Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarnulka1906

Obwisła skóra brzucha -Proszę o pomoc

Polecane posty

Hej mam prośbę a raczej pytanie.Czy znacie jakieś kosmetyczne zabiegi na ujędrnienie skóry na brzuchu.Jakąś endromologię czy może fale radiowe połączone z mezoterapią i jakimś masażem .Jestem prawie 6 miesięcy po porodzie i ta skóra wisi.Codziennie biegam i ćwiczę różne brzuszki,jednak ona nadal nie jest taka jak była .Mam też problemy z tłuszczykiem na bioderkach i w okolicach żołądka.Ćwiczę ,nie obżeram się, jem zdrowo ,ale ten tłuszczyk nie chce sobie odpuścić i nadal tam jest.Chodź nie dużo go tam\"siedzi\" .Bardzo proszę o poradę i wskazanie dobrych zabiegów.Z góry dziękuję,

Gość Podoona
jestem po 3 ciażach i musze przyznać, że robiłam wiele róznych zabiegów kosmetycznych na brzuch, zero poprawy, spróbowałam czego tylko było można, przejrzałam całe forum i znalazłam zabieg ujeniajacy skóre smart lipo - zabieg laserowy. Po dwóch miesiącach mam skórę i brzuszek jak sprzed ciąży. Poczytaj sobie na topiku lipoliza laserowa, jak zaczęłam czytać wieczorem to skonczyłam nad ranem, ale zrobiłam brzuszek i jestem bardzo zadowolona. Jak sie wgłębisz w temat bedziesz wiedziała o co chodzi. Zrobiłam laserem bez odsysania.

heheh już dawno znalazłam,ale nie wiem czy będę miała czas przeczyta cały topik bo mam małego brzdąca i on mi czas zajmuje .Ale z tego co tu pisze to ten zabieg jest na likwidację tłuszczyku ,a na wiszącą skórę chyba nie działa

Byłam na zabiegu!!!! CaviStar to urządzenie wykorzystujące kawitację ultradźwiękową. Służy do likwidacji tkanki tłuszczowej i zmniejszania efektu „skórki pomarańczowej”. Efekty hura!!!! Jestem w szoku!!!!!! Polecam

Jeżeli wisi naprawdę spory kawał skóry, to myślę, że najlepszym rozwiązaniem będzie abdominoplastyka. Przede wszystkim zabieg jest skuteczny, bo redukuje spory kawałek skóry. Nie trzeba sie obawiać o to, że zostanie blizna. Zazwyczaj umieszcza się ja w takim miejscu, że jej nie widać, a poza tym zawsze można skorzystać z lasera, który zmniejszy taka bliznę.

Gość Swarcel
To co tu sie pisze nie jest zgodne z prawdą. Ja jestem po porodzie 2 lata. Nie mogłam patrzec na swój wiszący brzuch, wiszącą skórę bo nie jestetm osobą grubą. Byłam nawet na konsultacji u chirurga co do plastyki brzucha, oczywiscie zakwalifikował mnie, ale mam małe dziecko którym sama się zajmuje, sliczna córcia. Robiłam u pani Turczynskiej usta hyaluronem i zapytałam czy moze mi cos polecic na wiszącą skóre na brzuchu, poleciła Thermage. Z rezultatu jestem bardzo zadowolona, skóra łądna, napięta, nic mi nie wisi. Po zabiegu bez problemu mogłam odebrac małą ze żłobka i nic mnie nie bolało. Jest to zabieg jednorazowy, który sinie napina skórę. Wcześniej robiłąm wszystkie możliwe zabiegi kosmetyczne, u lekarzy w Berlinie, bo tu mieszkam i wszystko było bez rezultatu. Z Thermage jestem bardzo zadowolona a myslałam że popzostanie mi tylko plastyka. A to nie prawda. Jak sie szuka zawsze można znalesc jakis zabieg który rozwiąze problem. Koleżanka wczesniej pisze o lipolizie laserowej na brzuch. Podobno też łądnie działa, ale po niej nie mozna jechac samochodem a po Thermage mozna.

