Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tortura bez czarnego

co na kaca? ratujcie!

Polecane posty

bol glowy jakos zniose ale ciagle mi niedobrze:(:(:(

zachlałam wczoraj z czterema kolegami, właśnie obudziłam się ... nago, pewnie znowu ostra jazda była, całe szczęście mam spiralę a chyba jeszcze koleżanka z nami była, z którą kilka lat się nie widziałam :)

Gość idz do wanny
ze szklanka czegos do picia a potem zjedz cos tlustego np frytki, jakies mieso

może sok z kiszonej kapusty?:Pkefir też nawet pomaga... coś mi się zdaje, że ta herbatka w tym przypadku za słaba będzie:D

syliwit żeby wątrobie pomóc odwróć organizm woda i minerały uzupełnić

Gość Panna Marple
Sok pomidorowy. Dużo wody mineralnej, chociaż sztuczkę z wodą trzeba było raczej wczoraj zastosować. Ja zawsze po wypiciu alkoholu piję przed snem jakieś 2-3 szklanki wody mineralnej niegazowanej. Skuteczne w 100%. Możesz zjeść jajecznicę.

phi, zaraz tam kurestwo, zwykła sympatyczna imprezka w miłej atmosferze i tyle

spadaj cieciu. dobra, pije mocna herbate i robie sobie omlet, moze cos da. zwracalam w nocy, tak samo jak wypilam juz litr wody niegazowanej. zawsze mowie NIGDY WIECEJ a i tak konczy sie tak samo😭

mam zupke w proszku borowikowa. ogolnie to w ogole nic bym nie jadla ale zaczyna mnie bolec brzuch z glodu:o super, a dzisiaj imieniny siostry, ciekawe czy podolam:o

Gość ggegh
na kaca tak naprawde ejst tylko jeden dobry spoosb, ale zawsze skuteczny. woda. wypij butelke 1.5 l w ciagu pol godziny, legnij sie na lozko i za pol godziny przejdzie. ja zawsze pije wode w czasie imprezy, potem przed spaniem na sile w siebie wlewam z dwie szkolanki i w nocy jak sie przebudzam tez na sile pije bardzo duzo i nie mam rano poblemow

najzwyklejsza tabletka przeciw bolowa i po klopocie ale za nium zacznie dzialac to proponuje polezec przez godzinke bo moze sie wszystko cofnac:O

Gość toposecie
Najlepszy na kaca rypley i po bulu !

Gość ale o so chodzi.....
podobni na kac najlepsze jest to co ten kac spowodowalao...

Gość rebeka123
Napij się czegoś słodkiego najlepiej herbaty z dużą ilością cukru,cukier się szybko rozkłada i wspomaga metabolizm,na obiad najlepiej zjeść coś tłustego najlepiej rosół,tłuszcze są ciężko strawne dlatego organizm w pierwszej kolejności pozbędzie się wszystkiego innego(w tym alkoholu:)),w między czasie pij dużo wody mineralnej co uzupełni braki wody w orgaznimie,niewiem czy wiesz ale z powodu braku wody jest największy kac.Pozdrawiam i życzę udanej kuracji