Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 40letni.....

Mam kochankę

Polecane posty

do 40 latka, ktory zalozyl temat. Chcialabym porozmawiac z Tobą, ale nie tutaj bo tu sie roi od smarkaczy co glupie komentarze zostawiaja. jezeli zgodzisz sie to jest moj numer gg 15623724 bede czekala na wiadomosc . Basia

Gość luuz
chwala ci za to na poczatku zawsze tak jest ale z uplywem lat w zwiazku juz nie ma takiego ognia jak na poczatku moze z kochanka po tylu latach malzenstwa tez by tak bylo

Gość ggggggg
śmieć śmieć i jeszcze raz śmieć

Kancie - jak zwykle lubię jak coś napiszesz. Dodam tylko jeszcze, że może ona (żona) też kogoś ma. Kogoś, kto podnieca ją w pięć minut, a nie w pięć godzin... Ona jest u szczytu swoich możliwości ;) A autor tematu jest niegodny mojego komentarza.

Gość no zerwij zerwij
barbarasiuny hahahha ta pewnie klienta szuka :D no tak ten nowej dupy dostanie, tej grosik jakiś wpadnie :D

Wypowiem się na ten temat bo jestem facetem... Po pierwsze najbardziej żal mi tych którzy walą takie głupie komentarze. Facet ja na twoim miejscu był bym uczciwy. Jeżeli nie kochasz i ci się znudziła to powiedz jej o tym. Biede klepac? ty jakiś materialista jestes?! Jeżeli zrobisz jak ja ci mówie nie bedziesz żył w kłamstwie. Bo to co teraz masz nie można nazwać życiem. Każdy się starzeje niestety a czasem życie traci sens... Albo odstaw sex na rok a potem zajmij się żona. Współczuje ci i wcale nie potępiam tego co robisz bo to natura. Tylko szkoda mi twojej żony. Taka jest prawda. Zrobisz jak uważasz.

Gość szkoda mi Cię
bo jesteś w sumie żałosnym fiutkiem, któremu po prostu nie staje i musi to tłumaczyć starością żony mam 42 lata, mąż 49 i muszę Ci powiedzieć, że on nie strzela w ciągu godziny 3x, bowiem zapewnia mi najpierw 2, a czasami nawet 3 orgazmy i lubimy też po odpoczynku i przespaniu się jeszcze w nocy raz sobie umilić życie przeczytałam mu Twój wpis mężowi, chwilę się pośmialiśmy, ale tu niestety nie ma nic do śmiania w sumie nie dziwię się, że Twoja żona przez 5 godzin jest sucha, ona zdąży ze 4 razy wyschnąć takie jej pieszczoty zapewniasz, to musi być strasznie nieszczęśliwa kobieta, ba! może kogoś sobie znalazła i tylko na Ciebie tak zerowo reaguje na przyszłość rada - wystarczy kupić oliwkę dla dzieci, ale rozumiem, że to przekracza Twoje możliwości finansowe

Gość hohohohohhohahahahaahahaha
mam prawie 42 lata i faceta 35 letniego, który za mną szaleje... kupił mi mieszkanie, samochód terenowy i spełnia wszystkie zachcianki, dodam że jest atrakcyjny i chce ślubu ale ja się nie zgadzam, gdyż już to przerabiałam z mężem skurwielem, który miał 3 razy poważny romans - teraz rekompensuję sobie wszystkie lata stresów i upokorzeń:) i jestem wreszcie szczęśliwa😍

Gość kolejny z syndromem
powiem tak, bo do tanga trzeba dwojga widocznie tak podniecasz zone, ze codzien na codzien powinna miec migrene. ale prowo niezle;)

