Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

joann66

zanik uczuc, pożadania

Polecane posty

klaudka jak dla mnie stwierdzenie ze koles sie panicznie boi swojej kobiety w zadnym wypadku nie brzmi lepiej :P

"klaudka jak dla mnie stwierdzenie ze koles sie panicznie boi swojej kobiety w zadnym wypadku nie brzmi lepiej" fakt, dla niego, jako dla faceta to stwierdzenie jest fatalne :D, ale mnie chodziło o to, że autorka sie okłamuje, że być może dlatego właśnie on ją zaniedbuje, będąc na każde skinienie tamtej. A sprawa wygląda tak, że chodzi jak zegarek, bo chce, bo mu na tamtej zalezy, po przede wszytkim ona się liczy i jak przyjdzie newralgiczny moment, to autorkę rzuci w kśt jak stary zużyty ręcznk oby tylko uratować tamtem związek przynajmniej ja mam takie wrażenie po tym opisie sytuacji

\"komiczne... uważasz ze zalezy? dlatego taki proponuje uklad po tym co bylo wczesniej??? moze opisz na czym towim zdaniem mu zalezy??? moze tu jest podloze na czym????\" oczywiscie, ze mu zalezy... to biedny facet zaszczuty przez kobiete, z która miał pecha się związac... do Ciebie pała prawdziwym uczuciem i choć to prawie niemozliwe, on chce mimo wszystkich trudnosci, spedzac z Tobą ten czas, ktory udalo mu sie wygospodarować... chcesz go zabić? chcesz by do konca został zmaltretowany przez tamtą kobiete? to rzuć go, odbierz mu te cudowne chwile, ktore chce z Tobą spędzać... :P

"MACIE RACJE Z TYM WSZYSTKIM CO PISZECIE...MACIE CHOLERNA RACJE....." wiedziałem, że sie ze mną zgodzisz

to nie jest tak, ze po cichu liczysz na to, że będzie jednak Twój??? Nie będzie. Stracisz tylko mnóstwo czasu u boku faceta, dla którego jestes tylko zabawką. Nie twierdze, ze w pewych sytuacjach taki układ nie jest fajny, ale ... nie, kiedy między dwojgiem ludzi są takie rozbieżności w podejściu dos prawy. On jest na przeciwległym biegunie niż Ty i nie ma dla Was szans w taki sposób, jak Ty byś pewnie chciała nie ma się co załamywac, bo nic się przecież wielkiego nie stało. Po prostu skończ definitywnie, raz na zawsze ten związek, bądz konsekewtna i zdecydowana. Znajdziesz faceta, który będzie tylko Twój i dla którego to Ty będziesz najważniejszą kobietą :)

no dla niej tez nie najlepiej.. sama powiedz chciala bys sie platac w relacje z facetem co trzesie portkami ze strachu przed swoja dziewczyna? heh mi by to zakrawalo na patologie.. kojarzy mi sie z sytuacja gdzie facet jest masakrycznym szefem tyranem w pracy bo w domu nawet nie moze oddychac bez pozwolenia:P ale fakt dziewczyna sie oklamuje.. z drugiej strony czy jestem pewna ze jakby facetowi zalezalo na swojej to by nie macil w glowie innym.. inaczej mowiac dno bagno i ruchome piaski :P

hmmmm joasiu- ale w czym tak naprawdę jest problem? dowiedziałaś się dzisiaj że on jest zajęty? czy po prostu bardziej ci pasuje raz na 5-7 tygodni ?

"no dla niej tez nie najlepiej.. sama powiedz chciala bys sie platac w relacje z facetem co trzesie portkami ze strachu przed swoja dziewczyna? no ja nie :D ale tu jest inny układ - ona podświadomie wybiera "z dwojga złego", czyli woli wierzyć, ze on sie jej boi, niż że ona jest po stokroć wazniejsza niż autorka i traktuje ją tak, bo on tego chce. A zapewniam Cię, ze na ten jego strach autorka już tam sobie w glowie wymyśliła jakieś "dobre" wytłumaczenie, by nie stracił na swej męskości :P Co Ty kobiet nie znasz??? :D autroko, bez obrazy :)

ike chyba raczej nie pasuje raz na 5-7 tygodni.. joasia interpretuje to (w temacie) jako zanik uczuc z jego strony..

Anajgorsze w tym wszystkim jest to, ze ja o tym wszystkim wiedzialam wczesniej, ale fakt oszukiwalam sie, ze jest inaczej w ime ,.,no wlasnie w imie czego..milosci:) smiesznie to teraz brzmi ale czy nie po to godzimy sie na zwiazki nawet takie jak byl moj...?

klaudka eee chyba nie znam:P moze jestem jakas inna niezbyt dopasowana do swojej plci :P a moze za malo kobiet w moim otoczniu:P tylko naprawde baaardzo mnie zastanawia co autorka w nim widzi takiego czego nie ma 100 innych WOLNYCH facetow.. ??