Gość do Swarcel
czego ty nie robiłaś. Na kazdym forum każdego dnia nowe wpisy reklamujące Sulęcin i wszelakie zabiegi. Ciekawe ile jeszcze masz innych nicków. Z tego co wypisujesz w reklamach tego gabinetu to powinnaś już mieć w sobie 10 kg kwasu hialuronowego, być po 10 ciążach i 1000 mezoterapiach i huj wie czym jeszcze. A co do modnego thermage i fal radiowych to zamknij japę, bo te zabiegi są niestety szkodliwe. Skóra traci swój tłuszcz i starzeje się, no ale dla pieniędzy czego wy nie zrobicie, żeby tylko złapać klientkę w swe sidła! Na stronach zagranicznych jest coraz więcej wpisów o szkodliwości tego typu zabiegów, wiele niezadowolonych klientek, które pozbyły się tak tłuszczu na twarzy i zostały się im obwisy. A ten Sulęcin to na forach do logowania nie ma dobrych opinii. Dlatego posiłkuje się kafeterią.

Gość precz_z_reklamą
Swarcel nie pisz juz nic więcej. bo w końcu ktoś się weźmie za tą twoją kampanię reklamową dr Kasi z Sulęcina. Pani dr jest najwidoczniej tak słabym lekarzem, ze potrzebuje ściemy i autoreklamy na forum. Dobrzy lekarze nie reklamują się w ten sposób - 99% opinii od dr Turczyńskiej to marna reklama. Na forach gdzie trzeba się logować o dr Kasi są raczej słabe a niektóre wręcz fatalne. Kafetria jest super do reklamy - nie ma logowania, pełna swoboda. Dlatego nigdy nie sugerujcie się opiniami na tym portalu.

Gość xdxdxxxddxdx
Na obwisla skore brzucha jedynie chirurg plastyk pomoze,stosujac abdominoplastyke,polecam dr.Libora Polaka dla tych ktore licza sie z kasa i szukaja dobrego fachowca,ja robilam u niego zabieg i jestem zadowolona,zreszta nie tylko ja,lecz kilka innych PRAWDZIWYCH pacjentek,z ktorymi nawiazalamm kontakt osobisty....reszta wpisow to jakies bzdury,reklamy,antyreklamy

Gość Swarcel
Nie, to nie prawda. Po plastyce pozostaje wielka przez cały brzuch blizna. Też byłam u plastyka na konsultacji i wiem, widziałam zdjęcia od razu po zabiegu. Jak zobaczyłam chciało mi sie wymiotowac, ja zrobiłam na brzuch Thermag'e i polecam go wszystkim dbajacym o siebie Paniom. Nie pozwólmy sie zestarzec i nie pozwólmy mieszac takim brzydulom jak niektóre tutaj. Ja nikogo nie reklamuje, opisuje te zabiegi które przeżyłam, ale jak czytam posty osób opisujących zabieg który ja miałam i jest to zupełnie coś innego to dziwie się. Poprostu żal mi tej osoby. GÓRA DBAJĄCE O SIEBIE PANIE. NIE DAJMY SIE ZESTARZEC.

Gość Swarcel
piszę do osoby która nawet nie ujwania swojego Nicku a podpisuje się "DO SWARCEL" POCZYTAJ DOBRZE CO ROBIŁAM, BO tWOJA ZŁOŚLIWOSC SIEGA ZENITU, JESZCZE TROCHĘ TO WYBUCHNIESZ. A ja w tym czasie będę chodzic piękna po ulicy.

Gość tylko plastyka brzucha
ci pomoże

Gość buhahhahhahaha
ale Swarcel w topie kipi. Boisz się, że już do ciebie nikt nie przyjdzie. Masz rację. Teraz twoje wpisy to "antyreklama". Zajmij się kierowcami i wydawaniem im zaświadczeń. :-)

Gość buhahhahhahaha
* w tobie buhaha

Gość xdxdxxxdd
Do SWARCEL....nie wiem kogo tak reklamujesz i komu starasz sie za wszelka cene ublizyc,ale jedno jest pewne ze wiedzy na temat skory,nie masz zadnej.Wiekszosc z tym problemem boryka sie po przebytej ciazy i zadne dbanie lub niedbanie nie ma nic do rzeczy,gdyz malo elastyczna skore,ze sklonnosciami do rozstepow dziedziczymy wraz z genami,i zadne kremy oraz zabiegi nie wyeliminuja tego. Nie chrzan bzdur o wielkiej bliznie na ktorej widok sie chce rzygac po plastyce,bo po takim tekscie widac ze nie masz o tym zielonego pojecia,ja sama mialam abdominoplastyke,mam cieniutka kreseczke,ktora 4 tyg po operacji zaslaniam bielizna,mam plasciutenki brzuszek,sliczna talie i jestem bardzo zadowolona,i z czystym sumieniem moge polecic kazdej z was ktora ma ten sam problem rd.Libora Polaka z polikliniki w Czechach,jest naprawde swietnym fachowcem i nie zdziera kasy z pacjentek,ceny ma przystepne a efekt jego pracy jest fantastyczny

Gość Adam Zdun
o dziwo ta Pani na forach gdzie trzeba się logowac nie ma aż takich super wpisów jak am gdzie pisze się bez logowania!