Gość BENY 720
FACET,JEŚLI CIĘ TWOJA STARA NIE PODNIECA TO SIĘ Z NIĄ NIE MĘCZ,A NIE PISZ TAKICH BZDUR ZE JESTEŚ Z NIĄ Z LITOŚCI ,BO TO TAK WYGLĄDA ,ŻE ONA CHYBA TEŻ KOGOŚ MA,NO BO RAZ NA MIESIĄC ŻEBY BABA NIE BYŁA WILGOTNA(MOŻE WIBRATOR MA) MOJĄ TYLKO ZŁAPIE ZA NOGĘ TO JUZ MA MOKRO (MA 44 LATA ,JA 48) I GZIMY SIĘ JAK NASTOLATKI OSTATNIO ZROBIŁA MI DWIE MALINKI ,

Gość kobieta na zkręcie
nie zrozumiecie powalonej psyche faceta który decyduje się na podwójne życie z żoną i kochanką, ja nie szczycę się tym ale byłam taką kochanką w sytuacji gdzie facet się wachał czy odejśc bo bał się żone na bruku zostwaić, to najgorszy sort ludzi, krzywdzi wszystkich i mysli tylko o sobie pojebaniec zasługujący na wieczne potępienie którego niestety nie zaznał, pojebaniec jak ja która zasługuje na największe potępienie KTÓREGO DOZNAŁAM I KTÓREGO DOŚWIADCZAM CODZIENNIE..mam swoją karę za ten związek, On -Nie....

Ale z cieie HUJ przez samo H!!! i to do kwadratu.. ta twoja ochanka jest zapewne brdziej zużyta iz twoja zona, bo ma takich jak ty mlonow z 10 i kazdemu daje dupy...a kazdy z nich mysli jaki on szczesciaz a ona durni z was robi..... niech ci spuchnie abys nie mogl 5 mies. sikac juz nie mowie o bzykaniu....

A żona.. fajna , atrakcyjna , sorry kant a ty widziałaś tą żonę? naprawdę uważasz, że tak łatwo znaleźć kogoś 46 letniej kobiecie? nie pochwalam autora ale wypisywanie takich bzdur na zasadzie- pewnie masz flaka a super żona sobie kogoś znajdzie jest idiotyczne i bardzo oderwane od rzeczywistości

Gość nie ma co sie bulwersowac
skoro zona mysli ze wszystko jest ok, koles wraca do domu zadowolony.... niech sie dzieje co chce - zonie tez juz pewnie nie zalezy malzenstwo sie wypalilo - to jedno co mozna stwierdzic na pewno

Gość moniczka_taka jedna-jedyna
rozumie cię doskonale ,ja mam meża i od 2 lat kochanaka.mąż jest przystojny ,sporo zarabia ,ale kompletnie mnie nie kręci. za to kochanek owszem.jestem dosłownie parę lat po ślubie i mam dość,kocham męża ,ale tak jak przyjaciela i to normalna sprawa-chemia szybko mija,szaleńczy sex trwa dwa ,trzy lata taka jest kolej rzeczy:)ludzie zakochują się w sobie ,pobierają ,mają dzieci ,pozniej emocje opadają a wóz trzeba ciągnąć dalej.jeszcze jak kobieta dobrze wyjdzie za mąż i sie zyciowo utawi to okej,ale jak zakocha się w biedaku i popaprańcu a pozniej oczy sie otworzą to współczuje

Gość Chce byc kochanka
A mi sie wydaje,ze to byla prowokacja. Ale tez sie wypowiem. Jestem zakochana w 38letnim zajetym facecie,ja mam 25,i ostatnio rozumiem tez i takich panow jak autor.Autorze,jak moge starac sie o tego faceta? Twoja kochanka tez jakos o ciebie walczyla? Jak mu zawrocic w glowie? Jestesmy na stopie kolezenskiej jak narazie

Gość Chce byc kochanka
Dodam,ze jego kobieta zaczyna miec pierwsze siwe wlosy,nic z tym nie robi,nie maluje sie,i wyglada jak Pipi Langstumf z twarzy,jest niemka.Wszyscy wiedza,ze jest brzydka,i wszyscy tez wiedza,ze ja jestem ladna.

do chce być kochanką zastanów się 10 razy zanim w to wejdziesz i się naprawdę emocjonalnie zaangażujesz, ostrzegam osoby o słabym psyche żeby nie pchac się w takie relacj\e bo i tak największa przegrana (po latach) będziesz TY)

Gość i wszyscy tez wiedza ze jestes
KOORWA

Gość heinecken
uzywaj chlopie i sie nie przejmuj. ja za 22-25 lat bede pewnie robic tak samo.

