Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 40letni.....

Mam kochankę

Polecane posty

Gość gość
I nikt facet nie zrozumiał - a ja go rozumiem. Seks uprawiany przez lata z tą samą partnerką/partnerem zwyczajnie powszednieje. Takie to trudne do pojęcia?

Gość gość
Ależ roumiemy. Stary fiucor ma pierwsze problemy z potencją i ratuje się biedaczek jak może, a o zmiana doopy, albo toalnie, zmiana targetu. Czyli młoda psioszka uratuje go przed śmiercią. BBB Banał, błazenada, beznadzieja. O następny antyczłowiek, któremu micha, p***a do wyr/uchania i dziura do srania, wystarczy.

Gość gość
Boze co za rynsztok :-O

Gość gość
a ty zdajesz sobie zsprawe z tego ze dla kochanki jestes FRAJEREM? zona ci gacie pierze i karmi a ty do kochanki -powiem jeszcze raz frajer jestes i nic tego nie zmieni zona pewnie wyczuwa ze ja zdradzasz i dlatego nie jest w Minute podniecona,albo wygladasz tak ze nie podniecasz zony a kochanka frajerze podnieca sie nie toba stary grzy..e tylko twoim portwelem ha ha ha ha ha

Gość gość
"nie zrozumiecie powalonej psyche faceta który decyduje się na podwójne życie z żoną i kochanką, ja nie szczycę się tym ale byłam taką kochanką w sytuacji gdzie facet się wachał czy odejśc bo bał się żone na bruku zostwaić, to najgorszy sort ludzi, krzywdzi wszystkich i mysli tylko o sobie poj**aniec zasługujący na wieczne potępienie którego niestety nie zaznał, poj**aniec jak ja która zasługuje na największe potępienie KTÓREGO DOZNAŁAM I KTÓREGO DOŚWIADCZAM CODZIENNIE..mam swoją karę za ten związek, On -Nie...." xx wiem, że minęły lata, ale strasznie mi się spodobała ta wypowiedź. jestem w takiej samej sytuacji i pod tymi słowami podpisałabym się w 100%. widać, takie układy działają wiecznie tak samo...

Gość gość
w doopie mam twoje wywody [ czesc]

Gość gość
powyzszy wpis adresowany do autora topiku 🖐️

Gość gość
pachnie prowokacja, facet wypowiada sie w os. 3 PROWO:o

Gość gość
Odswiezam temat, co u pana znudzonego zona i kochanka i boku? Temat sprzed 7 lat.

Gość gość
jemu wypaliła się miłość,została litość,moze zdradzać wg mnie,wyczerpali limit na kochanie,mogli sobie dozować a nie przer***** wszystko zamknąć się razem w jednej klicie i wypalić,was wszystkich prawie to czeka,malzenstwa to w większości fikcja ,a fikcja zobowiazuje tylko do udawania,co zresztą wszyscy robicie,stracili milosc i oboje sa winni

Gość gość
Czyli kobieta po 40 juz jest be?

Gość gość
Haha najbardziej spodobał minusie tekst " żywe gowno "

Gość gość
Dzisiaj debil autor jest juz kolo 60 i mu nie staje i napewno juz dawno nie bzyka tamtej rury :) poszla do młodszego