Gość poniedziałkowa dziewczyna
mam nadzieje ze wszędzie już to powklejałam Przeczytała parę stron i zainteresoawla mnie wrzawa i nagonka na pewna osobę z tej kafeterii.Wpisałam ją sobie w google.no niestety dziewczyny mają rację,zresztą sama wpadła dokonując wpisu,który pokazał,że dziewczyna o niku Swarcel reklamuje pania X z miasta Y.Na końcu zdania napisała _Zapraszamy cytuje: "..ja polecam gabinet w Sulecinie. Jak chce mogę podać link. Przystępne ceny. Zapraszamy." a to strona - tekst na stronie 57 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3219444& start=1680 i to by było na tyle :)

Gość dere
xdxdxxxdd bywasz tu jeszcze czasem..bo mam do ciebie pytanie...

Gość marle_na
Odświeżajac wątek...Dziewczyny,ja właśnie jestem trzy dni po zabiegu Stretchcare to naprawdę działa rewelacja to podobno połączenie kwasu witaminy B5 i daje niesamowity efekt ujedrnienia sama jestem w szoku bo nie wierzyłam.:))POLECAM GORĄCO

Gość itonka87
A mozesz napisać coś wiecej o tym zabiegu ? czy jest on jednorazowy,ile kosztuje i jak długo utrzymuja sie efekty ????

Gość marle_na
Jesli chodzi o stretchcare to tutaj zauwazalnie skóra jest lepiej napięta i wzmocniona.Zwłaszcza własnie jsli wczesniej brzuch bardziej przypominał flaczek,a tak własnie bardzo czesto jest po urodzeniu dziecka.I co ja jeszcze zauwazyłam,tak jak pisałam ze te wszystkie rozstepy które sie pojawiły na brzuchcu w czasie ciazy znikneły.Wiec jak to mówia mozna upiec dwie pieczenie na jednym ogniu.

Gość bezaaa
jeśli jest obwisła skóra to jedynie plastyka brzucha zadziała inne zabiegi sa zarezerwowane dla osob ktore maja nadmiar tłuszczyku i skóra po zabiegu moze sie sama zregnerowac. Mysle ze 6 miesiecy od ciazy to jest jeszcze mały odstep czasu na robienie czekokolwiek innego od cwiczen. minelo malo czasu i powinnas poczekac jeszcze teroche az wszytsko wroci do normy.

Gość do marle_na
A ten stretchcare to mezoterapia igłowa czy bezigłowa?? powtórze jeszcze pytanie itonki ile zabiegów robiłaś? po ilu widać efekt??

Gość opensky
do autorki tematu Przede wszystkim powinna Pani wiedzieć, że jeśli jeszcze karmi Pani piersią wszelkie zabiegi są zabronione. Dodatkowo karmienie piersią inaczej "programuje" organizm kobiety, dlatego spalanie tłuszczu niektórych okolicach - zwłaszcza bioder jest tak jakby zablokowane, gdyż stanowi ona rezerwę. Ze sprawdzonych zabiegów ujędrniających skórę brzucha polecam Bezigłową Mezoterapię NNM DermaLift firmy BTL, seria tych zabiegów bardzo widocznie napina skórę. Można połączyc ja z Endermoogią lub Vela Smooth. Innym skutecznym zabiegiem ujędrniającym skórę jest ReFirme firmy Syneron. Jest to połączenie prądu Bi-polarnego fal radiowych z energia podczerwieni. Zabieg dobrze sprawdza się przy ujedrnianiu rozciągniętej podczas ciąży skóry wokół pępka jednak nie nie da spektakularnych efektów przy tkankach o większej masie(tzn. jeśli oprócz luźnej skóry jest też sporo tkanki tłuszczowej).

Gość xx.cvos
oj to proste, plastyke brzucha robi kazdy dobry doktor w tym kraju np dr Jamont z Zielonej Góry

Gość 445
DO SWARCE, wstydź się takiego języka, kultury trochę.