Gość Chce byc kochanka
Nie opisalam tez czy jego kobieta jest madra czy glupia,poniewaz autor opisywal dlaczego zdradzil,podkreslil walory mlodej dziewczyny,wiec dodalam,ze jestem ta mloda.Ja ,stawiam w zyciu na sztuke.Kocham balet,malarstow i wiele wiele innych. Jego kobieta jest madra,ma ciekawy zawod. Wiem ,ze powinnam sie z tego wycofac,ale ciezko mi otym zadecydowac,kiedy mysle tylko onim,sama siebie karce sie za te mysli,ale on ciagle powraca. Jestem koorwa? Nie raczej kobieta zakochana we wspanialym mezczyznie,nie potrafie wylonczyc tak o sobie moich uczuc do niego,naprawde wiele razy probowalam sobie go wypersfadowac z mojej glowy

Gość ale problem jest
i trzeba go rozwiązać uważam że powinieneś żonie powiedzieć że ci przy niej nie stawa ona będzie już wiedziała co zrobić z waszym życiem,powiedz też o kochance bo to ostatecznie trzecia osoba w waszym związku,myślę że żonka twoje znajdzie sobie młodego ruchacza bo wybacz ale goście w twoim wieku to cieniarze do tych 20pare i 30paro latków,może sobie pozwolicie na wolne związki i wtedy nie trzeba się okłamywać

Gość gość
nie krzyczcie na faceta,bo same tyko czekac az maz p*****a i wroci,glupie brzydkie, kobiety bluszcz

Gość gość
takiemu niezdecydowanemu mowi sie"nie masz jaj w*********j"

Gość gość
LOL jaki bohater MAM BOKI , znam tkaich , nigdy sie nei rozwodza,bo pochodza z takich a nie innych srodowisk, co ludiz epowiedza, co tescioa, co mamusia powie,a ludzie dookola tlyko sie z nich smieja ,ze maja taka degrengolade w zyciu, a nie maja odwagi,pieniedzy pomyslu ...zeby to zmienic, to tego cudowne zoneckzi , robiace z siebei cierpietnice ,no to kazdy facet woli cichaczem sobie pobzykac i miec spokoj,niz miec tkak ex zone co to co chwila czegos od niego chce i o wszystko go obwinia ,bo nie ma wlasnego zycia.

Gość Freddy Tomsen
Dlaczego go wyzywacie? Czy zrobił wam osobiście krzywdę? Czy mu zazdrościcie, że ma i ciepło rodzinne i superanckie życie erotyczne a Wy prawdopodobnie ANI TO ANI TO? Mi się wydaje, że im bardziej ktoś kogoś wyzywa, tym bardziej ma problem ALE ZE SOBą. Dużo mamy w Polsce hipokrytów i chamów, niestety wśród kobiet też.

Gość gość
ale się podniecanie a 40-letni autor dawno się zmył :-p

Gość Wasz Wujek
Jestescie biednymi ,smiesznymi istotami. To co robi nasz bohater jest niekatolickie postepowanie.Ale z pewnoscia przyjemne.Niepierwsze wypalone malzenstwo.Kochanka,czasmi agencja towarzyska zalatwic moze sprawe.Dlaczego facet ma sam mietosic fiuta , albo meczyc sie z babą , z ktorą juz nie ma wspolnego jezyka.Trafila sie chetna laska to niech korzystaja.Wszyscy tu swieci sie zrobili....

Gość 7laila
Słaby jest gościu - ten autor. Tylko jedna kochanka? Mój stary to każdego dnia pół miasta takich obrabia. Na każdej ulicy, za każdym rogiem czeka przynajmniej jedna :D