"moze jestem jakas inna niezbyt dopasowana do swojej plci" nie musisz być typową babą, zeby wiedzieć jakie są ogólnie kobiety :)

"takiego czego nie ma 100 innych WOLNYCH facetow.. ??" Ja Ci gwarantuje, ze gdyby koles był wolny, to juz nie wydawalby sie tak atrakcyjny... wiele kobiet lubi po prostu pojebane układy i chore stosunki... gdy jest normalnie i spokojnie, one sie szybko nudzą i w dupie zaczyna je wiercić impuls, zeby coś spieprzyć...

komiczne tu sie akurat z toba nie zgodze.. dałam sie wciagnac w ten chory uklad pomimo, ze zawsze bylam przeciwna zwiazkom z zajetymi facetami i jak sie okazalo mialam sluszna racje...czasami w zyciu cos sie dzieje bezwiednie pomimo kontroli nie zostaje ona zachowana. to wszystko

joasiu- nic w życiu ni dzieje się bezwiednie- no chyba, że cię gwałci i teraz zamierza robić to rzadziej :) wybierz opcję 5-7!! i koniecznie ww piątek albo w sobotę :)

wiele kobiet nie tyle lubi trudne układy o tak. Wydaje mi się, ze to się łączy z tym, że baby ogólnie są większymi idealistakmi niż faceci, lubią jakieś tam akty heroizmu (lub może bardziej pseudo-heroizmu). Dlatego niektóre wkopując się w układy tego typu poświadomie pragną zdobyc faceta taką własnie drogą, która ma w sobie chorą dramaturgię, czyli ... że on będzie jej i tylko jej, ale przy tym rzuci dla niej inną kobietę, pokaże, że ona wygrała, jest czymś wyjątkowym, skoro zdobywa go krocząc "drogą cierniową" wiele kobiet lubi takie akcje :)

komiczne heh wiem ze facet ktory jest zajety jest bardziej atrakcyjny (bo w koncu ta jego dziewczyna musi cos w nim widziec) a jak sam to znaczy ze musi byc cos nie tak skoro zadnej nie ma :P - to rozumowanie na szczescie nie jest az tak powszechne jakby sie wydawalo:P joasiu dalej mi nie odpowiedzialas co on takiego w sobie ma ze stracilas 4 lata zycia ?

klaudka gorzej jak potem inna zacznie droge cierniowa w stosunku do jej nowo zdobytego i wygra :P to dopiero dramaturgia

straciła 4 lata życia??? chyba wręcz przeciwnie:) bo w ty wypadku cieszyłaby się widząc faceta tylko raz na 8 tygodni przyszedł, zrobił swoje, poszedł-uff- a reszta czasu - żyć nie umierać :D

"czasami w zyciu cos sie dzieje bezwiednie" zgadzam się z matematyczką ike ;) - nic sie nie dzieje bezwiednie. To jest kwestia samoświadomosci. Można sie nauczyć mysleć logicznie, będąc bez pamięci zakochaną. Fakt faktem, to myslenie będzie w tym najbardziej gorącym okresie zajmowało niewielką chwilkę w porównaiu z tym, ile będą zajmować "ślepe emocje", ale z własnego doświadczenia wiem, ze taka chwilka wystarczy, zeby się sprowadzić na ziemię (co nie znaczy, ze sie stłumi emocje - to dopiero etap, kiedy sie rozumie, ze rzeba je zacząć tłumić) :) to tak na przyszłosc ;)

"klaudka gorzej jak potem inna zacznie droge cierniowa w stosunku do jej nowo zdobytego i wygra to dopiero dramaturgia" no tak to niestety w życiu wygląda - jedno wielkie koło :D ;)

"dałam sie wciagnac w ten chory uklad pomimo, ze zawsze bylam przeciwna zwiazkom z zajetymi facetami " ale spokojnie - moja kuzynka mowi identyczne słowa... jest juz chyba z 6 pojebem, ktory nie dosc, ze jest szajbniety to jeszcze zajęty... i tez zawsze biedula daje sie wciągnąć... miala jednego normalnego, to go zostawiła, bo "nie pasowali do siebie" - :D:D:D:D nie było tego dreszczyku, tych problemów - tak normalnie, nudno :D

" straciła 4 lata życia???" jest teraz taka piosenka - nie wiem kto spiewa, ale jakas baba drze sie co chwila "czteryyy lataaaaa" :D:D:D

ja znam tylko straciłaś cnotę bo co - bo sama tego chciałaś .............. :P

no niektorym nie moze byc za dobrze :P ale ze kuzynce nie przemowiles do rozumu - nieladnie tak zostawiac rodzine na pastwe losu :P niestety nie mialam watpliwej przyjemnosci uslyszec tego najnowszego przeboju ale chyba trzeba bedzie nadrobic zaleglosci :P

a korzystając z okazji, ze się zebaraliśmy tutaj w tak doborowym gronie ;) - ike, gdzie jest nasz miłosny top sprzed kilku dni??? Bo chciałam komicznemu pokazac i go tam zaprosić, a tu zonk :D Skasowali go zazdrośnicy, czy co???

został usunięty:) ktoś się bardzo o to postarał :) ale ostatecznie to nie pierwszy i nie ostatni :D