepiali się mnie takie dziadki" :P że teraz cieszyłabym się, jeśli byłoby tylko 10 lat ;) i jeśli to prawdziwe uczucie :>

heh, podniesliście mnie na duchu, naprawdę!:D to się wezmę, jak tylko się zjawi;) jeśli chodzi o wygląd, to nie wygląda staro, gorzej ze mną, bo ja mam dziecinną twarz, taka uroda:O myślę, że facet dojrzały jest lepszy od takiego co to jeszcze nie wie czego chce.dzięki ludzie!:)

Gość kate austen
Starszy o 10 lat, nie Polak, wiec nie laczy was nawet ten sam kraj czy jezyk, nikt was w sumie nie laczy oprocz pozadania. Facet chce uprawiac seks z mlodsza, ty ze starszym i oto tu sie rozbija....

kate coś tam... skąd możesz wiedziec co ja chcę... zresztą i tak mnie to nie rusza, i żebyś się nie zdziwiła to łączy nas prę istotnych faktów, o których nie mam zmiaru ci pisac

Gość kate austen
Jasne, laczy was pokrewienstwo dusz:D Skoro tak wiele was laczy, to po co zakladasz takie watki?

bo mi się tak chciało mądralo jeszcze coś napiszesz? chętnie poczytam, może nawet skorzystam

Gość yyyyitgtyd
Kate austen ma rację. Ja dorzucę jeszcze pamiętaj o gumkach: facet zjeździł pół świata, nie jest Polakiem, jest atrakcyjny, mógł przywieść jakąś pamiątkę!

Gość też mam faceta obcokrajowca
omg...ludzie , jacy wy tępi jesteście... skoro obcokrajowiec to już na pewno jakiś desperat , który przeleci każdą Polkę , którą napotka, taak? :o żałosny tok myślenia...:o nie mierzcie wszystkich swoją miarą.

Gość anglistka 29
miedzy mna a moim mezem jest 14 lat roznicy i jestesmy razem 9 lat 🖐️ narazie odpukac wszystko jest tip top :classic_cool:

Gość yyyyitgtyd
"skoro obcokrajowiec to już na pewno jakiś desperat , który przeleci każdą Polkę , którą napotka, taak?" Bez przesady nie każdą Polkę, nie wszystkie są ładne. Ale myślimy, że niezłą gratką może być dla prawie 30-sto latka licealistka. W szczególności jak się jest stad i łatwo uciec później w wypadku natręctwa z drugiej strony.

Gość yyyyitgtyd
miało być *jak się nie jest stąd

Gość trala lala lala trala
Między mną a moim ukochanym jest 22 lata różnicy i nic sobie z tego nie robimy ♥♥♥